هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار شکر خدا
شما وقتی عضو اینجا شدین کلاس چندم بودین؟ چون احساس میکنم جزو قدیمی ها بودین تو اینجا (البته خیلی قدیمی منظورم نیست ولی فکر کنم قبل من بود) -
@امیرمسعود-جعفری داداش تو چتت باز شده؟
-
@امیرمسعود-جعفری افرین دقیقا من بهشون داشتم یاد میدادم که ازین استفاده کنن(-) تا اینجوری منشن شه مثلا ببین M Tg
-
@دختر-بهار اها از چه طریقی با الا اشنا شدین؟
-
@امیرمسعود-جعفری افرین دقیقا من بهشون داشتم یاد میدادم که ازین استفاده کنن(-) تا اینجوری منشن شه مثلا ببین M Tg
-
@امیرمسعود-جعفری اها چتاتم که محدود کردی
-
@امیرمسعود-جعفری اخه باید از اسون شروع کنن دیگه بعد پله پله بیان بالا
-
@امیرمسعود-جعفری اخه باید از اسون شروع کنن دیگه بعد پله پله بیان بالا
-
@امیرمسعود-جعفری اوکی تو سختیت بالاتر از حانیه س راضی؟
کمتر میخراشی -
@دختر-بهار اها از چه طریقی با الا اشنا شدین؟
-
@دختر-بهار الا
-
کمتر میخراشی@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کمتر میخراشینه من اصلا کاری ندارم که فقط از دیروز تا حالا آسفالت شدیم بس که گفتند درجه سختی یوزرنیم حانیه را بدست آورید
-
@دختر-بهار الا
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کمتر میخراشینه من اصلا کاری ندارم که فقط از دیروز تا حالا آسفالت شدیم بس که گفتند درجه سختی یوزرنیم حانیه را بدست آورید
@امیرمسعود-جعفری معمولا مشکل دارن سر تگ کردن اینایی که اسمشون با فاصلس من خودمم از پاییز متوجه شدم چطور تگ کنم
-
@دختر-بهار اها چقد خوب موفق باشید
-
من باز سوال ریاضی دارم
خیلی ساده استا الان تاپیکشو میزنم -
@امیرمسعود-جعفری معمولا مشکل دارن سر تگ کردن اینایی که اسمشون با فاصلس من خودمم از پاییز متوجه شدم چطور تگ کنم
-
@دختر-بهار اها چقد خوب موفق باشید
-
Gharibe Gomnam
اونموقع که اومدم انجمن رمز جیمیل خودمو گم کرده بودم با جیمیل مامانم اومدم الآنم میگن فعلا تغییر نام نمیشه دلمم نمیاد با جیمیل خودم بیام چون بزور مثبت جمع کرده بودم میپره@سمیه-صادقلو