هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری اخه باید از اسون شروع کنن دیگه بعد پله پله بیان بالا
-
@امیرمسعود-جعفری اخه باید از اسون شروع کنن دیگه بعد پله پله بیان بالا
-
@امیرمسعود-جعفری اوکی تو سختیت بالاتر از حانیه س راضی؟
کمتر میخراشی -
@دختر-بهار اها از چه طریقی با الا اشنا شدین؟
-
@دختر-بهار الا
-
کمتر میخراشی@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کمتر میخراشینه من اصلا کاری ندارم که فقط از دیروز تا حالا آسفالت شدیم بس که گفتند درجه سختی یوزرنیم حانیه را بدست آورید
-
@دختر-بهار الا
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کمتر میخراشینه من اصلا کاری ندارم که فقط از دیروز تا حالا آسفالت شدیم بس که گفتند درجه سختی یوزرنیم حانیه را بدست آورید
@امیرمسعود-جعفری معمولا مشکل دارن سر تگ کردن اینایی که اسمشون با فاصلس من خودمم از پاییز متوجه شدم چطور تگ کنم
-
@دختر-بهار اها چقد خوب موفق باشید
-
من باز سوال ریاضی دارم
خیلی ساده استا الان تاپیکشو میزنم -
@امیرمسعود-جعفری معمولا مشکل دارن سر تگ کردن اینایی که اسمشون با فاصلس من خودمم از پاییز متوجه شدم چطور تگ کنم
-
@دختر-بهار اها چقد خوب موفق باشید
-
Gharibe Gomnam
اونموقع که اومدم انجمن رمز جیمیل خودمو گم کرده بودم با جیمیل مامانم اومدم الآنم میگن فعلا تغییر نام نمیشه دلمم نمیاد با جیمیل خودم بیام چون بزور مثبت جمع کرده بودم میپره@سمیه-صادقلو
-
من میخوام برم بقیه ریاضیو بخونم سوال من خیییلی راحته درحد دوخطه یه جواب بدین ممنون میشم
-
@دختر-بهار همینطوری پرسیدم فک کردم وقتی با الا اشنا شدین کلاس نهم بودین و گفتم شاید از کلاس نهم دارین برا کنکور درس میخونید....
-
اومدیم دیدم بیشتر از 99 تا نوتیف دارم
80 درصدش رقیه بود
@roghayeh-eftekhari مرسی ک هستی
@First از شمام ممنونم@zahra-zahraii باز نشد نه؟
-
@zahra-zahraii باز نشد نه؟
-
من وقتی با آلا آشنا شدم نهم بودم ولی ۴ ۵ بار مجبور شدم اکانت عوض کنم اخرج نشدما ولی حافظم چندبار کلا پاک شد چندبار داشتم گوشیمو سبک میکردم کلا کل گوشیمو پاک کردم
ولی از ترم دوم دهم دارم مثل ادم درس میخونم