هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reyhaneh Moradi نه عزیزم این حقیقته
من قصد ادامه تحصیل دارمیه روز میای میگم نمیخوام و نمیشه
خیال نکن همیشه دلم برات میمیره
یه روزی برمیگردی که دیگه خیلی دیره
Reyhaneh Moradi نه نترس برنمیگردم
-
Gharibe Gomnam
هرچیزی که مواد بهم اجازه بده@danial-hosseiny
این چیزایی که بلدنیستم درست کنم رو میپرسم یعنی دستورالعمل رو بلدم ولی خوب نمیشه هیچوقت
قیمه
قرمه سبزی
فسنجون
انواع آش
حلیم
.
.
. -
ولی جدیدا پسرا کدبانو نشدن؟
خبریه؟ -
maryam111
ولی خدایی برو دنبال معنیاش
یه وقت یه چیزی میخونی دیگه بعد نمیشه جمعش کرد@danial-hosseiny من دقیقا وقتی از، یه اهنگ خوشم بیاد میرم ترجمش پیدا میکنم
-
داستان چیه؟
-
مهشید حسن زاده 0 از هر پنج تا منشن من فقط یکیشو میبینی
@roghayeh-eftekhari همین قد ریز میبینمت
پ.ن:نه هنوز نرفتم منشنامو چک کنمولی مرسی ک منشن میکنی(چرادارم تشکر میکنم آخه؟
)
-
@roghayeh-eftekhari پدرم بزنه پس سر من؟
پدرم الان داره این بالادنبال درخت ممنوعه میگرده بلکه برگرده پایین از خجالت تو درآد
عاااا ببین همین دیگه,توکه به نفس خودت اعتماد نداری و وابسته به دارویی چرااصا همچین مسئولیت سنگینیو قبول کردی؟اندکی تعهد داشته باش آخهمهشید حسن زاده 0 آره
پشت پدرت حجمه درست نکن مگه همه مثل توان؟
ببین میگم از وقتی پات رفته روی آر پی جی بی مودب شدی ها قبلا ادب نگه میداشتی
۸ سال رفتم جلو دشمن جنگیدم که توی الف بچه بیایی به من این چیزارو بگی
مسئولیت که دلم خواست به تو چه؟ -
داستان چیه؟
Gharibe Gomnam مادران گرامی از همین الآن یکم زیاد نگران عروس آینده خود هستند و میخواهند پسرشان هوای عروس آینده را داشته باشد
-
یه بنده خدایی میگفت من هروقت نماز میخونم یادعمم میفتم تا میرم قنوت یاد عمم میفتم چیکارکنم حاج آقا؟
بعد حاج آقا به شوخی گفت
عزیزمن خدا داره با زبان بی زبونی میگه این نماز بدرد عمت میخوره
اونم با لهجه مشهدی میگفت -
@roghayeh-eftekhari همین قد ریز میبینمت
پ.ن:نه هنوز نرفتم منشنامو چک کنمولی مرسی ک منشن میکنی(چرادارم تشکر میکنم آخه؟
)
مهشید حسن زاده 0 نه عزیزم از فرط بزرگی نمیبینی
خواهش میکنم منت سرت میذارم منشنت میکنم
چون باید تشکر کنی -
Gharibe Gomnam مادران گرامی از همین الآن یکم زیاد نگران عروس آینده خود هستند و میخواهند پسرشان هوای عروس آینده را داشته باشد
@امیرمسعود-جعفری
مادرشوهرم مادرشوهرای قدیم
به خون عروسشون تشنه بودن -
Elham Hoseni
وظیفهٔ همیار اینه که در حد «سوادش» جواب بده.
بیشتر از اون من هرچی جواب بدم، بیشتر از حد سوادمه و به جای راهنمایی کردن دارم گمراه میکنم. وقتی خودم اطمینان ندارم، چرا و چجوری باید شما رو مطمئن کنم؟!
حرفم رو زدم، جواب خودم رو هم دادم. با شما هم درمورد موضوع و معنی خودم بحث کردم تا تموم بشه. شما هم یه بار نظرتون با من همسو میشه، یه بار سوی متفاوتی پیدا میکنه.
در هر صورت نیازی نیست که وظیفهٔ همیار رو بهش گوشزد کنید. خودم به اندازهٔ کفایت حواسم به وظیفهم هست.
ممنونم. -
@امیرمسعود-جعفری
مادرشوهرم مادرشوهرای قدیم
به خون عروسشون تشنه بودن -
ولی جدیدا پسرا کدبانو نشدن؟
خبریه؟Gharibe Gomnam
بعد بگید همیارا چرا نمیان تودلی -
مهشید حسن زاده 0 آره
پشت پدرت حجمه درست نکن مگه همه مثل توان؟
ببین میگم از وقتی پات رفته روی آر پی جی بی مودب شدی ها قبلا ادب نگه میداشتی
۸ سال رفتم جلو دشمن جنگیدم که توی الف بچه بیایی به من این چیزارو بگی
مسئولیت که دلم خواست به تو چه؟@roghayeh-eftekhari حجمه کجا بود؟زندگی نداریم ازدست توکه!
اللن برناممونه من و ملایکه صب به صب میریم دنبالش تو باغ های بهشتی میگردیم که دسته گل ب آب نده
تو۸سال جنگیدی واقعا؟اصاازسنگرت دراومدی؟آمار شهدای گردانت که گواه میدن کلا توچادر بودی
حاجی یه تنه زدی نسل مارو منقرض کردیکاریکه تو با خانواده های نیروی مسلح کردی شهاب سنگ با دایناسورانکرد
-
Elham Hoseni
وظیفهٔ همیار اینه که در حد «سوادش» جواب بده.
بیشتر از اون من هرچی جواب بدم، بیشتر از حد سوادمه و به جای راهنمایی کردن دارم گمراه میکنم. وقتی خودم اطمینان ندارم، چرا و چجوری باید شما رو مطمئن کنم؟!
حرفم رو زدم، جواب خودم رو هم دادم. با شما هم درمورد موضوع و معنی خودم بحث کردم تا تموم بشه. شما هم یه بار نظرتون با من همسو میشه، یه بار سوی متفاوتی پیدا میکنه.
در هر صورت نیازی نیست که وظیفهٔ همیار رو بهش گوشزد کنید. خودم به اندازهٔ کفایت حواسم به وظیفهم هست.
ممنونم.@danial-hosseiny
اون تاپیک ادبیات کجاست؟ -
@امیرمسعود-جعفری سلام,حال شما؟
-
Gharibe Gomnam
بعد بگید همیارا چرا نمیان تودلی@danial-hosseiny
نه اخه فقط شما نیستی
بعد جالبترش اینه
من هرچی رشته ریاضی دیدم همه تو اشپزی سر رشته داشتن