هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Elham Hoseni
وظیفهٔ همیار اینه که در حد «سوادش» جواب بده.
بیشتر از اون من هرچی جواب بدم، بیشتر از حد سوادمه و به جای راهنمایی کردن دارم گمراه میکنم. وقتی خودم اطمینان ندارم، چرا و چجوری باید شما رو مطمئن کنم؟!
حرفم رو زدم، جواب خودم رو هم دادم. با شما هم درمورد موضوع و معنی خودم بحث کردم تا تموم بشه. شما هم یه بار نظرتون با من همسو میشه، یه بار سوی متفاوتی پیدا میکنه.
در هر صورت نیازی نیست که وظیفهٔ همیار رو بهش گوشزد کنید. خودم به اندازهٔ کفایت حواسم به وظیفهم هست.
ممنونم. -
@امیرمسعود-جعفری
مادرشوهرم مادرشوهرای قدیم
به خون عروسشون تشنه بودن -
ولی جدیدا پسرا کدبانو نشدن؟
خبریه؟Gharibe Gomnam
بعد بگید همیارا چرا نمیان تودلی -
مهشید حسن زاده 0 آره
پشت پدرت حجمه درست نکن مگه همه مثل توان؟
ببین میگم از وقتی پات رفته روی آر پی جی بی مودب شدی ها قبلا ادب نگه میداشتی
۸ سال رفتم جلو دشمن جنگیدم که توی الف بچه بیایی به من این چیزارو بگی
مسئولیت که دلم خواست به تو چه؟@roghayeh-eftekhari حجمه کجا بود؟زندگی نداریم ازدست توکه!
اللن برناممونه من و ملایکه صب به صب میریم دنبالش تو باغ های بهشتی میگردیم که دسته گل ب آب نده
تو۸سال جنگیدی واقعا؟اصاازسنگرت دراومدی؟آمار شهدای گردانت که گواه میدن کلا توچادر بودی
حاجی یه تنه زدی نسل مارو منقرض کردیکاریکه تو با خانواده های نیروی مسلح کردی شهاب سنگ با دایناسورانکرد
-
Elham Hoseni
وظیفهٔ همیار اینه که در حد «سوادش» جواب بده.
بیشتر از اون من هرچی جواب بدم، بیشتر از حد سوادمه و به جای راهنمایی کردن دارم گمراه میکنم. وقتی خودم اطمینان ندارم، چرا و چجوری باید شما رو مطمئن کنم؟!
حرفم رو زدم، جواب خودم رو هم دادم. با شما هم درمورد موضوع و معنی خودم بحث کردم تا تموم بشه. شما هم یه بار نظرتون با من همسو میشه، یه بار سوی متفاوتی پیدا میکنه.
در هر صورت نیازی نیست که وظیفهٔ همیار رو بهش گوشزد کنید. خودم به اندازهٔ کفایت حواسم به وظیفهم هست.
ممنونم.@danial-hosseiny
اون تاپیک ادبیات کجاست؟ -
Gharibe Gomnam مادران گرامی از همین الآن یکم زیاد نگران عروس آینده خود هستند و میخواهند پسرشان هوای عروس آینده را داشته باشد
@امیرمسعود-جعفری سلام,حال شما؟
-
Gharibe Gomnam
بعد بگید همیارا چرا نمیان تودلی@danial-hosseiny
نه اخه فقط شما نیستی
بعد جالبترش اینه
من هرچی رشته ریاضی دیدم همه تو اشپزی سر رشته داشتن -
@danial-hosseiny
نه اخه فقط شما نیستی
بعد جالبترش اینه
من هرچی رشته ریاضی دیدم همه تو اشپزی سر رشته داشتنGharibe Gomnam ابجی گلم پسر که بره دانشگاه همه چی رو یاد میگیره
-
@امیرمسعود-جعفری سلام,حال شما؟
مهشید حسن زاده 0 سلام خوب هستید؟ایام به کام ؟
-
@danial-hosseiny
نه اخه فقط شما نیستی
بعد جالبترش اینه
من هرچی رشته ریاضی دیدم همه تو اشپزی سر رشته داشتنGharibe Gomnam
ولی دیگه برای کسی که آشپزی بلده، از لفظ کدبانو استفاده نکن. -
Gharibe Gomnam ابجی گلم پسر که بره دانشگاه همه چی رو یاد میگیره
@yasin-sheibak
اونی که هنوز دانشگاه نرفته رو چی میگه برادر؟ -
@roghayeh-eftekhari حجمه کجا بود؟زندگی نداریم ازدست توکه!
اللن برناممونه من و ملایکه صب به صب میریم دنبالش تو باغ های بهشتی میگردیم که دسته گل ب آب نده
تو۸سال جنگیدی واقعا؟اصاازسنگرت دراومدی؟آمار شهدای گردانت که گواه میدن کلا توچادر بودی
حاجی یه تنه زدی نسل مارو منقرض کردیکاریکه تو با خانواده های نیروی مسلح کردی شهاب سنگ با دایناسورانکرد
مهشید حسن زاده 0 ببین هنوزم تو فاز دنیایی اگه من نبودم که هنوز حالا حالاها اندر خم یک کوچه بودی که
ولش کن بذار بیاد چکارش داری بچه
بله جنگیدم به کوری چشمت ، آمار زخمی شدنای خودمم گواه جنگیدم هست
دیگه همینم قدرت میخواد برو حال کن -
Gharibe Gomnam
ولی دیگه برای کسی که آشپزی بلده، از لفظ کدبانو استفاده نکن.@danial-hosseiny
باشه -
مهشید حسن زاده 0 سلام خوب هستید؟ایام به کام ؟
@امیرمسعود-جعفری سپاس,خداروشکر
.
پ.ن:یاد پلیسه تو لیسانسه ها افتادم -
سلام
-
@sania-Andiravan چطوری ستاره دار متفاوت