هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz نه بابا اینقدر به فکر وخوب که من به فکر خودم نیستم واسه تک تک اشتباهاتم بیشتر از خودم دلش می سوزه خیلی عالیه خیلی
-
یه چیز بگم وتمام
روزای سخت اتفاقای بد ادم های بد ونا مهربون همیشه هستن تضاد بین خوب بد همیشه هست مهم ما هستیم که اشتباه نکنیم که از سخی ها بگذریم که جا نزنیم
آجی ها گلم داداش های خوب نشکنید شما فقط خودتون نیستید خیلی ها هستن که شاید با ناراحتی شما داغون بشن اگه بدی دیدن بگذرین شما خوب بمونید زندگی همینه اونی می بره که متفاوت زندگی کنه شکست خوردن واسه همه هست ولی بلند شدن نه جا زدن ساده است از همه بر میاد مرد روزای سختتون باشید بزارید ده بیست سال دیگه افتخار کنید به استقامتی که کردین گریه کنید اما فقط پیش خدا از خودش بخواید گفته ادعونی استجب لکم ...پس بخونیدش از ته دل جواب میده شاید دیر اما بهترین جواب بهتون میده نا امید نباشید خوب بمونید خوب باشید به ازای تمام خوبی که باید باشه ونیست شاید یه جای دنیا یه نفر که نمی شناسید به فکرتون باشه دلش به خوب بودن شما گرم باشه ....آلایی ها دوستون دارم ..... -
بچه ها کنکور آسون تر از این حرفاست ختش نکنین
-
کنکور ماری بیش نیست غولش نکنید
-
بچه ها کنکور آسون تر از این حرفاست ختش نکنین
sohrab1999 کنکور خیلی هم سخت است
سهل اش نگیرین
تا نباشد چیزکی دانش اموزها نگویند چیزها
حتما سخته که همه میگن سخته
درسته سخته ما باید اینو قبول کنیم و برای این سختی تلاش کنیم
وخودمونو قانع نکنیم که آسونه و بهش نگاه نکنیم
البته این فکر منه هر کسی عقیده خودشو داره -
کنکور ماری بیش نیست غولش نکنید
sohrab1999 نوشته ی که گفتم کلی بود کنکور جزئی از زندگی تو یه زندگی بعضی از نوجوان وجوانا سختی های زیاد دیگه ی هست
-
کنکور اسان به شرط امادگی وپیمودن مسیر
سر جلسه کنکور فهمیدم کنکور غول نیست سخت نیست هم سوال ساده دارههم سخت سوالاش مبهم نیست مثل خیلی از ازمونا بلکه استاندارد هرچی تسلطت رو مفاهیم وکتاب درسی بیشتر باشه واسه خودت بهتر اما کنکور فقط علم نیست من معتقدم هر دو هزار رتبه اول واسه رتبه زیر هزار وحتی کمتر می خونن وهمه شون کم کم روز ده ساعت می خونن همه وقت میزارن اما چیزی که تفکیک می کنه ارامش وتمر کز ودرست خوندن ومدیریت ذهنی وازمون هست -
یه پیامی هست میگه اینترنت رایگان میدم دوگیگ و فلان وقتی کلیک میکنی یه چیزی نصب میشه ویروسیه به بقیه هم همینو میده گول نخورید
-
این ویروس که با وعده دریافت #دوگیگ اینترنت #رایگان کاربران را مجاب به کلیک بر روی یک #لینک میکند، پس از نصب در گوشی کاربر به صورت خودکار شروع به ارسال پیامک با گوشی قربانی کرده و به تمام مخاطبان وی، پیامکی با همین مضمون ارسال میکند.
دیگه نمیدونم برای کدوم اپراتوره