هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
احتمال قلم چی سخت نبود این ازمون ؟
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فعلا ازتون خدا حافظی می گیرم تا جمعه این هفته یا هفته بعدی که با یه کارنامه درخشان بیام
من می تونم حتی اگه نتونم هم باید بتونم ...... -
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیز بگم وتمام
روزای سخت اتفاقای بد ادم های بد ونا مهربون همیشه هستن تضاد بین خوب بد همیشه هست مهم ما هستیم که اشتباه نکنیم که از سخی ها بگذریم که جا نزنیم
آجی ها گلم داداش های خوب نشکنید شما فقط خودتون نیستید خیلی ها هستن که شاید با ناراحتی شما داغون بشن اگه بدی دیدن بگذرین شما خوب بمونید زندگی همینه اونی می بره که متفاوت زندگی کنه شکست خوردن واسه همه هست ولی بلند شدن نه جا زدن ساده است از همه بر میاد مرد روزای سختتون باشید بزارید ده بیست سال دیگه افتخار کنید به استقامتی که کردین گریه کنید اما فقط پیش خدا از خودش بخواید گفته ادعونی استجب لکم ...پس بخونیدش از ته دل جواب میده شاید دیر اما بهترین جواب بهتون میده نا امید نباشید خوب بمونید خوب باشید به ازای تمام خوبی که باید باشه ونیست شاید یه جای دنیا یه نفر که نمی شناسید به فکرتون باشه دلش به خوب بودن شما گرم باشه ....آلایی ها دوستون دارم ..... -
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها کنکور آسون تر از این حرفاست ختش نکنین
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور ماری بیش نیست غولش نکنید
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab1999 کنکور خیلی هم سخت است
سهل اش نگیرین
تا نباشد چیزکی دانش اموزها نگویند چیزها
حتما سخته که همه میگن سخته
درسته سخته ما باید اینو قبول کنیم و برای این سختی تلاش کنیم
وخودمونو قانع نکنیم که آسونه و بهش نگاه نکنیم
البته این فکر منه هر کسی عقیده خودشو داره -
کنکور ماری بیش نیست غولش نکنید
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شدهsohrab1999 نوشته ی که گفتم کلی بود کنکور جزئی از زندگی تو یه زندگی بعضی از نوجوان وجوانا سختی های زیاد دیگه ی هست
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
کنکور اسان به شرط امادگی وپیمودن مسیر
سر جلسه کنکور فهمیدم کنکور غول نیست سخت نیست هم سوال ساده دارههم سخت سوالاش مبهم نیست مثل خیلی از ازمونا بلکه استاندارد هرچی تسلطت رو مفاهیم وکتاب درسی بیشتر باشه واسه خودت بهتر اما کنکور فقط علم نیست من معتقدم هر دو هزار رتبه اول واسه رتبه زیر هزار وحتی کمتر می خونن وهمه شون کم کم روز ده ساعت می خونن همه وقت میزارن اما چیزی که تفکیک می کنه ارامش وتمر کز ودرست خوندن ومدیریت ذهنی وازمون هست -
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:| یالله . امروز چرا همش چیزای بد میشنوم .
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
هیچی وللش شما خوبی؟
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه پیامی هست میگه اینترنت رایگان میدم دوگیگ و فلان وقتی کلیک میکنی یه چیزی نصب میشه ویروسیه به بقیه هم همینو میده گول نخورید
-
یه پیامی هست میگه اینترنت رایگان میدم دوگیگ و فلان وقتی کلیک میکنی یه چیزی نصب میشه ویروسیه به بقیه هم همینو میده گول نخورید
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایرانسللل؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این ویروس که با وعده دریافت #دوگیگ اینترنت #رایگان کاربران را مجاب به کلیک بر روی یک #لینک میکند، پس از نصب در گوشی کاربر به صورت خودکار شروع به ارسال پیامک با گوشی قربانی کرده و به تمام مخاطبان وی، پیامکی با همین مضمون ارسال میکند.
دیگه نمیدونم برای کدوم اپراتوره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شما دندونپزشکی شهید بهشتی قبول شدین،؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این ویروس که با وعده دریافت #دوگیگ اینترنت #رایگان کاربران را مجاب به کلیک بر روی یک #لینک میکند، پس از نصب در گوشی کاربر به صورت خودکار شروع به ارسال پیامک با گوشی قربانی کرده و به تمام مخاطبان وی، پیامکی با همین مضمون ارسال میکند.
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ن من لینک نبود همینجوری خودش نت داده
ویروسی شدم رفت
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ن من لینک نبود همینجوری خودش نت داده
ویروسی شدم رفت
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi
این که خود ایرانسله