هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دوتا موضوعه
اگر دولت با مردم ، اگر دولت پشت مردم بود و ازشون حمایت میکرد ، خیلیا میموندن. خیلیا میموندن و اینجارو بهتر میکردن
ولی مشکل اینه الان دولت انگار دشمن خونی مردمه. نگو نیست چون خودتم میدونی هست. یه نمونه خییییییییلی سادش همین صیانت چند روز. باز واقعا صد رحمت به اون نماینده فارس که مخالفش بود.
مردم هرکاری میکنن ، دولت باز میاد خرابش میکنه به یه نحوی
مسلمه هیچی از جوونا علاقه ای به موندن ندارن
من به دنیا اومدم که رویاهای خودمو بسازم. ارزو های خودم. نه ارمان ها و رویاهای یکی دیگه. و برای همین اصلا پشتمم نگاه نمیکنم وقتی برم ازینجا. سخته ولی لازمه
amirmohammad shakeri
دیدم بحث مهاجرته خوشمان آمد -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi
درود
خوبین ؟؟ اوضاع خوبه ؟
میخواستم تگتون کنم ولی توی پروفایلتون نوشته بودید که یه مدت نیستیدخداروشکر ممنونم
️ ایام امتحانات نبودم
اره درسته دقیقا یاد همون حرف خودتون میوفتم که گفتید تجربه ثابت کرده اولش سخته و تا شورع نکنی از این سختیه عبور نمیکنی
من خدارشکر تونستم یه ذره ارادم رو بهتر کنم و دیگه بیخیال نشینم
خیلی عالی
ولی یه حس دیگه هم که تجربه کردم بجز دل بستن به لذت های زودگذر اینه که بعضی وقتا نسبت به همه چی بی حس میشی نسبت به اینده نسبت به زندگی و نه تنها مار درستی انحام نمیدی ... بلکه سراغ همون لذت زودگذر هم نمیری
یه جور احساس پوچی کردن نسبت به همه چی
حتی بهترین آرزوت هم اگه بدن بهت با خودت میگی که چی ...چند باری هم اینو تجربه کردم ولی هیچ راه حلی نتونستم براش پیدا کنم
الان اینجوری نیستم هاا الان انگیزمم خیلی بالاست و خوشحالم نسبت به قبل بهتر شدم و دارم سعی میکنم بهتر بشم
ولی اون حسه رو هم تجربه میکنم خیلی وقتا
خداروشکر الان این طوری نیستید، چند تا حدس دارم در مورد این حالت،یکی این که در مقابل استرس ها این بی خیالی سپر امنیتی میشه
یعنی مقابل حجم فشار کاری مقابله ای از جنس بی خیالی میکنه
یکی اینکه در اوج فشار فهم و درک انسان عمیق تر میشه و به مسائل بنیادی زندگی فکر می کنه ، واقعا این همه سختی که چی؟! و اگر از قبل مبانی فکری - اعتقادیش به هدفش ، به معنای زندگی را برای خودش حل نکرده باشه اون موقع نمیتونه به این حس پاسخ قانع کننده ای بده و از حرکت متوقف میشه
بازم دنبال ریشه این هم خواهم بودخداروشکر.
دقیقا نمیدونم خودم شاید مورد 1 درست تر باشه شاید ذهن میخواد از مشغله فرار کنه
ولی خوب این فشارا خیلیم زیاد نیست سخت تر از این رو هم داشتم تو زندگیم
درکل ممنونم ازتون . -
مجتبی ازاد هممون همینیم!
جوونی هممون تو این دوران گذشته!
اما بانوشتن و گفتن حرفای تلخ پر طرفدار به جایی نمیرسیم!!!
درواقه اصا باحرف بجایی نمیرسیم!با سیاست ب جایی نمیرسیم!
ما باخودمون ,با خلاقیتمون میتونیم کاری انجام بدیم...
روزیکه یادبگیریم دل بکنیم ازانتظارو شعار حتما پیشرفت میکنیم,حالام نه سیاه سیاه و نه سفید سفید,,,یه خاکستری ملومهشید حسن زاده 0 ببین حرفات قشنگن ولی بدرد اینستا میخورن نه زندگی . پاشو برو یک کسب و کار اینترنتی بزن تو راستای مهارتت . کافیه اهواز یا یک جای دیگه مردم ناراضی بشن اینترنت مملکت رو دو ماه قطع میکنن . بعد ببینم تو عصر حجر میتونی پول در بیاری که باهاش ایندتو بسازی یا نه
-
همیشه ازین بحثا بدم میومد. هیچ کدوم از دو طرف به هیج نتیجه ای نمیرسن و ثمرش اتلاف وقت و ارامش روانی هست
یکی ازین بحثای مهاجرت یا موندن
یکی هم رژیم پهلوی یا نظام جمهوریپس بیخیال. زور نزنین همو قانع کنین که اب در هاون کوبیدنه
-
با آدمی که ازش متنفر بودم
اصن در حد تنفر نبود و نیست انصافا
حالا... خوشم نمیومدو اینا صحبت کردم
بجز اینکه این صحبت و حرفای دیگش ک حتی کارام به نفعش بود و همون موقه هم با رفتارش داشت بهم توهین میشد هیچ اتفاق تازه ای نیوفتاد
چرا واقعا همچین پیشنهاد و ایده ای از کجا به ذهنت نرسید ای آدم خوب آی آدم مدل خودت که توی مدل بقیه بسیار دخالت میکنی ولی بقیه اگه بت بگن فلان کارت چرا اینجوریه میگی من مدلم اینه من روشم اینه . خب به مدل و روش بقیم احترام بزار و براشون پادکست پر نکن
هوممم
چقدررر جالبه چقدررر جالبه
تکرار تاریخ برای شاید چندمین بار...
این قشنگه
که نه تو گذشته آدمی شبیه بهت بود
نه تو حال
و نه تو آینده شبیه به تومیاد
ولی
تاریخ
دوباره درحال تکراره
این هم قشنگه هم عجیب... -
@mitra-ism-rahmani @Narjes-Hashemi
سهراب میگه :
به سراغ من اگر می آییدنرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد
چینی نازک تنهایی من…
فردوسی میگه :
تنش زور دارد به صد زورمند
سرش ز آسمان اندر آرد به بندچو او خشم گیرد به روز نبرد
به چنگش چه پیر و چه پیل و چه مرد -
پس این تکرار تاریخ یعنی
همه آدما یه چی دارن تو وجودشون که دوباره همه دارن باهم یه اشتباه رو انجام میدن -
فکرکنم ریشه این دنیا گرده هم از اینجا میاد
-
@mitra-ism-rahmani @Narjes-Hashemi
سهراب میگه :
به سراغ من اگر می آییدنرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد
چینی نازک تنهایی من…
فردوسی میگه :
تنش زور دارد به صد زورمند
سرش ز آسمان اندر آرد به بندچو او خشم گیرد به روز نبرد
به چنگش چه پیر و چه پیل و چه مرد@سجاد-ذوالفقاری فردوسی که قشنگ نواخته
-
یکبار یکی گربه بود خودش را می مالید صورتم را اوردم جلو که کلش را بماله به صورتم یک دفعه ای پا پنجه اش زد با چشم خون اومد
arthur morgan
تورا خوب شد تا تو باشی سر ب سر گربه جماعت نگذاری ای بشر -
دوتا موضوعه
اگر دولت با مردم ، اگر دولت پشت مردم بود و ازشون حمایت میکرد ، خیلیا میموندن. خیلیا میموندن و اینجارو بهتر میکردن
ولی مشکل اینه الان دولت انگار دشمن خونی مردمه. نگو نیست چون خودتم میدونی هست. یه نمونه خییییییییلی سادش همین صیانت چند روز. باز واقعا صد رحمت به اون نماینده فارس که مخالفش بود.
من به دنیا اومدم که رویاهای خودمو بسازم. ارزو های خودم. نه ارمان ها و رویاهای یکی دیگه. و برای همین اصلا پشتمم نگاه نمیکنم وقتی برم ازینجا. سخته ولی لازمه
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوتا موضوعه
نمیخوام رومتن نظرت بحث کنم بهرحال اینم نظریه
ولی بیا فرض کنیم رفتید بیاری خدا و رسیدین ب آیندتون
خب لزومن زحمت کشیدین تا به اونجا برسین پس دمتون گرم
اما فقط چنتا نکته
حرف زدن ازمهاجرت خیلی آسونه,شما چقدر از شرایط و ضوابطش اطلاع دارید؟
ازبحران هایی که بوجود میاد چقدر مطلعید و براش آماده کردین خودتونو؟
چجور مهاجرتی مدنظرتونه؟تاحالا باچنتا دانشجوی مهاجر صحبت کردین؟
بعلاوه...شمامیتونید برید اما تکلیف آدمای مهم زندگیتون چی میشه؟
ترک تعلق به خونوادتون احتمالا اصلا چیز جذابی در شخصیتتون نیست
پس اینجا دوتاگزینه هست یا گهگداری سرمیزنید که خب پس نمیتونید ادعا کنید پشت سرتونم نگاه نمیندازید؛یا اوناروهم میبرید که خب بازم خییییییییییلی سختی لازمه و شماکه این شرایطو در پناه خونواده برنمیتابید ازعهده اون برمیاید؟؟
اگربله که خب پس شما توان خدمت به خاکتونم دارید حتی دورکاری و اگرنه پس درگیر یک ایده آل و شعارید!(من خودم هم برای مقطعی از زمان علاقمند ب مهاجرت هستم واینارو گفتم چون رفتم تو بهرش)
تازه این قسمت مهاجرت و ایده آلتونه!ج:-)
بیاید به اون جملتون بپردازیم که شما اومدین تا رویای خودتونو زندگی کنید؛
که خب درستم هست فقط اینکه؛این حق برابر همه ماست مگه نه؟
ینی اون جوونی که تو سیستان بلوچستانه تو خوزستانه هم همین حقو داره درسته؟
و اگر شمابتونید این حقو براش فراهم کنید و اینکارونکنید؛پس اونوقت نقدی که به مسئولین کردین به خودتونم وارده؛و مادامیکه چنین شرایطی باشه؛نمیتونید اعتراضی کنید!
واین یعنی خودتون میاید راه خودتونو میبندید!که گل بخودیه
.
میتونم بخشای زیاد دیگه ای از حرفاتونو تایید هم بکنم,هم شما و هم آقای آزاد اما اینا رو گفتم تا یادآوری کنم نقد تلخ همیشه طرفدارای خودشو داره؛اما درتاثیر عین شعارانگیزشی و حتی بدتره چون مخرب انگیزه هست!
پس زندگی هامونو با تئوری های رسانه ای(چ داخلیش چ خارجیش) نسنجیم!
زندگی هامونو با قوه رسالتمون و وظایفمون نسبت به هم بسنجیم!وگرنه فکرکردن ب خودمون راحتترین راهه... -
arthur morgan
تورا خوب شد تا تو باشی سر ب سر گربه جماعت نگذاری ای بشر@سمیه-صادقلو
تازه اینقدر گنده بود که نگید یک جوری زد بعد زدم توی کمرش البته اروم
-
amir ahmadi دایی نپیچونننن,مرسی چطور؟مرسی خوب یا مرسی بد؟
(گیر۳ پیچ)
من استرسمه دایی الان
ولییی ی سوال چرا هربار جواب میدین داره برگاتون میریزه؟
انقد ابهت دارم؟مهشید حسن زاده 0
️مرسی
اره اره خیلی زیاد -
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوتا موضوعه
نمیخوام رومتن نظرت بحث کنم بهرحال اینم نظریه
ولی بیا فرض کنیم رفتید بیاری خدا و رسیدین ب آیندتون
خب لزومن زحمت کشیدین تا به اونجا برسین پس دمتون گرم
اما فقط چنتا نکته
حرف زدن ازمهاجرت خیلی آسونه,شما چقدر از شرایط و ضوابطش اطلاع دارید؟
ازبحران هایی که بوجود میاد چقدر مطلعید و براش آماده کردین خودتونو؟
چجور مهاجرتی مدنظرتونه؟تاحالا باچنتا دانشجوی مهاجر صحبت کردین؟
بعلاوه...شمامیتونید برید اما تکلیف آدمای مهم زندگیتون چی میشه؟
ترک تعلق به خونوادتون احتمالا اصلا چیز جذابی در شخصیتتون نیست
پس اینجا دوتاگزینه هست یا گهگداری سرمیزنید که خب پس نمیتونید ادعا کنید پشت سرتونم نگاه نمیندازید؛یا اوناروهم میبرید که خب بازم خییییییییییلی سختی لازمه و شماکه این شرایطو در پناه خونواده برنمیتابید ازعهده اون برمیاید؟؟
اگربله که خب پس شما توان خدمت به خاکتونم دارید حتی دورکاری و اگرنه پس درگیر یک ایده آل و شعارید!(من خودم هم برای مقطعی از زمان علاقمند ب مهاجرت هستم واینارو گفتم چون رفتم تو بهرش)
تازه این قسمت مهاجرت و ایده آلتونه!ج:-)
بیاید به اون جملتون بپردازیم که شما اومدین تا رویای خودتونو زندگی کنید؛
که خب درستم هست فقط اینکه؛این حق برابر همه ماست مگه نه؟
ینی اون جوونی که تو سیستان بلوچستانه تو خوزستانه هم همین حقو داره درسته؟
و اگر شمابتونید این حقو براش فراهم کنید و اینکارونکنید؛پس اونوقت نقدی که به مسئولین کردین به خودتونم وارده؛و مادامیکه چنین شرایطی باشه؛نمیتونید اعتراضی کنید!
واین یعنی خودتون میاید راه خودتونو میبندید!که گل بخودیه
.
میتونم بخشای زیاد دیگه ای از حرفاتونو تایید هم بکنم,هم شما و هم آقای آزاد اما اینا رو گفتم تا یادآوری کنم نقد تلخ همیشه طرفدارای خودشو داره؛اما درتاثیر عین شعارانگیزشی و حتی بدتره چون مخرب انگیزه هست!
پس زندگی هامونو با تئوری های رسانه ای(چ داخلیش چ خارجیش) نسنجیم!
زندگی هامونو با قوه رسالتمون و وظایفمون نسبت به هم بسنجیم!وگرنه فکرکردن ب خودمون راحتترین راهه...مهشید حسن زاده 0
کسی که به مهاجرت فکر میکنه همه ی جوانب رو در نظر میگیره
در ضمن هر کاری سختی خودشو داره و هیچ چیز با راحتی و آسونی به دست نمیاد