هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری درسته ادم موفقیه و من واقعا واسه تلاشش تشویقش میکنم و میگم پرفکتتتتت
ولی از ی طرف ازش بدم میاد
چرا وقتی به عنوان یه زن پرفسور شناخته شد نیومد ایران؟
ایران رو یه همچین ادمایی کوچیک کردن که هیچ کشوری به ایران بها نمیده
وفتی پرفسورای ایرانی به کشورشون اهمیت و بها نمیدن اونا هم انتظار نداشته باشن ایران به پرفسوراش بها بده.
این ی رابطه دوسویه اس
بها بدن بها بگیرن
واقعا ازش بدم میاد نمیدونم چرا -
سارا M 0 دیگه خجالت نده شرمنده میشم بااینکه ازم بعیده و نمیدونمم چی هست ولی خب
میدونم فقط منم قدرمو بدون اذیتم کنی میرماااا پروام خودتی
دیگه وقتی خدا با ادم باشه همین میشه عزیزم روی خلوص نیتت کار کن@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سارا M 0 دیگه خجالت نده شرمنده میشم بااینکه ازم بعیده و نمیدونمم چی هست ولی خب
میدونم فقط منم قدرمو بدون اذیتم کنی میرماااا پروام خودتی
دیگه وقتی خدا با ادم باشه همین میشه عزیزم روی خلوص نیتت کار کنشرمندهههه اصلا چی هست؟ میدونی؟
اره تصمیم گرفتم بیشتر اذیتت کنم
خلوص نیت ، اونم تو؟!
آها باش
-
HADAF MAN منشن ها رو لطفا توی خود تاپیک جواب بدین
دلم میگیره صفحاتش کمه
خداوکیلی نمیتونم تگ کنم، خداخودش شما رو به این کامنت هدایت کنه://
خانومِ_دوست_داشتنی
از این به بعد چشم -
خانومِ_دوست_داشتنی
از این به بعد چشمHADAF MAN ممنون
-
@سجاد-ذوالفقاری درسته ادم موفقیه و من واقعا واسه تلاشش تشویقش میکنم و میگم پرفکتتتتت
وفتی پرفسورای ایرانی به کشورشون اهمیت و بها نمیدن اونا هم انتظار نداشته باشن ایران به پرفسوراش بها بده.
این ی رابطه دوسویه اس
بها بدن بها بگیرن
واقعا ازش بدم میاد نمیدونم چراaynaz masoumi هی تا انسان هایی مثل تو توکشور باشن اون که هیچ من دانش اموز از الان به فکر رفتنم . تفکرات پوچ و خیالی . یارو 12 سال تو مدارس این کشور درس خونده 12 سال از عمرشو گذاشته برای اینجا بعد به کشورش بها نداده ؟ مسخرست . اشک ادم در میاد کشوری که روزی جهان دنبال علمش بود الان پر شده از شما ها...
-
این ی رابطه دوسویه اس
بها بدن بها بگیرن
واقعا ازش بدم میاد نمیدونم چراaynaz masoumi در حرف های مریم میرزاخانی به آناهیتا
گفته است:
چرا وقتی به عنوان یه زن پرفسور شناخته شد نیومد ایران؟اتفاقا گلم دمش گرم که رفت و ایرانم نیومد، ایران اصلا حمایتش صفره، ایشونم دید استعدادش داره حیف میشه رفت جایی که بهش بها داده بشه، چرا باید برگرده؟! برگرده بگه ایران سلام که منو حمایت نکردی الان رفتم واسه خودم کسی شدم اومدم ببرمت بالا؟! بعد ایران هم حتما میگه به به پرفسور جان بیا خودمون دیگه هواتو داریم؟! برگرده جایی که حمایت نشده؟! نه جانم ایران کلا از این لحاظ رو هواست.
برعکس!! میبرن بالا، ایشون هر کجا که باشه باعث افتخار ماست.
این ی رابطه دوسویه اسایشون پروفسور زاده نشدن! که بخوان اول بها بدن! ایران باید اول بها میداد که ایشون حمایت میشد که نداد! ایشونم رفتن جایی که پیشرفت کنه! گیریم که بر میگشت ،
ایران مثلا میخواست چه بهایی بده حالا؟ کدوم رابطه دو سویه دقیقا؟ وقتی ایران اصلا زمانی که باید بها بده نمیده؟بها بدن بها بگیرن
اول باید بها بگیرن بعد بها بدن.
-
aynaz masoumi در حرف های مریم میرزاخانی به آناهیتا
گفته است:
چرا وقتی به عنوان یه زن پرفسور شناخته شد نیومد ایران؟اتفاقا گلم دمش گرم که رفت و ایرانم نیومد، ایران اصلا حمایتش صفره، ایشونم دید استعدادش داره حیف میشه رفت جایی که بهش بها داده بشه، چرا باید برگرده؟! برگرده بگه ایران سلام که منو حمایت نکردی الان رفتم واسه خودم کسی شدم اومدم ببرمت بالا؟! بعد ایران هم حتما میگه به به پرفسور جان بیا خودمون دیگه هواتو داریم؟! برگرده جایی که حمایت نشده؟! نه جانم ایران کلا از این لحاظ رو هواست.
برعکس!! میبرن بالا، ایشون هر کجا که باشه باعث افتخار ماست.
این ی رابطه دوسویه اسایشون پروفسور زاده نشدن! که بخوان اول بها بدن! ایران باید اول بها میداد که ایشون حمایت میشد که نداد! ایشونم رفتن جایی که پیشرفت کنه! گیریم که بر میگشت ،
ایران مثلا میخواست چه بهایی بده حالا؟ کدوم رابطه دو سویه دقیقا؟ وقتی ایران اصلا زمانی که باید بها بده نمیده؟بها بدن بها بگیرن
اول باید بها بگیرن بعد بها بدن.
سارا M 0 اصن اینا جدا یارو هرجا نشست گفت من یک دانشمند زن ایرانی ام هویتشو نفروخت . خود این برای من اتفاق میوفتاد این مقام شهرت قید همه چی رو میزدم . این اسم بچش رو هم اناهیتا گذاشته .
-
این ی رابطه دوسویه اس
بها بدن بها بگیرن
واقعا ازش بدم میاد نمیدونم چراaynaz masoumi نمیدونم اما فکر میکنم اگه ایران بود قرار نبود پروفسور بشه
یا اگر برمیگشت جایی برا ما زن ها نبود
متاسفانه تو در جامعه الان با فرهنگ اشتباه مردم زن ها ن جایی برای زندگی دارن نـ میتونن پیشرفت کنن -
سارا M 0 اصن اینا جدا یارو هرجا نشست گفت من یک دانشمند زن ایرانی ام هویتشو نفروخت . خود این برای من اتفاق میوفتاد این مقام شهرت قید همه چی رو میزدم . این اسم بچش رو هم اناهیتا گذاشته .
مجتبی ازاد و این واقعا یعنی انسانیت
خوشحالم از اینکه یک ایرانی تونسته تو کشور خارجی پیشرفت کنه و با افتخار میگه ایرانی هست -
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A ``
ککی گفته بهترینه ؟
بدترینهمن سر امید با کسی شوخی ندارما گفته باشم
@امیرمسعود-جعفری
منم شوخی ندارم.
گفته باشم
-
سلام ملت
سلام تودلی خالی -
من تصمیم رو گرفتم می خوام قهر کنم کسی جلوم رو نگیره خواهشا
-