ترین های 1400 ♥ ✨
-
@N-n-good اشکال نداره عزیزم.
موفق باشی:heart_suit:خانومِ_دوست_داشتنی تو7م همینطور عزیزم
تلگرامو ولی دارم کاری داشتی پیام بدع
جون خودته فعلا فقط تصویری نگیر😐 -
خانومِ_دوست_داشتنی تو7م همینطور عزیزم
تلگرامو ولی دارم کاری داشتی پیام بدع
جون خودته فعلا فقط تصویری نگیر😐@N-n-good بااااااشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نگفتی بدت میاد وگرنه همون یبارم نمیزدم خب:face_with_tears_of_joy: -
@N-n-good بااااااشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نگفتی بدت میاد وگرنه همون یبارم نمیزدم خب:face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی نه بدم نمیاد ولی چند ساعت قبلش خبر بده آدم امادگی داشته باشه😐
ولش کن دیگه اسپم میشه 😐 -
خانومِ_دوست_داشتنی نه بدم نمیاد ولی چند ساعت قبلش خبر بده آدم امادگی داشته باشه😐
ولش کن دیگه اسپم میشه 😐@N-n-good بخدا که آبرو آدمو میبرین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من گفتم بهت:face_with_tears_of_joy:
تایید دادی
حیف چتتو ندارم اسکرین بفرستم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@Mr-Wick
بروی چشم 🌸Elham Hoseni روشن
-
@N-n-good بخدا که آبرو آدمو میبرین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من گفتم بهت:face_with_tears_of_joy:
تایید دادی
حیف چتتو ندارم اسکرین بفرستم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی گفتی ولی تایید ندادم😐
اصن باشه ببخشید😕 -
خانومِ_دوست_داشتنی گفتی ولی تایید ندادم😐
اصن باشه ببخشید😕@N-n-good :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth:
-
سلام :eyes: :leaf_fluttering_in_wind:
قبل از اینکه شروع کنم به نوشتن باید اعتراف کنم بچه های اینجا رو زیاد نمیشناسم و زیاد باهاشون صمیمی نیستم ولی دوست دارم بعد کنکور همه اینایی که تگشون کردم بمونن اینجا و بیشتر باهاشون اشنا و رفیق تر شم :blue_heart:
مهشید حسن زاده 0 :red_heart:
کرگدن ترین :face_with_tears_of_joy: پایه ترین
مشاور اذیت کن ترین قهر کن ترین (البته تقصیر کارای منه ترین ) صمیمی ترین دوست داشتنی و خوش برخورد ترین عاشق هدفشه ترین موج ۱۲۱ ترین :smiling_face_with_sunglasses: (این یه رمز برا خودش منم نمیدونم چیه بعدا فهمیدم بهتون میگم ترین ):face_with_tears_of_joy: عزیز ترین
:face_with_tears_of_joy: :red_heart:
قل ترین هیچوقت از هم جدا نخواهیم شد ترین :face_with_tears_of_joy: :handshake:
@roghayeh-eftekhari :green_heart:
موفق ترین مهربونترین هوای همه رو داره ترین باهاش حرف میزنی حال خوب بهت تزریق میکنه ترین:face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
شعر مینویسه تگت میکنه ترین جز طومار نویس های انجمن شده ولی ترینشون نیست فعلا :face_with_tears_of_joy: دوست داشتنی ترین :orange_heart:
__
@jahad-20 :green_heart:
بهترین موفق ترین مشدی ترین دوست داشتنی ترین عزیز ترین من :heart_suit:
@Saghi-Mortazavi :blue_heart:
با محبت ترین و حس میکنم منظم ترینه :sparkling_heart:
@نگین-محمدیان :yellow_heart:
زرد ترین :yellow_heart:
حساسترین روی پست های اخر تودلیش :face_with_tears_of_joy:
@sania-Andiravan :bell_with_slash:
داروساز ترین:red_heart: افتابگردون دوس ترین:green_heart:
@Fargol-Sh :heart_with_ribbon:
بامعرفت ترین :green_heart: شیرازی ترین
@fatemeh-Ma @zahra-zahraii :heart_suit:
جغد ترین های انجمن :face_with_tears_of_joy:
__
ایلین حیدرزهی ایلین حیدرزهی-0 Alireza Varamanzar
سحرخیز ترین ها :face_with_tears_of_joy:
@Narjes-Hashemi :green_heart:
کتاب خون ترین فرهنگی ترین از بچه های شیفت شب تودلی هستن :relieved_face: :face_with_tears_of_joy:
@kosar-motaghi @kosar-mortazavi :blue_heart:
پرستار ترین همیار ترین :green_heart:
ramses kabir :sparkles:
کبیرترین زیر ابی تودلی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: درس خون ترین خودنویس نویس ترین به هدفش برسه ترین :sparkles:
مهشید غضنفرآبادی
نامزدترین :face_with_tears_of_joy: خیلی وقته نیستی:(
@Dr-Mahh
پروف تغییر بده ترین :face_with_tears_of_joy:
خوش شانس ترین خواهر شوهر:frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :green_heart:
@Ermia-Mirzakhani
پدرترین :face_with_tears_of_joy: جاش تودلی خالیه ترین شکست عشقی میقوله ترین:face_with_tears_of_joy:
__
parisa khani :sparkling_heart:
ارومترین دوست دارم بیشتر باهاش اشنا بشم ترین :beating_heart:
@Alzahra-Daftar
فعالترین تاپیک های درسی :blue_heart:
@سجاد-ذوالفقاری
شایعه شده خودشیفته ترینین:face_with_tears_of_joy: :sparkles:
__
@Dr-Aryan
اخراجی ترین پاییز ندوس ترین جزوه تمیز نویس ترین :face_with_tears_of_joy:
__
z Gheibi
بهترین انجمن :blue_heart:
Elham Hoseni
تازه عضو شده ترین دانشجو ترین تاپیک مفید زن ترین دوس دارم بیشتر باهاش اشنا بشم ترین :beaming_face_with_smiling_eyes: :green_heart:
arthur morgan
لایک کننده ترین تودلی
sina bigdeli
حس میکنم بعد @sania-Andiravan پولدارترینه :face_with_tears_of_joy:
__
Amir 6
موفق ترین
__
amir ahmadi
دایی ترین شیمیوفیل ترین قدیمی ترین
__
__chakisaldva__
فوتبالی ترین فکر کنم بیخیال ترین :face_with_tears_of_joy:
__
@danial-hosseiny
سیدترین عیدی نده ترین:face_with_tears_of_joy:
ادبی ترین مهندس ؛ همیارترین
دختر پاییز
بهارترین :sparkling_heart: جات خالیه
__
@دختر-بهار
صمیمی ترین رفیق رفیق صمیمیم :slightly_smiling_face: :face_with_tears_of_joy:
__
@Infinitie-A
متفکر ترین پدر طومار انجمن شب یلدا از اقا سهراب عیدی بگیر ترین:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
آرش عباسی
گزارش مطالعه فرست ترین مهندس اینده ترین :face_with_tears_of_joy: :rose:
__
Hhh Hh
تاپیک هاش مفید ترین :blue_heart:
@F-Seif-0 F Seif
خوش برخوردترین:heart_suit: ورزشی ترین درسخون ترین
خانومِ_دوست_داشتنی
استار تر ترین ها حساس ترین روی تاپیک ها و لایک و فالوراش دوس دارم باهاش اشنا بشم ترین :face_with_tears_of_joy: :red_heart:
HADAF MAN
پروفایل و بیوش قشنگترین دوست دارم باهاش اشنا بشم ترین :blue_heart:
__
Amirreza Vafaei Moghadam
المپیادی ترین
__
amir ahmadi
دایی ترین dff ترین شیمیوفیل ترین :face_with_tears_of_joy:
@یاسمن-کیانی
دختر خاله ترین نجومی ترین :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani
پر انرژی ترین پست های تودلیش رو دوس دارم ترین :green_heart:
__
@ida-shateri :heart_suit:
جنگجو ترین برا هدفش :beating_heart:
یسنا
معلم ترین
__
چند تایی از بچه ها رو نتونستم تگ کنم توی پست بعدی تگ میکنم :face_with_tears_of_joy: :beating_heart:chichak am 💜ممنون که به یادم بودی
-
chichak am 💜ممنون که به یادم بودی
@kosar-mottaghi در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:
عه پیداش کردم
تو منو یادت رفته ترین -
خب به نام خدا
سلام
😐😂چیزه، خواستم بگم سال نوتون پیشاپیش مبارکه🌹
و پیش خانواده هاتون سالم و سلامت باشید👋☘️
سال ۱۴۰۰ هم داره با تمام اتفاقات خوب و بدش تموم میشه
با اینکه، از این تاپیکا یه ذره فراری شدم😐😂ولی خب دیدم بنویسم بهتره😁مدیونید از الان طومارم رو نخونید😐😂
خب به رسم ادب و احترام اول از بزرگای انجمن باید شروع کنیم😁
sohrab منطقی ترین(البته تا یجایی 😐😂)
دلسوز ترین، مدیرعامل ترین، پک ابریشم بده ترین🌹😐😂
بزرگوار ترین😂
@M-an خانم مدیرترین،یکی از مدیرای خوب انجمن ترین، خانم معلم ترین😐😂برنامه نویس ترین، بالطف ترین🙏🏻حواسشون به یه سری چیزا که فکرشو نمیکنیم، هست ترین😁🌹
mohammadhassan ادمین از انجمن رفته ترین🙏🏻
با به سری حرفاشون مخالفم ولی بازم خوب ترین
قاطع ترین🤝باحال ترین(گاهی اوقات 😐😂)
romisa ایشونم دلسوز ترین🌹دنبال راه موفقیتش میگرده ترین☘️ انشاالله پیداش میکنه ترین😁☘️فقط باید دنبال سوالای اصلیه دلش بگرده تا پیداش کنه ترین👀☘️
انشاالله دکتر موفقی بشه ترین🤝و تو زندگیش به بهترین مصلحتش برسه ترین😁☘️
@M-ba78 خانم ناظم ترین😁یه مدت نیست ترین😐
با بعضی حرفای ایشونم مخالفم ولی بازم منطقی ترین😁😂
هرمزگانی ترین(شایدم رامهرمز😐😂)(حتی نمیدونم اینو درست گفتم یا نه😐😂)
maryam111 😂😂😂😂صد و یازده ترین😂😂
حرص میخوره حال میده ترین😂😂😂حرف حقو میزنه خیلی اوقات، ولی باهاش مخالفت میشه ترین🌹 پارتی قبول نمیکنه ترین☘️نصفه شب تو راه اهن با دوستاش میره ترین😐😂یکی دوبار باهم دعوا کردیم ولی احتمالا یادش نیست ترین😐😂😂😂(اگه یادش بود الان اخراج بودم😂😂)
پرستار ترین🤝 انشالله پرستار موفقی بشه ترین😁
اینو نخواستم بگم ولی، مظلوم ترین👀🌻
monirs شاید فقط یه بار با هم حرف زده باشیم ترین🍂
ولی در دسترس ترین🪨
دریا دریایی مادر انجمنه ترین😂🍂زیست خون و دون ترین🪴 انشاالله امسال موفق شه ترین🪵از شناسنامش اسممو خط زده ترین🍂از خونش پرتم کرده بیرون ترین😂🌼از گوهر (زنم) خوشش نمیاد ترین😐😂🌺کند تایپ کن ترین😐😂💐
@Saghi-Mortazavi زبونم بند اومد ترین😂😂
دکتره مهندسی خونده ترین😐😂کیجا یا ریکا ترین(کدوم دختر بود😐😂همون)🌺منطقی ترین🌸 هی متن از اینور اونور میزاره، ترین💐 ز غوغای جهان فارغ ترین😐😂به درک گو ترین 😐😂 یهو ضایع کن ترین😐😂💐کدبانو ترین🤣🌱 انشاالله هدفشو پیدا کنه ترین🏵️شونصد بار گند زدم جلوشون ولی بخشیدن ترین👀🌹
@roghayeh-eftekhari 😐😂دهمی ایی که یه سال ازم بزرگتره ترین🌺 دینامیک میریام ترین😂😂حاج بادوم ترین😐😂🌸پی دی اف تایپ کن ترین🌷 المپیادی ترین🌴قدش دومتره ترین🙂😂🌼سوالا زیست یازدهمو جواب میده ترین🍁👀 یه ماه نیستش ولی وقتی میاد بیس چاری انلاینه ترین🤣🍂زبانشو باید خوب کنه ترین🧐صبحا میرفته پیاده روی ترین💮
0-0ftm سیستانی ترین👀🍁همش کل کل میکنه ترین🤣💮همش تهدید میکنه •ساقی خانومو میارم برات• ترین😐🤣🌼حواسش به اطرافیان هست ترین🌺ریاضیش خوبه ترین🌸انشاالله از فشاری که روش هست کم بشه ترین💐
باهاش طومار میم ساختم ترین😐🤣🌾
81Sobhan خانم پرستار ترین🌸 فک کرده خیلی خوشتیپه ولی هنوز ژستای منو ندیده ترین😂😂ماشین دون ترین😂🌸پوکر بفرس ترین😐 دینی رو خواست ۱۰۰ بزنه نتونست ترین🌷همش میخواد ساعت دسته چرم بخره ترین🪵😂
تنها کسی که شمارشو دارم ترین🍃
amir ahmadi خودشو سجاد ذوالفقاری، کرم ریز ترین🤣
دایی ترین🥀 فیلم بین ترین☘️ از واکین فینکس خوشش میاد ترین🤣🥀 گاهی اوقات، ایسگا کننده ترین🪴گاهی اوقاتم بیشعور ترین😂😂🌻در کل گاهی اوقاتم پسر گلیه ترین🍁سردار ازمونیه واس خودش ترین😂🌻
zeinab dehghani خانم موندس ترین ⛰️بدبخ گو ترین😂🌷براش ویس چهل دیقه گرفتم فرستادم ترین😐😂🌷یه بارم چهل دیقه طومار نوشتم فرستادم ترین😐😂
فیزیک دون و خون ترین💐از شیمی بدش میومد ترین😂🌼
یزدی ترین🌱 انشاالله موفق بشه تو رشته اش ترین🏵️
چند دیقه داشتم باهاش چت میکردم ترین😂💮
ایموجی اختصاصیش✋✋ رو نمیشه بزاریم ترین😐😂ابجی ترین😆😂
@mitra-ism-rahmani خرخون ترین💐
از اینا 🍃🍃🍃🍃🍃🍃میفرسته ترین😐😂یه مدت از انجمن رفته و داره برا هاروارد میخونه ترین🌴
با یه سری از تفکراتش مخالفم ترین🍂😁
وقتی 🙂 میفرسته یعنی کارت دیگه تمومه ترین😂
اصفهونی ترین🌼
خانومِ_دوست_داشتنی هم استانی ترین🌺
نزدیک بود دعوامون بشه سر بحث ترین😂🍃به فکر افراد چه قدیمی چه جدید هست ترین🌸👀نمیدونم چرا حس میکنم عینکی هست ترین😐😂اول هم که اومدم انجمن فکر میکردم کنکوریه ۹۹ هست ترین🏵️
مهشید حسن زاده 0 😆منطقی ترین☘️
دقیقن اونجایی که خودم توش گیر دارم رو از توی طومارام میاره جلوی چشام ترین😂🌴🌴حد و مرز رو به بقیه یاداوری میکنه ترین🪵سر بعضی تاپیکاشون حرف دارم ترین👀🌼
یه سری چیزا ازشون یاد گرفتم که خودم بهشون نگفتم و نمیدونن ترین😂🌺دستشون درد نکنه ترین😂🌺انشاالله امسال به رشته دلخواهشون برسن ترین🌷اگر منشنشون نکنی، با گیوتین میان برات ترین😐😂 در عین شوخی و خنده، ولی محترم ترین🌼
Sharllot 😂😂تاپیکِ ترین زننده ترین😐😂
اولش فکر میکردم دعواییه ترین😐😂یه جاهاییم نزدیک بوده دعوامون بشه ترین😐😂قدیمی ترین🍂 انشاالله به رشته موردنظرش برسه ترین🪴چادر قاجاری و شنل دار دوست ترین😂😂😂😂🌴 عار گو ترین🙂😂شپ پخیل گو ترین😂🪵
@سجاد-ذوالفقاری دهنت سرویس ترین😂گل پسر ترین😂
کرم ریزترین😂(خودشو دایی 😂)، هردفعه گاوم میزاعه میاد راه حل میده ترین😂🍁در عین اینکه میخوام سر به تنش نباشه ولی پسر خوبیم هست ترین💐گزارش ده ترین🪵تو دفتر فنی کار میکنه ترین🤣🥀 انشاالله به هدفش برسه ترین😐🌼
@F-Seif-0 😁خیلیی غیر مستقیم میخواد بگه که بسکتبالیسته ترین😐🤣🤣🤣وقتی تودلیه، اهنگ میزاره ترین🪴اگه کسیو ببینه پوکیده، کمکش میکنه ترین👀🌺🌺
منطقی ترین🍃🏵️تامی گو ترین😐😂🪵🪵 انشالله به هدفش برسه ترین🌴دستش درد نکنه ترین🪴
@Fargol-Sh دختر خاله ترین🪵
زیربارون باهاش نمیام ترین😐😂🌺بستنی هم نداریم ترین🙂🍁به زور وارد پیویم شد ترین😂😂🍂 انشاالله امسال به هدفش برسه ترین⛰️ یه ذره زود قهر میکنه ترین😒☘️😐😂
@sania-Andiravan پولدارترین 😐😂نقاشی وسط درسش میکشه ترین🌼از زمین شناسی خوشش میاد ترین🌷با دسته تنیس میاد براتون ترین😐😂🌸یه بار نزدیک بود دعوا کنم باهاشون ترین😐😂🌺(ولی به خیر گذشت😂) انشالله موفق بشن ترین
@kosar-mottaghi خانم پرستار ترین🌸آنژیوکت رو یاد میده چطور در بیارن😐😂🏵️ایشونم ترکی بلد ترین😂🍂
معمولا اخر همه میفهمه ماجرا چیه ترین😂💐💐
@Ermia-Mirzakhani عخش ترین⛰️عخش سابق ترین🙂🌷بهم خیانت کرد ولی من دوستش دارم ترین 🌱
(شایدم من خیانت کردم🙂😂) طومار بدی بهش دیگه تموم شدنش با خداست، ترین😂😂😂 از اینا💅💅گذار ترین😂
نلعتی جذاب ترین😂
@Mr-Fantastic مهدی ترین😂 نمیدونم چرا ولی عاقل ترین😂🌺 درسخون ترین💐 انشاالله امسال به هدفش برسه ترین🥀دزفیلی ترین🤣🤣ما شوشتریا باهاشون سرجنگ داریم ترین🤣🏵️فانتاستیک ترین لعنتی🍁یه مدته تحویل نمیگیره ترین😂😂😂(شوخی😂)
Bio با اینکه گاهی اوقات رو مخم بود ترین😂ولی المپیادی ترین🌼همدانی ترین🪴اولش فکر میکردم دختره ترین 😂
@kosar-mortAZAVI محترم ترین🍂ایشونم پرستارترین🌷میترسم باهاشون شوخی کنم ترین😶😂🍁
z Gheibi ایشون هم پزشک ترین🌱 انشاالله موفق بشن ترین🏵️(هم توی عمل و هم توی فکر موفق بشن🪵)
گاهی اوقات مخالفم با فکرشون ترین😬👀
@Miss-Joker ریاضی دوست ترین🏵️ زیرابی رو ترین👀
گاهی اوقات کل کل میکنه باهام ترین🌼 انشاالله هدفشو پیدا کنه ترین🪴
@parisa-khany انشاالله مسیرشونو پیدا کنن ترین🍂
چند وقتیه نیستن ترین🪵
@masoumeh-shokrollahi🙂مامانبزرگ ترین😂
پافر ترین😐😂😂یه بار دلداریم داده ترین👀🌹
گل بهشتی ترین😂🌼یه ذره چاق شده ترین😐😂🌺
گردنمو بعد دیدن این منشن میزنه ترین😂🌻موفق اولسون ترین😂🪴
HADAF MAN اهنگ از هر سبکی گوش بده ترین🌻از ساندکلود گوش میده ترین💐نمیدونستم اراکیه ترین😂🪴
@نگین-محمدیان زرد دوست ترین🏵️کمی تا قسمتی حساس ترین😬🌺فعلا اومیکرون گرفته انشاالله خوب بشه ترین⛰️
@Narjes-Hashemi ربکا ترین😂💐
با یه سری از نظراتش مخالفم ترین🪵👀المپیادی ترین🍃
دانشجو ترین😂🌼موفق باشه ترین☘️
@zahra-zahraii 😐😂 احوالپرس ترین😂 یه ذره زود خودمونی شو ترین😐😂🌷🪵باادب ترین🪴چیزی در دلشون نیست ترین🌱
@mohsen-sari گل پسر ترین⛰️ازش خبری نیست چن وقته🍂ایدیمو میخواست ولی یادم رفت بهش بدم ترین😂🪴
@first در خفا ترین 😐😂گاهی اوقات کرم میریزه ترین😐😂 اصن بهش نمیخوره مبین باشه ترین☘️دمش گرمه ترین🪵پر اندیشه ترین😂😂😂🤣🤣🤣🤣🌻
Kosar A003 خانم افسر ترین🍂😐😂(هنوز اون خی کته از یادم نرفته😂😂)بد جور ادمو ضایع میکنه ترین🍂
صداشون با گفتن •جووووون• اصلا نمیخونه ترین😐😂🍁
@ida-shateri اعع موندس ترین🌼کالاف زن ترین😐😂💐
@haniehno باجی ترین😂 دفعه قبل دعوامون شد ترین😐
انشاالله سالم و سلامت باشه و به هدفش برسه ترین🌻
chichak am والا، قل خانم حسن زاده ترین😐😂🌹
Ryhn E و @zahra-hamrang و @سمیه-صادقلو تازه آشنا شدم ترین🪵ترکی بلد ترین🌱کول تو سر من که ترکی یاد نگرفتم ترین😑😂😂 انشاالله به رشته مورد صلاحشون برسن و موفق اولسون ترین😐😂(مدیونید بگید اشتباه گفتم😐😂
@امیرمسعود-جعفری دیجی ترین🌱 رو امید(که نمیدونم کیه😂) حساس ترین☘️ گاهی اوقات کرم ریز ترین😂🌷ولی در عین حال پایه ترین و باحالترین🍁
H_R پایه رفع اشکال بود ترین🌷انشالله موفق بشه ترین🥀
Mehrsa 14 نمیدونم چرا ولی ازشون خجالت میکشم ترین😑😂💐 یه طوار ازم خواستن ننوشتم ترین😬🌼🌹 انشاالله هدفشونو پیدا کنن و بهش برسن ترین🪵
Gharibe Gomnam پوکر بفرس ترین😑😂
گاهی اوقات درکتون نمیکنم ترین😑😂موفق باشین ترین
گهگاهی هم مخالفتونم ترین👀🍃
Elham Hoseni خانم دکتر ترین😂 دید من رو دارن عوض میکنن ترین😂💐موفق بشن تو رشتتون ترین☘️
mehranmirzaei استاد ترین🌼دندون پزشک ترین💐
آفرین گو ترین😂🌹(با تبعیض البته😒😂)، دبیر زیست ترین💐
fatemeh8181 به زن و بچه هام گیر میده ترین🌼😂
@ftm-montazeri یکم غر زننده ترین👀😂💐مودب ترین☘️محترم ترین 🌺
sina bigdeli سرباز ترین🪨تو گوش فرمانده هاش سیلی میزنه ترین🤣🤣🤣جشن پتو روش میگیرن ترین🤣🤣🌼
کنکور نداده ترین🌷💐
Reyhane Moradi پیر دانا گو ترین😂🌺🌹
خب خداروشکر تموم شد😐✋😂😂😂
انشاالله که کسی نمونده باشه🚶🏼♂️ -
@N-n-good :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth:
خانومِ_دوست_داشتنی بخشیدی؟؟ 😐
تا تاپیکتو خراب نکردم بگو بخشیدم😕 -
خب به نام خدا
سلام
😐😂چیزه، خواستم بگم سال نوتون پیشاپیش مبارکه🌹
و پیش خانواده هاتون سالم و سلامت باشید👋☘️
سال ۱۴۰۰ هم داره با تمام اتفاقات خوب و بدش تموم میشه
با اینکه، از این تاپیکا یه ذره فراری شدم😐😂ولی خب دیدم بنویسم بهتره😁مدیونید از الان طومارم رو نخونید😐😂
خب به رسم ادب و احترام اول از بزرگای انجمن باید شروع کنیم😁
sohrab منطقی ترین(البته تا یجایی 😐😂)
دلسوز ترین، مدیرعامل ترین، پک ابریشم بده ترین🌹😐😂
بزرگوار ترین😂
@M-an خانم مدیرترین،یکی از مدیرای خوب انجمن ترین، خانم معلم ترین😐😂برنامه نویس ترین، بالطف ترین🙏🏻حواسشون به یه سری چیزا که فکرشو نمیکنیم، هست ترین😁🌹
mohammadhassan ادمین از انجمن رفته ترین🙏🏻
با به سری حرفاشون مخالفم ولی بازم خوب ترین
قاطع ترین🤝باحال ترین(گاهی اوقات 😐😂)
romisa ایشونم دلسوز ترین🌹دنبال راه موفقیتش میگرده ترین☘️ انشاالله پیداش میکنه ترین😁☘️فقط باید دنبال سوالای اصلیه دلش بگرده تا پیداش کنه ترین👀☘️
انشاالله دکتر موفقی بشه ترین🤝و تو زندگیش به بهترین مصلحتش برسه ترین😁☘️
@M-ba78 خانم ناظم ترین😁یه مدت نیست ترین😐
با بعضی حرفای ایشونم مخالفم ولی بازم منطقی ترین😁😂
هرمزگانی ترین(شایدم رامهرمز😐😂)(حتی نمیدونم اینو درست گفتم یا نه😐😂)
maryam111 😂😂😂😂صد و یازده ترین😂😂
حرص میخوره حال میده ترین😂😂😂حرف حقو میزنه خیلی اوقات، ولی باهاش مخالفت میشه ترین🌹 پارتی قبول نمیکنه ترین☘️نصفه شب تو راه اهن با دوستاش میره ترین😐😂یکی دوبار باهم دعوا کردیم ولی احتمالا یادش نیست ترین😐😂😂😂(اگه یادش بود الان اخراج بودم😂😂)
پرستار ترین🤝 انشالله پرستار موفقی بشه ترین😁
اینو نخواستم بگم ولی، مظلوم ترین👀🌻
monirs شاید فقط یه بار با هم حرف زده باشیم ترین🍂
ولی در دسترس ترین🪨
دریا دریایی مادر انجمنه ترین😂🍂زیست خون و دون ترین🪴 انشاالله امسال موفق شه ترین🪵از شناسنامش اسممو خط زده ترین🍂از خونش پرتم کرده بیرون ترین😂🌼از گوهر (زنم) خوشش نمیاد ترین😐😂🌺کند تایپ کن ترین😐😂💐
@Saghi-Mortazavi زبونم بند اومد ترین😂😂
دکتره مهندسی خونده ترین😐😂کیجا یا ریکا ترین(کدوم دختر بود😐😂همون)🌺منطقی ترین🌸 هی متن از اینور اونور میزاره، ترین💐 ز غوغای جهان فارغ ترین😐😂به درک گو ترین 😐😂 یهو ضایع کن ترین😐😂💐کدبانو ترین🤣🌱 انشاالله هدفشو پیدا کنه ترین🏵️شونصد بار گند زدم جلوشون ولی بخشیدن ترین👀🌹
@roghayeh-eftekhari 😐😂دهمی ایی که یه سال ازم بزرگتره ترین🌺 دینامیک میریام ترین😂😂حاج بادوم ترین😐😂🌸پی دی اف تایپ کن ترین🌷 المپیادی ترین🌴قدش دومتره ترین🙂😂🌼سوالا زیست یازدهمو جواب میده ترین🍁👀 یه ماه نیستش ولی وقتی میاد بیس چاری انلاینه ترین🤣🍂زبانشو باید خوب کنه ترین🧐صبحا میرفته پیاده روی ترین💮
0-0ftm سیستانی ترین👀🍁همش کل کل میکنه ترین🤣💮همش تهدید میکنه •ساقی خانومو میارم برات• ترین😐🤣🌼حواسش به اطرافیان هست ترین🌺ریاضیش خوبه ترین🌸انشاالله از فشاری که روش هست کم بشه ترین💐
باهاش طومار میم ساختم ترین😐🤣🌾
81Sobhan خانم پرستار ترین🌸 فک کرده خیلی خوشتیپه ولی هنوز ژستای منو ندیده ترین😂😂ماشین دون ترین😂🌸پوکر بفرس ترین😐 دینی رو خواست ۱۰۰ بزنه نتونست ترین🌷همش میخواد ساعت دسته چرم بخره ترین🪵😂
تنها کسی که شمارشو دارم ترین🍃
amir ahmadi خودشو سجاد ذوالفقاری، کرم ریز ترین🤣
دایی ترین🥀 فیلم بین ترین☘️ از واکین فینکس خوشش میاد ترین🤣🥀 گاهی اوقات، ایسگا کننده ترین🪴گاهی اوقاتم بیشعور ترین😂😂🌻در کل گاهی اوقاتم پسر گلیه ترین🍁سردار ازمونیه واس خودش ترین😂🌻
zeinab dehghani خانم موندس ترین ⛰️بدبخ گو ترین😂🌷براش ویس چهل دیقه گرفتم فرستادم ترین😐😂🌷یه بارم چهل دیقه طومار نوشتم فرستادم ترین😐😂
فیزیک دون و خون ترین💐از شیمی بدش میومد ترین😂🌼
یزدی ترین🌱 انشاالله موفق بشه تو رشته اش ترین🏵️
چند دیقه داشتم باهاش چت میکردم ترین😂💮
ایموجی اختصاصیش✋✋ رو نمیشه بزاریم ترین😐😂ابجی ترین😆😂
@mitra-ism-rahmani خرخون ترین💐
از اینا 🍃🍃🍃🍃🍃🍃میفرسته ترین😐😂یه مدت از انجمن رفته و داره برا هاروارد میخونه ترین🌴
با یه سری از تفکراتش مخالفم ترین🍂😁
وقتی 🙂 میفرسته یعنی کارت دیگه تمومه ترین😂
اصفهونی ترین🌼
خانومِ_دوست_داشتنی هم استانی ترین🌺
نزدیک بود دعوامون بشه سر بحث ترین😂🍃به فکر افراد چه قدیمی چه جدید هست ترین🌸👀نمیدونم چرا حس میکنم عینکی هست ترین😐😂اول هم که اومدم انجمن فکر میکردم کنکوریه ۹۹ هست ترین🏵️
مهشید حسن زاده 0 😆منطقی ترین☘️
دقیقن اونجایی که خودم توش گیر دارم رو از توی طومارام میاره جلوی چشام ترین😂🌴🌴حد و مرز رو به بقیه یاداوری میکنه ترین🪵سر بعضی تاپیکاشون حرف دارم ترین👀🌼
یه سری چیزا ازشون یاد گرفتم که خودم بهشون نگفتم و نمیدونن ترین😂🌺دستشون درد نکنه ترین😂🌺انشاالله امسال به رشته دلخواهشون برسن ترین🌷اگر منشنشون نکنی، با گیوتین میان برات ترین😐😂 در عین شوخی و خنده، ولی محترم ترین🌼
Sharllot 😂😂تاپیکِ ترین زننده ترین😐😂
اولش فکر میکردم دعواییه ترین😐😂یه جاهاییم نزدیک بوده دعوامون بشه ترین😐😂قدیمی ترین🍂 انشاالله به رشته موردنظرش برسه ترین🪴چادر قاجاری و شنل دار دوست ترین😂😂😂😂🌴 عار گو ترین🙂😂شپ پخیل گو ترین😂🪵
@سجاد-ذوالفقاری دهنت سرویس ترین😂گل پسر ترین😂
کرم ریزترین😂(خودشو دایی 😂)، هردفعه گاوم میزاعه میاد راه حل میده ترین😂🍁در عین اینکه میخوام سر به تنش نباشه ولی پسر خوبیم هست ترین💐گزارش ده ترین🪵تو دفتر فنی کار میکنه ترین🤣🥀 انشاالله به هدفش برسه ترین😐🌼
@F-Seif-0 😁خیلیی غیر مستقیم میخواد بگه که بسکتبالیسته ترین😐🤣🤣🤣وقتی تودلیه، اهنگ میزاره ترین🪴اگه کسیو ببینه پوکیده، کمکش میکنه ترین👀🌺🌺
منطقی ترین🍃🏵️تامی گو ترین😐😂🪵🪵 انشالله به هدفش برسه ترین🌴دستش درد نکنه ترین🪴
@Fargol-Sh دختر خاله ترین🪵
زیربارون باهاش نمیام ترین😐😂🌺بستنی هم نداریم ترین🙂🍁به زور وارد پیویم شد ترین😂😂🍂 انشاالله امسال به هدفش برسه ترین⛰️ یه ذره زود قهر میکنه ترین😒☘️😐😂
@sania-Andiravan پولدارترین 😐😂نقاشی وسط درسش میکشه ترین🌼از زمین شناسی خوشش میاد ترین🌷با دسته تنیس میاد براتون ترین😐😂🌸یه بار نزدیک بود دعوا کنم باهاشون ترین😐😂🌺(ولی به خیر گذشت😂) انشالله موفق بشن ترین
@kosar-mottaghi خانم پرستار ترین🌸آنژیوکت رو یاد میده چطور در بیارن😐😂🏵️ایشونم ترکی بلد ترین😂🍂
معمولا اخر همه میفهمه ماجرا چیه ترین😂💐💐
@Ermia-Mirzakhani عخش ترین⛰️عخش سابق ترین🙂🌷بهم خیانت کرد ولی من دوستش دارم ترین 🌱
(شایدم من خیانت کردم🙂😂) طومار بدی بهش دیگه تموم شدنش با خداست، ترین😂😂😂 از اینا💅💅گذار ترین😂
نلعتی جذاب ترین😂
@Mr-Fantastic مهدی ترین😂 نمیدونم چرا ولی عاقل ترین😂🌺 درسخون ترین💐 انشاالله امسال به هدفش برسه ترین🥀دزفیلی ترین🤣🤣ما شوشتریا باهاشون سرجنگ داریم ترین🤣🏵️فانتاستیک ترین لعنتی🍁یه مدته تحویل نمیگیره ترین😂😂😂(شوخی😂)
Bio با اینکه گاهی اوقات رو مخم بود ترین😂ولی المپیادی ترین🌼همدانی ترین🪴اولش فکر میکردم دختره ترین 😂
@kosar-mortAZAVI محترم ترین🍂ایشونم پرستارترین🌷میترسم باهاشون شوخی کنم ترین😶😂🍁
z Gheibi ایشون هم پزشک ترین🌱 انشاالله موفق بشن ترین🏵️(هم توی عمل و هم توی فکر موفق بشن🪵)
گاهی اوقات مخالفم با فکرشون ترین😬👀
@Miss-Joker ریاضی دوست ترین🏵️ زیرابی رو ترین👀
گاهی اوقات کل کل میکنه باهام ترین🌼 انشاالله هدفشو پیدا کنه ترین🪴
@parisa-khany انشاالله مسیرشونو پیدا کنن ترین🍂
چند وقتیه نیستن ترین🪵
@masoumeh-shokrollahi🙂مامانبزرگ ترین😂
پافر ترین😐😂😂یه بار دلداریم داده ترین👀🌹
گل بهشتی ترین😂🌼یه ذره چاق شده ترین😐😂🌺
گردنمو بعد دیدن این منشن میزنه ترین😂🌻موفق اولسون ترین😂🪴
HADAF MAN اهنگ از هر سبکی گوش بده ترین🌻از ساندکلود گوش میده ترین💐نمیدونستم اراکیه ترین😂🪴
@نگین-محمدیان زرد دوست ترین🏵️کمی تا قسمتی حساس ترین😬🌺فعلا اومیکرون گرفته انشاالله خوب بشه ترین⛰️
@Narjes-Hashemi ربکا ترین😂💐
با یه سری از نظراتش مخالفم ترین🪵👀المپیادی ترین🍃
دانشجو ترین😂🌼موفق باشه ترین☘️
@zahra-zahraii 😐😂 احوالپرس ترین😂 یه ذره زود خودمونی شو ترین😐😂🌷🪵باادب ترین🪴چیزی در دلشون نیست ترین🌱
@mohsen-sari گل پسر ترین⛰️ازش خبری نیست چن وقته🍂ایدیمو میخواست ولی یادم رفت بهش بدم ترین😂🪴
@first در خفا ترین 😐😂گاهی اوقات کرم میریزه ترین😐😂 اصن بهش نمیخوره مبین باشه ترین☘️دمش گرمه ترین🪵پر اندیشه ترین😂😂😂🤣🤣🤣🤣🌻
Kosar A003 خانم افسر ترین🍂😐😂(هنوز اون خی کته از یادم نرفته😂😂)بد جور ادمو ضایع میکنه ترین🍂
صداشون با گفتن •جووووون• اصلا نمیخونه ترین😐😂🍁
@ida-shateri اعع موندس ترین🌼کالاف زن ترین😐😂💐
@haniehno باجی ترین😂 دفعه قبل دعوامون شد ترین😐
انشاالله سالم و سلامت باشه و به هدفش برسه ترین🌻
chichak am والا، قل خانم حسن زاده ترین😐😂🌹
Ryhn E و @zahra-hamrang و @سمیه-صادقلو تازه آشنا شدم ترین🪵ترکی بلد ترین🌱کول تو سر من که ترکی یاد نگرفتم ترین😑😂😂 انشاالله به رشته مورد صلاحشون برسن و موفق اولسون ترین😐😂(مدیونید بگید اشتباه گفتم😐😂
@امیرمسعود-جعفری دیجی ترین🌱 رو امید(که نمیدونم کیه😂) حساس ترین☘️ گاهی اوقات کرم ریز ترین😂🌷ولی در عین حال پایه ترین و باحالترین🍁
H_R پایه رفع اشکال بود ترین🌷انشالله موفق بشه ترین🥀
Mehrsa 14 نمیدونم چرا ولی ازشون خجالت میکشم ترین😑😂💐 یه طوار ازم خواستن ننوشتم ترین😬🌼🌹 انشاالله هدفشونو پیدا کنن و بهش برسن ترین🪵
Gharibe Gomnam پوکر بفرس ترین😑😂
گاهی اوقات درکتون نمیکنم ترین😑😂موفق باشین ترین
گهگاهی هم مخالفتونم ترین👀🍃
Elham Hoseni خانم دکتر ترین😂 دید من رو دارن عوض میکنن ترین😂💐موفق بشن تو رشتتون ترین☘️
mehranmirzaei استاد ترین🌼دندون پزشک ترین💐
آفرین گو ترین😂🌹(با تبعیض البته😒😂)، دبیر زیست ترین💐
fatemeh8181 به زن و بچه هام گیر میده ترین🌼😂
@ftm-montazeri یکم غر زننده ترین👀😂💐مودب ترین☘️محترم ترین 🌺
sina bigdeli سرباز ترین🪨تو گوش فرمانده هاش سیلی میزنه ترین🤣🤣🤣جشن پتو روش میگیرن ترین🤣🤣🌼
کنکور نداده ترین🌷💐
Reyhane Moradi پیر دانا گو ترین😂🌺🌹
خب خداروشکر تموم شد😐✋😂😂😂
انشاالله که کسی نمونده باشه🚶🏼♂️ -
خب خب نوبت من شد انگار :face_with_tears_of_joy:
ممنون از همتووووووووووون بخاطر حرفای قشنگتون
@Infinitie-A سر به زیرترین_اهل بحث ترین_اقا ترین_بااراده ترین :gem_stone:
@roghayeh-eftekhari مهربون ترین_باهوش ترین_خوشگل ترین_نازک دل ترین:heart_suit:
fatemeh8181 عاشق زیست ترین_درون گرا ترین_مهربون ترین_فهمیده ترین:kissing_face:
Gharibe Gomnam مذهبی ترین_مهربون ترین_شمالی ترین عاشق چیزای ترش ترین_عاشق خواهرشه ترین_نگران دوستاش ترین :face_blowing_a_kiss:
@chichak.am کیوت ترین بانمک ترین_مهربون ترین:hugging_face: :hugging_face:
@mr-wick درسخون ترین_اهنگ خون ترین_خیلی نمیشناسمش هنوز ترین:grimacing_face:
مهشید حسن زاده 0 باهوش ترین-بااراده ترین-خفن ترین-دلسوز ترین-عاقل ترین-قوی ترین-اصن همچیز ترین :hugging_face: :kiss_mark:
HADAF MAN صباتریییییین-خوشگل ترین-خوش صدا ترین-عاقل ترین-بهترین ^^:yellow_heart:
@سمیه-صادقلو مهربون ترین-بانمک ترین-درسخون ترین:sparkling_heart:
@zahra-zahraii درسخون ترین-مهربون ترین-ان شالله موفق میشه ترین-زودجوش ترین:two_hearts:
@fargol-sh خوشگل ترین-قویییی ترین-مهربون ترین-خوش صدا تریییین-درسخون ترین-دوست دارم ترین :orange_heart:
علیرضا تمدنی عاشق چاووشی ترین-باهوش ترین ولی نمیشینه درست بخونه ترین-عاشق یزدانی ترین:hundred_points:
@دختر-بهار قوی ترین-خوشگل ترین-شیرین زبون ترین-باهوش ترین- انشالله موفق میشه ترین :green_heart:
@sania-andiravan درسخون ترین-باحال ترین-عاشق بیلی ترین-قوی ترین موفق میشه ترین:heart_with_ribbon:
خانومِ_دوست_داشتنی
و اما تو...
رفیق ترین :))_حرفامو میفهمی ترین_بامن تلپاطی داره ترین_درسخون ترین_موفق میشه ترین_یوتیوب میره ترین :| _ همچیزمو میدونه ترین-باهاش راحتم خیلی ترین :| _ دوست ترین _دوسش دارم ترین_الهی خوشبخت بشه ترین_الهی غمات تموم شن ترین_گودو خودتی ترین^^:purple_heart:@F-Seif-0 عزیزمی که 😘فدات شم
-
ساجده نیکویی مهربون ترین ، دلسوز ترین ، پایه ترین ، خوش خنده ترین ، سنگ صبور ترین ، همراه ترین ، با خنده هاش خوشحالت میکنه ترین🙂🍃
@Masoumeh-Shokrollahi خوش صدا ترین ، دیوونه ترین ، رفیق ترین ، حرص میخوره ترین ، نقاش ترین ، خوش خط ترین🙂🍃
Sara_R عشق ترین ، خل و چل ترین ، پایه ترین ، لواشک میخره ترین ، گل میخره ترین ، قراره بریم دور دنیارو بگردیم ترین ، حال خوب کن ترین ،قشنگرین غر غر کننده ترین🙂🍃
سارا M 0 همونی که خودتو دوست داره ترین ، حواسش به حالت هست ترین ، سه شب ترین ، هوای دلتو داره ترین ، تحمل حاا بدتو نداره ترین🙂🍃
HADAF MAN رنگی رنگی ترین دنیا ترین ، حال خوب ترین ، زیبا ترین ، شادی آور ترین ، بادصبا ترین ، آرامش ترین🙂🍃
@Fargol-Sh خواهر ترین ، قراره برم شیراز پیشش ترین ، همه چیشو بهم میگه ترین ، هیچ وقت منو از خودش پایین تر نمیبینه ترین ، مهربون ترین ، وفادار ترین ، زیاد یادت میکنه ترین🙂🍃
@دختر-بهار آروم ترین ، صبور ترین ، حسود ترین ، شنونده ترین ، یه تبریزی عشق ترین ، خوب ترین ، بهاری ترین🙂🍃
@F-Seif-0 مشاور ترین ، عاشق ترین ، حال دل خوب کن ترین ، با معرفت ترین ، همیارترین ، نگران همه هست ترین🙂🍃
@ftm-montazeri درون گرا ترین ، گوشه گیر ترین ، مهربون ترین ، خوش رو ترین ، خوش برخورد ترین ، دوست ترین🙂🍃
Mehrsa 14 تهرانی ترین ، تهایی دوست داره ترین ، ویس خواسته ولی هنوز نفرستادم ترین(شرمنده😑😂) ، صاف ترین🙂🍃
chichak am معنی مهربونی ترین ، دوست ترین ، خوش صحبت ترین ، خسته نمیشی از صحبت باهاش ترین🙂🍃
@Zahra-Zahraii تا دیر وقته بیداره ترین ، درس خون ترین ، باهوش ترین ، صمیمی ترین ، خوش رو ترین ، دل پاک ترین🙂🍃
خانومدوست_داشتنی شوخ ترین ، همراه ترین ، با جنبه ترین ، یادته ترین ، طلبکاره همش ترین ، هی به من میگه فضول ترین🙂🍃
مهشید حسن زاده 0 محمد ترین ، شهید ترین ، آروم ترین ، دلش تنگه یکیه ترین ، قهوه میخره ترین🙂🍃
@Ermia-Mirzakhani خودشو و کوآلاش ترین ، شوهر خواهر ترین ، نصیحت کننده ترین ، مهربون ترین ، حد شناس ترین 🙂🍃
Alireza Varamanzar یجوری ترین 🙂🍃😂 (امروز تازه شناختم حقیقتا😂)
Reyhaneh Moradi عاشق منه ترین ، هم پا ترین ، زیر آبی ترین ، درس خون ترین🙂🍃
@سمیه-صادقلو جواب همه سوالارو میده ترین ، باهوش ترین ، مهربون ترین ، پایه ترین🙂🍃
amir ahmadi عاشق ترین ، وفادار ترین ، فیلم باز ترین ، شوخ ترین ، حد میدونه ترین ، دایی ترین🙂🍃
@Amir-Bernousi از همه بزرگتره ترین ، هوای همه رو داره ترین ، تنها ترین ، به همه کمک میکنه ترین ، جاش خالیه ترین🙂🍃
Sharllot ازاینکه اینجا تگش میکنم شاکی ترین ، شوخ ترین ، پایه ترین ، کم پیش میاد از کسی بدش بیاد ترین ، خوب ترین 🙂🍃
romisa دکتر مهربون ترین ، دوست نداره بزرگتر ببینمش ترین ، حرفای دیگران درموردش برام مهم نیست ترین ، آرامش انجمنه ترین🙂🍃
دختر پاییز یهو میذاره میره ترین ، بی معرفت ترین ، ناراحتم ازش ترین ، آروم ترین🙂🍃
@M-an مدیر ترین ، جدی ترین ، همراه ترین ، درک کننده ترین ، دوست ترین🙂🍃
sohrab پایه ترین ، مدیر عامل ترین ، عادل ترین ، همراه بچه ها ترین ، کم سرمیزنه ترین🙂🍃
@D-fateme-r معلم ترین ، خوش صدا ترین ، صمیمی ترین ، از حرف زدن باهاش لذت میبری ترین ، عزیز ترین🙂🍃
arthur morgan عجیب ترین ، ادبی حرف زننده ترین ، رشته ریاضی ترین ، با ادب ترین🙂🍃
Yegane Dehqan بی معرفت ترین ، فراموش کار ترین ، سر نمیزنه ترین ، دلم تنگشه ترین ، اولین دوست ترین ، پایه تحلیل تستای زیست ترین🙂🍃
pouya hosein pour دور اما نزدیک ترین ، حساس ترین 🙂🍃
maryam111 ناظم ترین ، صمیمی ترین ، مهربون ترین ، شوخ ترین ، قراره یزد برم پیشش ترین ، پرستار ترین🙂🍃
@M-ba78 چندوقتیه نیست ترین ، کم حرف ترین ، نمیشناسمش ترین ، دلم تنگشه ترین ، ناظم بود دیگه ترین ، عزیز ترین🙂🍃
حبه انگور مجهول ترین ، احساسی ترین ، متن های قشنگ دوست داره ترین ، زیر آبی ترین🙂🍃
z Gheibi همیار خوب ترین ، حواسش به بچه ها هست ترین ، هیچ وقت هیچ پیامیتو بی جواب نمیذاره ترین🙂🍃
Gharibe Gomnam ریحانه ترین ، پایه بحث ترین ، محبوب ترین🙂🍃
@فرناز-مقیمی درونگرا ترین ، مهربون ترین ، عاقل ترین ، بخشنده ترین🙂🍃
@N-n-good نرگس ترین ، مجهول ترین بود ، جدی ترین ، معقول ترین ، کوتاه حرف زننده ترن🙂🍃
@مریم-ملکی مهربون ترین🙂🍃
@yasin_sheibak نمیدونم ترین ، نمره هاش بیسته ترین🙂🍃
@Saghi-Mortazavi مازندرانی ترین ، عاقل ترین ، به موقع تذکر میده ترین ،شوخ ترین🙂🍃
@یاسمن-کیانی خیلی وقته نیست ترین ،نائنگی میقولین ترین ، جاش خالیه ترین🙂🍃
@Dr-Mahh صدف ترین ، همه رو درک میکنه ترین🙂🍃
Marziyeh Amini نمیدونم ترین ، مهربون ترین ، خوش رو ترین ، آروم ترین🙂🍃
amir mahdi salimi منو قبول داره ترین(بابت این ممنون😂🌱) ، سعی میکنه زیاد بحث نکنه ترین🙂🍃
Fatemeh Babazadeh شهیدی ترین ، آروم ترین ، زیاد بحث نمیکنه ترین ، به موقعش میاد پیشت ترین🙂🍃
@sania-Andiravan زمین دوست داره ترین ، متفاوت ترین ، عجوبه ترین ، مهربون ترین ، قشنگترین🙂🍃
@kosar-mottaghi آرامش دار ترین ، همراه ترین ، به فکر همه ترین ، خوب ترین🙂🍃
@kosar-mortazavi عشق ترین ، بزرگ ترین ، عاقل ترین🙂🍃
Maryam Nateqi مریم ترین ، مهربون ترین ، خوش برخورد ترین🙂🍃
__chakisaldva__ فوتبالی ترین ، رتبه برتر عجیب ترین ، مجهول ترین 🙂🍃
@H-R سحر ترین ، خوب ترین ، شوخ ترین🙂🍃
0-0ftm نگران ترین ، مهربون ترین ، خوش رو ترین ، حس میکنم خوشکل ترین🙂🍃
@First درس خون ترین ، نمیدونم ترین😂💔
@Miss-Joker هم شهری ترین ، خوش صدا ترین ، پادکست قشنگ درست میکنه ترین ، عزیز ترین🙂🍃
mahla bpz خیلی نمیشناسمش ترین ، موفق میشه ترین🙂🍃
@امیرمسعود-جعفری دیجی ترین ، آهنگ میخونه ترین ، بد برخورد نیست ترین🙂🍃
r sh نمیشناسم ترین ، قانع نشونده ترین 🙂🍃
آسمان ِ آبی پرستار مهربون ترین😋🌱
بهاره حس نمیکنی بزرگتره ازت ترین، سوتی زیاد میده ترین ، حس خوبی بهت میده ترین🙂🍃
@Dr-Rashidi معلم خوب ترین ، طلا ترین🙂🍃
@نگین-محمدیان همیشه به لایک من گیر میده ترین ، درس خون ترین ، موفق میشه ترین🙂🍃
دریا دریایی مامان انجمن ترین ، نمیشناسمش اما جاش خالیه ترین🙂🍃
علیرضا تمدنی پرو ترین ، باهوش ترین ، بیشتر درسارو بلده ترین🙂🍃
@Mr-Wick ترکی ترین 🙂🍃
Ali Fathi اومد و رفت ترین ، تدوین کننده ترین ، پای بازی ترین ، خوش برخورد ترین🙂🍃
@mitra-ism-rahmani شعر دوست داره ترین ، حرمت نمیشکنه ترین 🙂🍃
zeinab dehghani آروم ترین ، یاد گذشته زیاد میکنه ترین ،با منم جدیدنا صحبت نمیکنه ترین🙂🍃
@amir-hmyf مهندس ترین ، نمیشناسم ترین🙂🍃
@haniehno خوش نگرم ترین ، عزیز ترین ، بااراده ترین🙂🍃
@parisa-khany متناش قشنگه ترین ، مهربون ترین ، صمیمی ترین🙂🍃
Kosar A003 از اینا 🍷 دوست داره ترین🙂🍃
mehranmirzaei بهترین استاد ترین ، صاحب کلاسای حال خوب کن ترین ، خوب ترین ، صمیمی ترین ، همراه بچه ها ترین🙂🍃
@Mr-Fantastic نمیشناسم ترین ، سلام میکنه میره ترین🙂🍃
Yeganeh Sarpooshi اولین کسایی که باهاش صحبت کردم ترین ، خوب ترین🙂🍃
Anzw 18 بامعرفت ترین ، عزیز ترین ، هم پایه ای ترین🙂🍃
دیگه شرمنده اگه کسیو یادم رفت🍭
-
عه پیداش کردم
تو منو یادت رفته ترین@N-n-good در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:
عه پیداش کردم
تو منو یادت رفته تریننه عزیز یادم نرفته😁
گفتم کنکور نگا میکنی نمیای -
@N-n-good در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:
عه پیداش کردم
تو منو یادت رفته تریننه عزیز یادم نرفته😁
گفتم کنکور نگا میکنی نمیای@kosar-mottaghi کنکور مگه نگاه کردنیه😐
-
@kosar-mottaghi کنکور مگه نگاه کردنیه😐
🙄میخونی
چه فرقی میکنه😂 -
@Felli مهربون ترین-خوش قلب ترین-درسخون ترین-حرف گوش کن ترین-انشاالله موفق میشه ترین :blue_heart:
-
@kosar-mottaghi کنکور مگه نگاه کردنیه😐
🙄میخونی
چه فرقی میکنه😂@kosar-mottaghi بهرحال تو دل من جا داری💖
-
خب خب نوبت من شد انگار :face_with_tears_of_joy:
ممنون از همتووووووووووون بخاطر حرفای قشنگتون
@Infinitie-A سر به زیرترین_اهل بحث ترین_اقا ترین_بااراده ترین :gem_stone:
@roghayeh-eftekhari مهربون ترین_باهوش ترین_خوشگل ترین_نازک دل ترین:heart_suit:
fatemeh8181 عاشق زیست ترین_درون گرا ترین_مهربون ترین_فهمیده ترین:kissing_face:
Gharibe Gomnam مذهبی ترین_مهربون ترین_شمالی ترین عاشق چیزای ترش ترین_عاشق خواهرشه ترین_نگران دوستاش ترین :face_blowing_a_kiss:
@chichak.am کیوت ترین بانمک ترین_مهربون ترین:hugging_face: :hugging_face:
@mr-wick درسخون ترین_اهنگ خون ترین_خیلی نمیشناسمش هنوز ترین:grimacing_face:
مهشید حسن زاده 0 باهوش ترین-بااراده ترین-خفن ترین-دلسوز ترین-عاقل ترین-قوی ترین-اصن همچیز ترین :hugging_face: :kiss_mark:
HADAF MAN صباتریییییین-خوشگل ترین-خوش صدا ترین-عاقل ترین-بهترین ^^:yellow_heart:
@سمیه-صادقلو مهربون ترین-بانمک ترین-درسخون ترین:sparkling_heart:
@zahra-zahraii درسخون ترین-مهربون ترین-ان شالله موفق میشه ترین-زودجوش ترین:two_hearts:
@fargol-sh خوشگل ترین-قویییی ترین-مهربون ترین-خوش صدا تریییین-درسخون ترین-دوست دارم ترین :orange_heart:
علیرضا تمدنی عاشق چاووشی ترین-باهوش ترین ولی نمیشینه درست بخونه ترین-عاشق یزدانی ترین:hundred_points:
@دختر-بهار قوی ترین-خوشگل ترین-شیرین زبون ترین-باهوش ترین- انشالله موفق میشه ترین :green_heart:
@sania-andiravan درسخون ترین-باحال ترین-عاشق بیلی ترین-قوی ترین موفق میشه ترین:heart_with_ribbon:
خانومِ_دوست_داشتنی
و اما تو...
رفیق ترین :))_حرفامو میفهمی ترین_بامن تلپاطی داره ترین_درسخون ترین_موفق میشه ترین_یوتیوب میره ترین :| _ همچیزمو میدونه ترین-باهاش راحتم خیلی ترین :| _ دوست ترین _دوسش دارم ترین_الهی خوشبخت بشه ترین_الهی غمات تموم شن ترین_گودو خودتی ترین^^:purple_heart:@F-Seif-0 مرسییییی:slightly_smiling_face: :smiling_face_with_heart-eyes:
عشق ترینی ک:smiling_face_with_heart-eyes: