هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم عجییییییبببب غرغرمیخواد
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
اره قرارنبود اینجاباشم الان
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 منم دلم میو میو می خواد🥺🥺
-
arthur morgan
اره قرارنبود اینجاباشم الان
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 چرا مگه؟
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 بگووو هرچی مخوای بگوو
-
مهشید حسن زاده 0 منم دلم میو میو می خواد🥺🥺
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan ابتدا پنجره را بازنموده
کله شریف را به در برده
سپس میو میو کنید -
مهشید حسن زاده 0 چرا مگه؟
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan درس تایمو پیچوندم
-
arthur morgan ابتدا پنجره را بازنموده
کله شریف را به در برده
سپس میو میو کنیدنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
نه خیلی دلم گربه می خواد چون گربه باز خراب هستم ولی ندارم🥺🥺🥺
-
arthur morgan درس تایمو پیچوندم
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 اهان بخشش لازم نیست،اعدامش کنید
-
مهشید حسن زاده 0
نه خیلی دلم گربه می خواد چون گربه باز خراب هستم ولی ندارم🥺🥺🥺
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan آره منم از گربه هاخوشم میاد
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه اعتراف
-
مهشید حسن زاده 0 اهان بخشش لازم نیست،اعدامش کنید
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan من خودم اعدام کن عالمم
والا
گیوتینم خیلی معروفه -
یه اعتراف
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه اعتراف
امشب دونفر تو انجمن ذهنمو بد مشغول کردن
ولی خب
یه چیزی رو فهمیدم با حرفشون
ولی ای کاش نمیفهمیدم
نمیدونم
مهم نیست
یعنی هست
نمیدونم
اشکال نداره... -
arthur morgan آره منم از گربه هاخوشم میاد
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 من یکی داشتم اسمش بود مرمر 🥲🥲
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه اعتراف
ولی خب
ولی ای کاش نمیفهمیدم
نمیدونم
مهم نیست
یعنی هست
نمیدونم
اشکال نداره...نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اهان انشاالله که بخیر بگذره
-
arthur morgan من خودم اعدام کن عالمم
والا
گیوتینم خیلی معروفهنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 شما؟
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه اعتراف
ولی خب
ولی ای کاش نمیفهمیدم
نمیدونم
مهم نیست
یعنی هست
نمیدونم
اشکال نداره...نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam انصافااین اعتراف بود یا طرح معما
-
مهشید حسن زاده 0 من یکی داشتم اسمش بود مرمر 🥲🥲
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan از بغض آخرش معلومه تهش خوش نیست:)))
-
arthur morgan از بغض آخرش معلومه تهش خوش نیست:)))
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شدهمهشید حسن زاده 0 خیلی دوسش داشتم میومد دستام و بینیم را لیس میزد و شب ها کنارم می خوابید🥺🥺