-
Mahan Xodayi 2 دولت عشق بین که چون از سر فقر و افتخار / گوشه ی تاج سلطنت میشکند گدای تو
MohsenTaheri
وقتی که زندگی من
هیچ چیز نبود
هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری
دریافتم
باید، باید، باید
دیوانه وار دوست بدارم
کسی را که مثل هیچ کس نیست
. -
MohsenTaheri
وقتی که زندگی من
هیچ چیز نبود
هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری
دریافتم
باید، باید، باید
دیوانه وار دوست بدارم
کسی را که مثل هیچ کس نیست
.نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سینا-0 تو مرا فراموش کردی
دنبال من نگرد
چون من قبلا تو را فراموش کرده ام
آیا فکر میکنی که من دیوانه هستم؟
"ویلیام شکسپیر" -
@سینا-0 تو مرا فراموش کردی
دنبال من نگرد
چون من قبلا تو را فراموش کرده ام
آیا فکر میکنی که من دیوانه هستم؟
"ویلیام شکسپیر"نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsenTaheri
من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من
تو نیک نبینی و به من بد نرسد -
MohsenTaheri
من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من
تو نیک نبینی و به من بد نرسدنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهElham Hoseni در ان ساعت که خواهن این و ان مرد
نخواهند از جهان بیش از کفن برد -
Elham Hoseni در ان ساعت که خواهن این و ان مرد
نخواهند از جهان بیش از کفن بردنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 درخت دوستی بنشان که کام دل ب بار آرد / نهال دشمنی برکن ک رنج بی شمار آرد
-
Mahan Xodayi 2 درخت دوستی بنشان که کام دل ب بار آرد / نهال دشمنی برکن ک رنج بی شمار آرد
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsenTaheri در این سرای بی کسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند
-
MohsenTaheri در این سرای بی کسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 در دلم مهر کسی خانه نکرده ست بیا / خانه خالی ست نگه داشته ام جای ترا
-
Mahan Xodayi 2 در دلم مهر کسی خانه نکرده ست بیا / خانه خالی ست نگه داشته ام جای ترا
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهMohsenTaheri ادمی پیر که شد حرص جوان میگردد/خواب دروقت سحرگاه گران میگردد
-
MohsenTaheri ادمی پیر که شد حرص جوان میگردد/خواب دروقت سحرگاه گران میگردد
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 دفتر فکرت بشوی گفته ی سعدی بگوی / دامن گوهر بیار بر سر مجلس ببار
-
Mahan Xodayi 2 دفتر فکرت بشوی گفته ی سعدی بگوی / دامن گوهر بیار بر سر مجلس ببار
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsenTaheri راز دلت را مکن فاش بر نامحرمان/دربر ما محرمان راز گشودن خطاست
-
MohsenTaheri راز دلت را مکن فاش بر نامحرمان/دربر ما محرمان راز گشودن خطاست
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین /همه غمم بُوَد از همین که خدا نکرده خطا کنی
-
Mahan Xodayi 2 تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین /همه غمم بُوَد از همین که خدا نکرده خطا کنی
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده@ftm-montazeri یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت/دیگری بیچاره دندان داشت اما نان نداشت/هرکجا دست نیازی پیش بود/ رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت
-
@ftm-montazeri یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت/دیگری بیچاره دندان داشت اما نان نداشت/هرکجا دست نیازی پیش بود/ رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت
Mahan Xodayi 2
تا عهد تو دربستم عهد همه بشکستم
بعد از تو روا باشد نقض همه پیمانها
. -
Mahan Xodayi 2
تا عهد تو دربستم عهد همه بشکستم
بعد از تو روا باشد نقض همه پیمانها
.نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سینا-0 از خدا جویم توفیق ادب/بی ادب محروم ماند از لطف رب
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با انکه ز ما هيچ زمان ياد نکردی
ای انکه نرفتی دمی از ياد،کجایی؟ -
با انکه ز ما هيچ زمان ياد نکردی
ای انکه نرفتی دمی از ياد،کجایی؟نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma یا رب مطلب گدا معتبر شود گر معتبر شود از خدا بی خبر شود
-
@fatemeh-Ma یا رب مطلب گدا معتبر شود گر معتبر شود از خدا بی خبر شود
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2
در عشق تو چون عاشق چشم بسته ترم من،
پیش همه کس شاعرِ برجسته ترم من! -
Mahan Xodayi 2
در عشق تو چون عاشق چشم بسته ترم من،
پیش همه کس شاعرِ برجسته ترم من!نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma
نصف شب بیرون زدم از خانه یکی پشت سرم گفت
این شاعر دیوانه کجا رفت؟
انقدر در محفل شعر امدومو رفتم و گفتند
ناخوانده چرا امدو ناخوانده چرا رفت؟؟
من بودم و زاهد به دوراهی که رسیدیم
من سمت شما امدم او سمت خدا رفت.... -
@fatemeh-Ma
نصف شب بیرون زدم از خانه یکی پشت سرم گفت
این شاعر دیوانه کجا رفت؟
انقدر در محفل شعر امدومو رفتم و گفتند
ناخوانده چرا امدو ناخوانده چرا رفت؟؟
من بودم و زاهد به دوراهی که رسیدیم
من سمت شما امدم او سمت خدا رفت....نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2
چ قشنگ^^
تنفس از هوایی که تو کردی باز دم از خود،
به یادت قانعم حتی! خیالت را نگیر از من! -
Mahan Xodayi 2
چ قشنگ^^
تنفس از هوایی که تو کردی باز دم از خود،
به یادت قانعم حتی! خیالت را نگیر از من!نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma
ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل
تو پس پرده چه دانی که خوب است و که بد!!!!