هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من نمیدونم چرا ملت انقد توهمی شدن
-
مهشید حسن زاده 0replied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First آقامبین بلاک براچی آخه؟الکی که ملتو بلاک نمیکنم
-
-Dr_Ugger-replied to Infinitie. A on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
پس برا چند نسل تامینید خدارو شکر
دوستاتو میفرستی معدن برات کار کنن نمک بیارن برات اینجا بریز بپاش کنی؟ خدارا خوش نیاید
شمارشو بده -
-
مهشید حسن زاده 0replied to M Tg on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg نکن
-
@roghayeh-eftekhari
بزار دوستیمون به چندماه بکشه بعد تو یکسال دست به دعا باش -
مهشید حسن زاده 0replied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First نه ندیدمسلام خوبین؟
-
الان وات پیام دادی که چی
-
-
خب اینکه دارید لایک میکنید نشون میده که بلاک نیستم پس نتیجه میگیریم که احتمالا سلام من رو اون پایین ندیدید درسته خانوم حسن زاده ؟
خدا کنه اینو ببینه دیگه -
@roghayeh-eftekhari هاا دیدی چقد کار زشت کردی
بابا امروز ۵ تومن دادم آبنبات خریدم دیگه چی از جونم میخوای
همونم درست نگه داری نکردی -
M Tgreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 نمیتونم حتا تصورش کنم
-
Infinitie. Areplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First
تا صد سال دیگه هم موجوده خیالت راحت
تازه هر روز دوستام، کیسه های نمک، هرکدوم شورتر از اون یکی برام میفرستن
با منشیم تماس بگیر -
مهشید حسن زاده 0replied to M Tg on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg ترکیب سس انبه وخیار اگه سم نیست پس چیهچرازد به سرم؟نمیدونماصنم پنیر لیقوان تونون نبود همراشون
-
تا راه قلندری نپویی نشود
رخساره بخون دل نشویی نشودسودا چه پزی تا که چو دلسوختگان
آزاد به ترک خود نگویی نشود -
Infinitie. Aنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
تکراری بود؟
نمیدونم، امارشون از دستم در رفته -
-Dr_Ugger-replied to Infinitie. A on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A امیدوارم معادنتون هرگز تموم نشه چهل کیسه نمک هم به محله ما صادر کنید
-
پست 727827 از 1000113