-
Xxxtentation
Every single years im drawning in my tears -
Dr Aryan 0 در شـآدمهرکــده ^.^ گفته است:
یکی مثل شادمهر مجبوره تو استانبول و کانادا و.... کنسرت بذاره
اینجا هم خواننده های تازه به دوران رسیده ۶ ماه نشده کنسرت میدنیارب مبادا که صدا معتبر شود
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0
تولید اثر سفارشی -
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن
موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرننوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maslak - Chamedoon.mp3
@امیرمسعود-جعفری
amir ahmadi
@سجاد-ذوالفقاری
خوبه گوش کنید. -
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادش بخیر
چقدر خاطره داشتم من با این آهنگ -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنوشان یارا
ازآن می ما را
که درجان مشتاقان شرار اندازد
برآرد دستی
به شور مستی
گذاردل در کوی نگار اندازد
ما بیدلانیم
آتش زبانیم
در بزم جانان سر از پا ندانیم...:) -
Borderline/Chris de burge
در اتاقتان را ببندید و با صداییکه شمارو میبره ناکجا آباد به این موسیقی گوش کنین و اگه تا عمق برین حتی ممکن اشکتونم دربیاره!
And it's breaking my heart،I know what I must do
There's no borderline, no borderlineو این قلبم را می شکند،میدانم که باید چیکار کنم!
هیچ مرزی، هیچ مرزی وجود ندارد!
-
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن
موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرننوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط علیرضا تمدنی انجام شده
اگرچه هیچکس نیومد
سری به تنهاییت نزد
اما تو کوه درد باش
طاقت بیار و مرد باش...پ.ن: این آهنگ حدود 15 سال پیش خونده شده... و از همه جالب تر نحوه تولید موزیک هست...
چاوشی: نه استودیویی بود و نه مکان مناسبی که در آن بشود وکال (صدای خواننده) را در آن ضبط کنم. چاره ای جز این نداشتم که در خانه و در یکی از اتاق هایمان کار ضبط را انجام بدهم. به کمک مادرم یک پتو را با میخ به جلوی پنجره زدیم و دیوارها را هم با پتو پوشانیدم تا صدا نپیچد. مادرم از اتاق بیرون رفت و با یک پتو از بیرون، در اتاق را پوشاند. خودم هم از این طرف در یک پتو آویزان کردم تا بتوانم در نهایت فضایی را در اختیار داشته باشم که در آن بشود وکال گرفت. بعد از همه این ماجراها، پتو را کشیدم روی سرم و در همان شرایط خواندم و همه وکال را ضبط کردم. از زیر پتو که بیرون آمدم، «علی سنتوری» به دنیا آمده بود. همان نسخه هم نهایی شد و پخش شد...
همینقدر ساده
همینقدر شاهکار... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
آهای فلک! که گردنت
از هممون بلند تره
به ما که خسته ایم بگو
خونه بهار کدوم وره؟! -
اگرچه هیچکس نیومد
سری به تنهاییت نزد
اما تو کوه درد باش
طاقت بیار و مرد باش...پ.ن: این آهنگ حدود 15 سال پیش خونده شده... و از همه جالب تر نحوه تولید موزیک هست...
چاوشی: نه استودیویی بود و نه مکان مناسبی که در آن بشود وکال (صدای خواننده) را در آن ضبط کنم. چاره ای جز این نداشتم که در خانه و در یکی از اتاق هایمان کار ضبط را انجام بدهم. به کمک مادرم یک پتو را با میخ به جلوی پنجره زدیم و دیوارها را هم با پتو پوشانیدم تا صدا نپیچد. مادرم از اتاق بیرون رفت و با یک پتو از بیرون، در اتاق را پوشاند. خودم هم از این طرف در یک پتو آویزان کردم تا بتوانم در نهایت فضایی را در اختیار داشته باشم که در آن بشود وکال گرفت. بعد از همه این ماجراها، پتو را کشیدم روی سرم و در همان شرایط خواندم و همه وکال را ضبط کردم. از زیر پتو که بیرون آمدم، «علی سنتوری» به دنیا آمده بود. همان نسخه هم نهایی شد و پخش شد...
همینقدر ساده
همینقدر شاهکار...نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه دانلود اینو بزنید : Chera Too Jangi - Shadmehr Aghili.mp3
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
واسه دانلود اینو بزنید : Chera Too Jangi - Shadmehr Aghili.mp3
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده