هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg نخوابیدم ک یکی رو دیدم از کابوس بد تر بود
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli کافر همه را به کیش خود پندارد
-
علیرضا تمدنیreplied to maryam111 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
دس شما درد نکنه -
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg نم تومیدونی؟
ن والا
فقط خبر دارم اسبا وایسادنی میخوابن اینم تو برنامه کودک شبکه پویا دیدم -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to علیرضا تمدنی on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی سلامت باشید
-
-Dr_Ugger-replied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری داداش اهنگو گذاشتم منشنتم کردم.
-
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg نخوابیدم ک یکی رو دیدم از کابوس بد تر بود
ایشالا من نباشم
-
حالا یه نفر هم نظرشو راجب رفع اشکال امشب نگفت
-
AmirBarsamreplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First یکم اوضاع قاراش میشه بعد گوش میدم
-
-Dr_Ugger-replied to sina bigdeli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli گفته بودم سید هم هستم ؟
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
-
-Dr_Ugger-replied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری نه باو اختیار داری خواستم مطمئا شم که دیدی.
-
AmirBarsamreplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First ممنونم ازت
-
-Dr_Ugger-replied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری عزیزی
-
sina bigdelireplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First خو ی دعا کن من ب مراد دلم برسم
دعات بگیره -
AmirBarsamreplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First عزیزی نیستم جعفری هستم
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli دعا کن من بهش نگم لاله
-
-Dr_Ugger-replied to maryam111 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 من نبودم ولی پارسال شرکت میکردم خوب بود
272492/1000113