هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-Andiravan
من مسابقه داشتم
خب
بعد رفتم تو اموزش پرورش از پله ها داشتم میرفتم بالا تند تند یه دفعه با مغز خوردم زمین دوباره بلندشدم بعد میدونستم چندنفر پشتم هستن بدون اینکه به عقب نگاه کنم رفتم تو سالن امتحان
موقع برگشت دوباره بدوبدو داشتم میومد دوباره پوووف از ۷ تا پله ملق زدم پایین
بازم همون دوتا آقا یه ۱۰ متر اونورتر ولی سمت چپم بودن بدون اینکه نگاشون کنم مثل گردباد دویدم سمت خیابون -
@sania-Andiravan
من مسابقه داشتم
خب
بعد رفتم تو اموزش پرورش از پله ها داشتم میرفتم بالا تند تند یه دفعه با مغز خوردم زمین دوباره بلندشدم بعد میدونستم چندنفر پشتم هستن بدون اینکه به عقب نگاه کنم رفتم تو سالن امتحان
موقع برگشت دوباره بدوبدو داشتم میومد دوباره پوووف از ۷ تا پله ملق زدم پایین
بازم همون دوتا آقا یه ۱۰ متر اونورتر ولی سمت چپم بودن بدون اینکه نگاشون کنم مثل گردباد دویدم سمت خیابوننمیدونم چرا خندم نمیگیره
-
بچه ها یه سوال میپرسم برای اینکه بفهمم مدرسمون نسبت به بقیه چجوریه میپرسم
معلمای مدرستون خوب هستن جزوه میدن خودشون کتاب نوشتند
از رو کتاب شیمی فیزیک ریاضی تدریس میشه یا با جزوه؟@farzam-yousefi
بد نیستن
ولی واقعا درگیرش نیاشید چون مدرسه هرجور دوست داره جلو میره -
سلام ب اهل تودلی
️
@fatemeh-Ma
سلااام برتوووو چطورییی -
@farzam-yousefi
چه مثبت -
@fatemeh-Ma
سلااام برتوووو چطوریییGharibe Gomnam
ممنون ریحانه
تو چطوری؟ -
Gharibe Gomnam اره زمین خوردنم بدع خندیدن بهش
ولی نمیتونم کنترل کنم خودمو یبار...
وایسا خندم تموم شه میام میگمM Tg
من بابام خورد زمین یعنی بدخورد زمین اونم تو یه محیطی که نباید میخورد زمین من اصلااااا دست خودم نبود از شدت خنده نفسم بالا نمیومد -
موافقم من ناراحت میشم یکی میفته زمین
@farzam-yousefi
من ناراحت میشم میرم کمکش میکنم
ولی تو یه سری شرایط خندم میگیره -
M Tg
ولی تودلی هم بود
اونم پیدا میکنم خیلی نوتیف چک نشده دارم مرسی که به یادم بودی عزیزم -
نمیدونم چرا خندم نمیگیره
@farzam-yousefi
قدرت تخیل بالایی ندارید واسه همینه -
خاطره جنگ
بچهها با صدای بلند صلوات میفرستادند و او میگفت: «نشد این صلوات به درد خودتون میخوره» نفرات جلوتر که اصل حرفهای او را میشنیدند و میخندیدند، چون او میگفت:« برای سماورای خودتون و خانواده هاتون به قوری چایی دم کنید»
بچههای ردیفهای آخر فکر میکردند که او برای سلامتی آنها صلوات میگیرد و او هم پشت سر هم میگفت: « نشد مگه روزه هستید» و بچهها بلندتر صلوات میفرستادند. بعد ازکلی صلوات فرستادن تازه به همه گفت که چه چیزی میگفته و آنها چه چیزی میشنیدند و بعد همه با یک صلوات به استقبال خنده رفتند. -
M Tg
من بابام خورد زمین یعنی بدخورد زمین اونم تو یه محیطی که نباید میخورد زمین من اصلااااا دست خودم نبود از شدت خنده نفسم بالا نمیومدGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
من بابام خورد زمین یعنی بدخورد زمین اونم تو یه محیطی که نباید میخورد زمین من اصلااااا دست خودم نبود از شدت خنده نفسم بالا نمیومددارم به خودم امیدوار میشم
-
ریحانه غرق نشی یه وقت؟
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ریحانه غرق نشی یه وقت؟
ریحانتون اومد بالا نفس بگیره
-
Gharibe Gomnam
ممنون ریحانه
تو چطوری؟@fatemeh-Ma
فدات عزیزم شکر -
@farzam-yousefi
قدرت تخیل بالایی ندارید واسه همینهGharibe Gomnam
اره
تخیلی خوبی ندارم -
ریحانه غرق نشی یه وقت؟
ریحانتون اومد بالا نفس بگیره
Reyhaneh Moradi
سلآم غواص ماهر -
M Tg
من بابام خورد زمین یعنی بدخورد زمین اونم تو یه محیطی که نباید میخورد زمین من اصلااااا دست خودم نبود از شدت خنده نفسم بالا نمیومددارم به خودم امیدوار میشم
M Tg
ازبسسسسس خندیدم که تا دوساعت بعدش بابامم میخندید