هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak من قابلیت ادامه دادن و بله منشن کردن رو دارما
خسته نشی یوقت -
@roghayeh-eftekhari ۱ روز و ۸ ساعت مانده به تحویل
ننها خبری که دارم اینه
استرس نگیرید ها زود تموم میشهنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour خداییم استرس گرفتم
شعر جدید نگفتن؟ -
@Zahra-Zahraii جدی؟! از پشت کنکور موندن پشیمون نشدی؟
چرا میگن ب هیچ وج نمونین؟؟
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee اصلا با من خیلی خب شد
من پاسال یاد نشد بخنم
امسال خب شد
ن اتفاقا بنظ من یسال نشستن بنفع ادم بیشت فصت هست
ببخشید بابت تایپ -
@yasin-sheibak من قابلیت ادامه دادن و بله منشن کردن رو دارما
خسته نشی یوقتنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی من ک نمیشم هرجور راحتی
به یک دوئل (بله) دعوتت میکنم -
خانومِ_دوست_داشتنی هاااا خب تا شب عالی میشی ان شاءالله
وقتی منو میبینی یعنی معدن انرژیتو به دست آوردینوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
شت
یار هنوز نیومده منم انرژی ندارم
کلا تا ساعت دو هنوز برا من عین سر صُپ میمونه خوشم نمیاد ازش
بقیشو اوکیم و قابلیت اینو دارم که از ساعت 2 عصر تا 6.5 صبح روز بعد بترکونم همه جا رو -
کلا شبکه های مجازی من اینطوریه که یا خیلی بازدید کننده ندارم یا اگه دارم حال ندارم جوابشونو بدم
اینستاگرامم تازه رسیده به ده ویو کلی ذوق کردم از طرفی دیسکوردم 112 مسیج بی جواب دارمنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلا شبکه های مجازی من اینطوریه که یا خیلی بازدید کننده ندارم یا اگه دارم حال ندارم جوابشونو بدم
اینستاگرامم تازه رسیده به ده ویو کلی ذوق کردم از طرفی دیسکوردم 112 مسیج بی جواب دارموقتی مریض روانی هستی
-
خانومِ_دوست_داشتنی من ک نمیشم هرجور راحتی
به یک دوئل (بله) دعوتت میکنمنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ها
بله -
mahsaaa rezaeee اصلا با من خیلی خب شد
من پاسال یاد نشد بخنم
امسال خب شد
ن اتفاقا بنظ من یسال نشستن بنفع ادم بیشت فصت هست
ببخشید بابت تایپنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
موفق باشی
-
@roghayeh-eftekhari ببخشید استاد مرسی با استیکر خنده رو چطوری به معنی بد گرفتی؟؟
نه مرسی تدریستون خوب نیستنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak به معنی پوشش گرفتم اینا استتاره شاگرد عزیز
حیف من که به شما توضیح میدم -
Reyhaneh Moradi عصبیییی نمیتنم هچی تایپ کنممم
بج این خبم
ت خبی
ممناااان
عید تعم مبااااکنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
چرا عصبیییی
قربووونت -
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینستاگرامم تازه رسیده به ده ویو کلی ذوق کردم از طرفی دیسکوردم 112 مسیج بی جواب دارموقتی مریض روانی هستی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ببخشید رقیه جون ولی یکم دیر اشاره کردی بچه از دست رفت
-
@yasin-sheibak ها
بلهنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا گلالودم ماهیتو بگیر…
بیا این آلوده ماهیو ببین!
که چجوری جا گذاشتیش رو زمین…
من واسه تو قید دریا رو زدم…
به درو دیوار تُـــنگت میزدم…
تو بیابونه دلت نفس زدم!
-
@roghayeh-eftekhari
بروووو
-
@yasin-sheibak خداوکیلی میخوایی ادامه بدی؟؟
-
@Zahra-Zahraii
موفق باشی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee ممنان همچنین
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی اگ کوتاه میای و اعتراف میکنی کم میاری نه دیه ادامه نمیدم
-
@Zahra-Zahraii
چرا عصبیییی
قربووونتنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak بله اوکیه