هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
من نرفتم دارم از سوالام عکس میگیرمجمع کنم پی دی اف کنم از دبیر بپرسم -
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehrsa 14 سلام سپاس از شما
همچنینی مبروک بر کل حیات🌹
سپاس از منشن شمااینو از کجا در آوردی 😂😂😂
@سمیه-صادقلو eror504😂
فک کنم استعاره حالتی معنی کنید بهتره😂 -
@سمیه-صادقلو 😂😂😂
من سه دیقس فقط دارم مرورش میکنم👀😂aynaz masoumi در لین حد تاثیر گذار بود؟😂
-
@سمیه-صادقلو eror504😂
فک کنم استعاره حالتی معنی کنید بهتره😂pouya hosein pour ویندوز پوکوندی از ارور گذشته داداش😂😂
چی هست اونکه میگی 😂😂 -
@roghayeh-eftekhari
منشنش کنیم بیاد عالمی رو از جهالت خارج کنه😂😂@سمیه-صادقلو شیخ وارد میآید 🤔😂 مشکلت چیست ای جوان ؟
-
@سمیه-صادقلو شیخ وارد میآید 🤔😂 مشکلت چیست ای جوان ؟
pouya hosein pour
سخنان قلمبه سلمبه شما برای عده کثیری از ساکنان و ره پیش گرفتگان افق بسی سنگین و طاقت فرسا است به سادگی نطق فرمایید تا همگان خشنود و خداوند نیز از شما راضی باشد😂🤣🤣🤣 -
pouya hosein pour ویندوز پوکوندی از ارور گذشته داداش😂😂
چی هست اونکه میگی 😂😂@سمیه-صادقلو مفهومش تقریبا این میشه که حیات (زندگی ) تون پر برکت باشه
در همین سان به سهولت😂 -
@سمیه-صادقلو مفهومش تقریبا این میشه که حیات (زندگی ) تون پر برکت باشه
در همین سان به سهولت😂pouya hosein pour
اینو نمیتونی عین بچه آدم بگی حتما باید بپیچونی😂😑😂 -
pouya hosein pour
سخنان قلمبه سلمبه شما برای عده کثیری از ساکنان و ره پیش گرفتگان افق بسی سنگین و طاقت فرسا است به سادگی نطق فرمایید تا همگان خشنود و خداوند نیز از شما راضی باشد😂🤣🤣🤣@سمیه-صادقلو چندی بود که در متثره این متن شما بوده ام😂😂😂 در حال چنگ زدن بر دهان بودم که صدای خنده ام در نیاید ،بسی متن زیبایی
)فک کردم لباس قهوه ای خاکی و سبز دراز پوشیدم عبایی و در کوچه های خاکی هستم)
صحیح است فرمودگان ،سعی میکنم و از سعدی و حافظ مشق مینمایم تا یاران نیز خرسند و خوشنود شوند 😂 -
pouya hosein pour
اینو نمیتونی عین بچه آدم بگی حتما باید بپیچونی😂😑😂@سمیه-صادقلو تا آنجا که یادم است بچه آدم این نیز را بلد نبود و با اشارات میحرفیدندشان😂
-
@سمیه-صادقلو چندی بود که در متثره این متن شما بوده ام😂😂😂 در حال چنگ زدن بر دهان بودم که صدای خنده ام در نیاید ،بسی متن زیبایی
)فک کردم لباس قهوه ای خاکی و سبز دراز پوشیدم عبایی و در کوچه های خاکی هستم)
صحیح است فرمودگان ،سعی میکنم و از سعدی و حافظ مشق مینمایم تا یاران نیز خرسند و خوشنود شوند 😂pouya hosein pour
اعاقا ببین حریف من نمیشیا من انشام خیلی خوبه حیف دارم سوال فیزیک آماده میکنم حسش نیس وگرنه همینطور تا ظهر ادامه داشت این ماجرا 🤣😂😂 -
@سمیه-صادقلو تا آنجا که یادم است بچه آدم این نیز را بلد نبود و با اشارات میحرفیدندشان😂
pouya hosein pour
صحیح ✋🏻😂 -
مقصد و هدف اصلی و درست همه آدم ها، مشترکه
ولی خیلیا توی میخوان بزور مسیرشون رو از لذت خودشون رد کنن
که البته نمیتونن
و از هردو هدف باز میمونند... -
Alireza Varamanzar جدی دارین میگین؟؟؟؟
@roghayeh-eftekhari نه بابا😂🤣
-
@سمیه-صادقلو صحیح حریفتان نتوانم گشتن
زیراکه صبح ناشتا و نشت آبی ریاضی و یار گمشدش ,x خان خبیس رو میابیدم که در این حال قوت حرکت و شیخیم به اندر آخرش رسیده است ،،صدق الله العلی العظیم ، -
لعن بر نتی که در ورا ضعفائگی ،قطع میشود
و تورا در انتظار وصل گشتنش مینهد -
@سمیه-صادقلو صحیح حریفتان نتوانم گشتن
زیراکه صبح ناشتا و نشت آبی ریاضی و یار گمشدش ,x خان خبیس رو میابیدم که در این حال قوت حرکت و شیخیم به اندر آخرش رسیده است ،،صدق الله العلی العظیم ،pouya hosein pour
😂😂✋🏻یا حقببین من از تو بدترم کلا آدم انشا نمینویسه تحلیل میره مخصوصا من که عشق ریاضیم
ولی نوبت اول یه موضوعی داده بود دبیر فقر و گرامی من انقد خوب نوشتم فقط حیف وسط نوشته زبانم قاصر ماند موضوع رو عوض کردم 😂 -
pouya hosein pour
😂😂✋🏻یا حقببین من از تو بدترم کلا آدم انشا نمینویسه تحلیل میره مخصوصا من که عشق ریاضیم
ولی نوبت اول یه موضوعی داده بود دبیر فقر و گرامی من انقد خوب نوشتم فقط حیف وسط نوشته زبانم قاصر ماند موضوع رو عوض کردم 😂@سمیه-صادقلو 😑😂
-
هف