هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pour
سخنان قلمبه سلمبه شما برای عده کثیری از ساکنان و ره پیش گرفتگان افق بسی سنگین و طاقت فرسا است به سادگی نطق فرمایید تا همگان خشنود و خداوند نیز از شما راضی باشد@سمیه-صادقلو چندی بود که در متثره این متن شما بوده ام
در حال چنگ زدن بر دهان بودم که صدای خنده ام در نیاید ،بسی متن زیبایی
)فک کردم لباس قهوه ای خاکی و سبز دراز پوشیدم عبایی و در کوچه های خاکی هستم)
صحیح است فرمودگان ،سعی میکنم و از سعدی و حافظ مشق مینمایم تا یاران نیز خرسند و خوشنود شوند -
pouya hosein pour
اینو نمیتونی عین بچه آدم بگی حتما باید بپیچونی@سمیه-صادقلو تا آنجا که یادم است بچه آدم این نیز را بلد نبود و با اشارات میحرفیدندشان
-
@سمیه-صادقلو چندی بود که در متثره این متن شما بوده ام
در حال چنگ زدن بر دهان بودم که صدای خنده ام در نیاید ،بسی متن زیبایی
)فک کردم لباس قهوه ای خاکی و سبز دراز پوشیدم عبایی و در کوچه های خاکی هستم)
صحیح است فرمودگان ،سعی میکنم و از سعدی و حافظ مشق مینمایم تا یاران نیز خرسند و خوشنود شوندpouya hosein pour
اعاقا ببین حریف من نمیشیا من انشام خیلی خوبه حیف دارم سوال فیزیک آماده میکنم حسش نیس وگرنه همینطور تا ظهر ادامه داشت این ماجرا -
@سمیه-صادقلو تا آنجا که یادم است بچه آدم این نیز را بلد نبود و با اشارات میحرفیدندشان
pouya hosein pour
صحیح -
مقصد و هدف اصلی و درست همه آدم ها، مشترکه
ولی خیلیا توی میخوان بزور مسیرشون رو از لذت خودشون رد کنن
که البته نمیتونن
و از هردو هدف باز میمونند... -
Alireza Varamanzar جدی دارین میگین؟؟؟؟
@roghayeh-eftekhari نه بابا
-
@سمیه-صادقلو صحیح حریفتان نتوانم گشتن
زیراکه صبح ناشتا و نشت آبی ریاضی و یار گمشدش ,x خان خبیس رو میابیدم که در این حال قوت حرکت و شیخیم به اندر آخرش رسیده است ،،صدق الله العلی العظیم ، -
لعن بر نتی که در ورا ضعفائگی ،قطع میشود
و تورا در انتظار وصل گشتنش مینهد -
@سمیه-صادقلو صحیح حریفتان نتوانم گشتن
زیراکه صبح ناشتا و نشت آبی ریاضی و یار گمشدش ,x خان خبیس رو میابیدم که در این حال قوت حرکت و شیخیم به اندر آخرش رسیده است ،،صدق الله العلی العظیم ،pouya hosein pour
یا حق
ببین من از تو بدترم کلا آدم انشا نمینویسه تحلیل میره مخصوصا من که عشق ریاضیم
ولی نوبت اول یه موضوعی داده بود دبیر فقر و گرامی من انقد خوب نوشتم فقط حیف وسط نوشته زبانم قاصر ماند موضوع رو عوض کردم -
pouya hosein pour
یا حق
ببین من از تو بدترم کلا آدم انشا نمینویسه تحلیل میره مخصوصا من که عشق ریاضیم
ولی نوبت اول یه موضوعی داده بود دبیر فقر و گرامی من انقد خوب نوشتم فقط حیف وسط نوشته زبانم قاصر ماند موضوع رو عوض کردم@سمیه-صادقلو
-
هف
-
@سمیه-صادقلو
pouya hosein pour
حالا برا این ویس نمیدونم چیه اسم تایپیکش میخوام بخونم اون انشارو دگ میگم زبان قاصر ماند و تمام میرین گوش میدین قشنگه خودم تو کفشم ینی -
از وقتی که یادمه تا الان هنوز دنبال x هستیم
آقای x خان دیگ به دنبال تو نمی آییم بی زحمت تو بیا دنبال ما
با تشکر... -
مدرسه داره تموم میشه من تازه دارم به ریاضی علاقه میدا میکنم
-
از انجا که بر یاد دارم ،انشا رو از کسی به زیر چشمی به غارت نبرده ام(همون کپی کردن خودمون
) و خود همه را از بیخ تا میغ نوشتم ولیکن ولیکن که دبرا (جمع دبیر
) فرموده و فرمایشی نهادند به ناروا ،که من از کسی و جایی به زیر چشمی به غارت برده ام و خود در نوشتنش ناتوانم
در همین حال نمرات و ... به فنا است در انشا
-
از انجا که بر یاد دارم ،انشا رو از کسی به زیر چشمی به غارت نبرده ام(همون کپی کردن خودمون
) و خود همه را از بیخ تا میغ نوشتم ولیکن ولیکن که دبرا (جمع دبیر
) فرموده و فرمایشی نهادند به ناروا ،که من از کسی و جایی به زیر چشمی به غارت برده ام و خود در نوشتنش ناتوانم
در همین حال نمرات و ... به فنا است در انشا
pouya hosein pour
منم خودم مینویسم دگ
از اونجایی که خیلی طول کشید جواب بدی پی ب آن میبرم که این کنایات را در گوگول جسته ای شیخ -
pouya hosein pour
حالا برا این ویس نمیدونم چیه اسم تایپیکش میخوام بخونم اون انشارو دگ میگم زبان قاصر ماند و تمام میرین گوش میدین قشنگه خودم تو کفشم ینی@سمیه-صادقلو انشالله
اسم تاپیکش خیلی سخت و دشوار است
باور نماییدویس کده /پادکست کده
-
از وقتی که یادمه تا الان هنوز دنبال x هستیم
آقای x خان دیگ به دنبال تو نمی آییم بی زحمت تو بیا دنبال ما
با تشکر...Alireza Varamanzar طرف نانجیب تشریف دارن
Yرو هم به دنبالشون کشیدن و نهایت هم اشتباه کس دیگه به جای ایکس میاد جلو -
@سمیه-صادقلو انشالله
اسم تاپیکش خیلی سخت و دشوار است
باور نماییدویس کده /پادکست کده
pouya hosein pour
خب یادم نمیومد دگ حالا توام
-
pouya hosein pour
منم خودم مینویسم دگ
از اونجایی که خیلی طول کشید جواب بدی پی ب آن میبرم که این کنایات را در گوگول جسته ای شیخ@سمیه-صادقلو هرگز هرگز
حیف باشد که شیر نتم افتاده بر دست کس دگرم
چندین و چندین بار ها بر جیب چاپار گذاشتم که بیارد بر شما(چاپار:انجمن) لیکن از سر شوخی و یا اذیت فلکه را کم کردن و به اجبار دوبارکن فرستادم