هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو 😑😂
pouya hosein pour
حالا برا این ویس نمیدونم چیه اسم تایپیکش میخوام بخونم اون انشارو دگ میگم زبان قاصر ماند و تمام میرین گوش میدین قشنگه خودم تو کفشم ینی😂😑 -
از وقتی که یادمه تا الان هنوز دنبال x هستیم
آقای x خان دیگ به دنبال تو نمی آییم بی زحمت تو بیا دنبال ما
با تشکر...🙂😂 -
مدرسه داره تموم میشه من تازه دارم به ریاضی علاقه میدا میکنم😶😑😂
-
از انجا که بر یاد دارم ،انشا رو از کسی به زیر چشمی به غارت نبرده ام(همون کپی کردن خودمون😂) و خود همه را از بیخ تا میغ نوشتم ولیکن ولیکن که دبرا (جمع دبیر😂) فرموده و فرمایشی نهادند به ناروا ،که من از کسی و جایی به زیر چشمی به غارت برده ام و خود در نوشتنش ناتوانم😭 در همین حال نمرات و ... به فنا است در انشا
-
از انجا که بر یاد دارم ،انشا رو از کسی به زیر چشمی به غارت نبرده ام(همون کپی کردن خودمون😂) و خود همه را از بیخ تا میغ نوشتم ولیکن ولیکن که دبرا (جمع دبیر😂) فرموده و فرمایشی نهادند به ناروا ،که من از کسی و جایی به زیر چشمی به غارت برده ام و خود در نوشتنش ناتوانم😭 در همین حال نمرات و ... به فنا است در انشا
pouya hosein pour
منم خودم مینویسم دگ
از اونجایی که خیلی طول کشید جواب بدی پی ب آن میبرم که این کنایات را در گوگول جسته ای شیخ😂😂✋🏻 -
pouya hosein pour
حالا برا این ویس نمیدونم چیه اسم تایپیکش میخوام بخونم اون انشارو دگ میگم زبان قاصر ماند و تمام میرین گوش میدین قشنگه خودم تو کفشم ینی😂😑@سمیه-صادقلو انشالله
اسم تاپیکش خیلی سخت و دشوار است
باور نمایید😂ویس کده /پادکست کده🤔😂 -
از وقتی که یادمه تا الان هنوز دنبال x هستیم
آقای x خان دیگ به دنبال تو نمی آییم بی زحمت تو بیا دنبال ما
با تشکر...🙂😂Alireza Varamanzar طرف نانجیب تشریف دارن
Yرو هم به دنبالشون کشیدن و نهایت هم اشتباه کس دیگه به جای ایکس میاد جلو😂 -
@سمیه-صادقلو انشالله
اسم تاپیکش خیلی سخت و دشوار است
باور نمایید😂ویس کده /پادکست کده🤔😂pouya hosein pour
😂😂😂خب یادم نمیومد دگ حالا توام🤕😅 -
pouya hosein pour
منم خودم مینویسم دگ
از اونجایی که خیلی طول کشید جواب بدی پی ب آن میبرم که این کنایات را در گوگول جسته ای شیخ😂😂✋🏻@سمیه-صادقلو هرگز هرگز
حیف باشد که شیر نتم افتاده بر دست کس دگرم
چندین و چندین بار ها بر جیب چاپار گذاشتم که بیارد بر شما(چاپار:انجمن) لیکن از سر شوخی و یا اذیت فلکه را کم کردن و به اجبار دوبارکن فرستادم -
مدرسه داره تموم میشه من تازه دارم به ریاضی علاقه میدا میکنم😶😑😂
Alireza Varamanzar تنها نیستی
)همراه اول با شماست😂 -
@سمیه-صادقلو هرگز هرگز
حیف باشد که شیر نتم افتاده بر دست کس دگرم
چندین و چندین بار ها بر جیب چاپار گذاشتم که بیارد بر شما(چاپار:انجمن) لیکن از سر شوخی و یا اذیت فلکه را کم کردن و به اجبار دوبارکن فرستادمpouya hosein pour
وای بسه همزمان که دارم سوالای مغناطیس جدا میکنم دگ مغزم توان پردازش جملاتتونو نداره آقا تسلیم 😑🤕😂😂🏳️🏳️ -
pouya hosein pour
وای بسه همزمان که دارم سوالای مغناطیس جدا میکنم دگ مغزم توان پردازش جملاتتونو نداره آقا تسلیم 😑🤕😂😂🏳️🏳️@سمیه-صادقلو پوفق باشید
و از مغناطیس هم سپاس فراوان و فوران دارم که مرا در رسیدن به این حد از تسلیم کنندگی یاری فرمودند 😂
یاد دعا های سر صف افتادم 😂 -
@سمیه-صادقلو پوفق باشید
و از مغناطیس هم سپاس فراوان و فوران دارم که مرا در رسیدن به این حد از تسلیم کنندگی یاری فرمودند 😂
یاد دعا های سر صف افتادم 😂pouya hosein pour مرسی همچنین
😂😂😂 -
@سمیه-صادقلو پوفق باشید
یاد دعا های سر صف افتادم 😂pouya hosein pour
اصلا ببین سمت راست مغزم هنوزم داره تیر میکشه 😂😂 -
pouya hosein pour
وای بسه همزمان که دارم سوالای مغناطیس جدا میکنم دگ مغزم توان پردازش جملاتتونو نداره آقا تسلیم 😑🤕😂😂🏳️🏳️@سمیه-صادقلو به غیر از ناتوانی در پردازش چملات من ،ناتوانی یافتید در نوشتن جملات ساده خود😂
مثلا نگا کنید
دگ مغزم پردازش جملاتتون ندارم
یه بخشیش برای فهم جمله کمه😂 یا مثلا باید میبود"نداره"😂
نکته تستی ادبیات بود 😂 -
@سمیه-صادقلو به غیر از ناتوانی در پردازش چملات من ،ناتوانی یافتید در نوشتن جملات ساده خود😂
مثلا نگا کنید
دگ مغزم پردازش جملاتتون ندارم
یه بخشیش برای فهم جمله کمه😂 یا مثلا باید میبود"نداره"😂
نکته تستی ادبیات بود 😂pouya hosein pour
😂😂
نخیر جناب این مشکل من نیست برا تکمیل و تصحیح خودکار کیبورده
ولی دگ رو خودم مینویسم حسش نی کامل تایپ کنم😅✋🏻البته همون لحظه من ادیت زدم شما ندیدی 😁
پوفق چملات این به اون در😂😂 -
pouya hosein pour
اصلا ببین سمت راست مغزم هنوزم داره تیر میکشه 😂😂@سمیه-صادقلو تا جایی گه یادمه سمت چپ میگن ها😂مخصوص تحلیل و ریاضیات و اینجور چیزاس😂
فگ کنم سمت چپ و راست هم فراموش کردید😂 -
Alireza Varamanzar طرف نانجیب تشریف دارن
Yرو هم به دنبالشون کشیدن و نهایت هم اشتباه کس دیگه به جای ایکس میاد جلو😂 -
pouya hosein pour
😂😂
نخیر جناب این مشکل من نیست برا تکمیل و تصحیح خودکار کیبورده
ولی دگ رو خودم مینویسم حسش نی کامل تایپ کنم😅✋🏻البته همون لحظه من ادیت زدم شما ندیدی 😁
پوفق چملات این به اون در😂😂@سمیه-صادقلو بل دگ درسته ما هم میخوانیمش دِ گِ از حروف الفبا هستن 😂
-
@سمیه-صادقلو تا جایی گه یادمه سمت چپ میگن ها😂مخصوص تحلیل و ریاضیات و اینجور چیزاس😂
فگ کنم سمت چپ و راست هم فراموش کردید😂pouya hosein pour
دو ساعت داری ادبیات ب خورد انجمن میدی چرا چپ درد بگیره🤔😂