-
ho3ein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
در مورد اینم هیچ حرفی ندارم , فقط یه سوال؟
دقیقا روابط عمومی کدوم نیروگاه بوده؟؟نکنه نیروگاه هسته ای بوده؟؟تو هم این عکسارو پیدا کردی اومدی یه جوری به یه بهانه ای بذاریشون اینجاها
هههه چه میدونم ...همه جا میشه از این احادیث جعلی پیدا کرد -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط motahareh126 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
بهاره داشتم خنده بازار میدیم این اومدش یاد اینجا افتادم
ولی به نظر نمیاد جعلی باشه , خیلی واقعیهنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهho3ein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ولی به نظر نمیاد جعلی باشه , خیلی واقعیههههه عکست باحال بود
آره از واقعی واقعیتره
پیامبر ..خرمشهر -
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طرف صحبتمم آدمین فروم بود ... به هیچ کس هیچ ربطی نداره که من چرت و پرت گفتم یا نه دخالت بیجا نکنید.اره به موقعشم خودم از همه بی شعور ترم...
-
ho3ein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ولی به نظر نمیاد جعلی باشه , خیلی واقعیههههه عکست باحال بود
آره از واقعی واقعیتره
پیامبر ..خرمشهر -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هیچ کس هیچ وقت جای کسی نبوده بهتره به جای قضاوت گاهی وقتا سکوت کرد
اینو که بلدین همگی؟؟؟؟؟؟؟؟
این پیامم اصلا مربوط به شخص خاصی نمیشه
اول از همه به خودم میگمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
اول از همه به خودم میگمنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اول از همه به خودم میگمآفرین
-
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه دوستان منو شاید نشناسین تازه عضو فروم شدم که با این تاپیک مواجه شدم من دانش دوم ریاضی از شهر قم هستم که شاید خیلی از امکانات تهرانیارو ندارم ولی خوب کل امسال که تو آزمونای قلمچی شرکت کردم با ۷۴۰۰ شروع کردم و الان ترازم بین ۷۸۰۰ تا ۷۹۰۰ گاهی به ۸۰۰۰ هم میرسه چیزی که خیلی ذهنمو اینروزا مشغول کرده و یه جورایی نگرانشم اینه که تابستون نزدیکه و من به عنوان یه دانش آموزی تسلطم رو دروس دوم خوب رو به عالیه نمیدونم تو تابستون چیکار کنم همه میگن دومو باید بست و این حرفا ولی جمع بندی دوم رو میشه با برنامه راهبردی کانون انجام داد الان بحث من رو سومه و حتی چهارم پیشنهادتون به من چیه چه دروسی رو تو تابستون پیش مطالعه کنم با ویدیوهای آلا پیش برم بهتره و به نفعمه؟ من خیلی الان گیجم به نظرتون راه درست تو تابستون امسال چیه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سلام به همه دوستان منو شاید نشناسین تازه عضو فروم شدم که با این تاپیک مواجه شدم من دانش دوم ریاضی از شهر قم هستم که شاید خیلی از امکانات تهرانیارو ندارم ولی خوب کل امسال که تو آزمونای قلمچی شرکت کردم با ۷۴۰۰ شروع کردم و الان ترازم بین ۷۸۰۰ تا ۷۹۰۰ گاهی به ۸۰۰۰ هم میرسه چیزی که خیلی ذهنمو اینروزا مشغول کرده و یه جورایی نگرانشم اینه که تابستون نزدیکه و من به عنوان یه دانش آموزی تسلطم رو دروس دوم خوب رو به عالیه نمیدونم تو تابستون چیکار کنم همه میگن دومو باید بست و این حرفا ولی جمع بندی دوم رو میشه با برنامه راهبردی کانون انجام داد الان بحث من رو سومه و حتی چهارم پیشنهادتون به من چیه چه دروسی رو تو تابستون پیش مطالعه کنم با ویدیوهای آلا پیش برم بهتره و به نفعمه؟ من خیلی الان گیجم به نظرتون راه درست تو تابستون امسال چیه؟
-
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbah_rad در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام خوش اومدی
من تابستونی که سال بعدش سوم بود سوم رو پیش خوانی کردم اما کامل نه...تابستون تایم زیادی واسه مطالعه نداری به هرحال باید به تفریحتم برسی بعضی مسائل هم دست خودت نیس مثلا مسافرت و ...ولی تو همون تایمی که داری میتونی بهترین عملکرد رو داشته باشی، به نظر من از سوم بخون یعنی پیش خوانی کن ، فیلمای اینجا هم عالیه ،رو عمومیا هم میشه کار کرد مثلا واسه عربی اگه مشکل داری میتونی تابستون روش کار کنی اما تمرکزت رو اختصاصیات باشه
اگه تونستی وقت بیشتری واسه مطالعت بذاری از اختصاصی های دوم تست سخت کار کن چون ترازت خوبه
موفق باشی -
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-