هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Elham Hoseni من فعلا داخل خودم جمع میکنم جمع میکنم بعدا که کوه آتشفشان دلم خواست فوران کنه مستفیضت میکنم
@mitra-ism-rahmani
هستم -
Mehdi تو کنسرتش تو دبی گفتن حق نداری اهنگ ایران روبزنی اگه بزنی میندازیمت بیرون فلان
اونم گف ما به کسی باج نمیدیم و فلان بعد با ویولون خیلی کیوت اهنگش رو زد همه بلند خوندن بعدم گف دیگه پام رو دبی نمیذارم@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi تو کنسرتش تو دبی گفتن حق نداری اهنگ ایران روبزنی اگه بزنی میندازیمت بیرون فلان
اونم گف ما به کسی باج نمیدیم و فلان بعد با ویولون خیلی کیوت اهنگش رو زد همه بلند خوندن بعدم گف دیگه پام رو دبی نمیذارممنم بودم همین کارو میکردم
-
Elham Hoseni من فعلا داخل خودم جمع میکنم جمع میکنم بعدا که کوه آتشفشان دلم خواست فوران کنه مستفیضت میکنم
@mitra-ism-rahmani
نمی خوام نصیحتت کنه که اینکار رو نکن چون خودم مدلم همینه اما تو نکن -
Mehdi
دبی کنسرت داشته بعد بهش گفتن که اسمی از خلیج فارس و ایران نبره این مرد شریف زد زیر سلکات همه چی ...@Alzahra-Daftar
خیلی بهش ارادت داری -
@F-Seif-0 تولدت مبآرکت با تاخیر:)
-
@Alzahra-Daftar
خیلی بهش ارادت داریElham Hoseni
داغون شدید
جوری در حد مرگ -
Elham Hoseni
داغون شدید
جوری در حد مرگ@Alzahra-Daftar
کاراش واقعا قابل تحسین هست -
@F-Seif-0 تولدت مبآرکت با تاخیر:)
-
@Alzahra-Daftar
کاراش واقعا قابل تحسین هستElham Hoseni
واقعا
همیشه به خودم میگم تو که هواداراشو میبینی انقدر ذوق میکنی اگه بری کنسرتش و خودشو ببینی چی میشه دیگه -
@F-Seif-0 تاپیکو دیدم
ولی خاسدم هروق خودت اومدی بگمت:) -
@F-Seif-0 تاپیکو دیدم
ولی خاسدم هروق خودت اومدی بگمت:) -
Elham Hoseni
واقعا
همیشه به خودم میگم تو که هواداراشو میبینی انقدر ذوق میکنی اگه بری کنسرتش و خودشو ببینی چی میشه دیگه@Alzahra-Daftar
الهی عزیزم
اینقدر شور و ذوق داری منم سر ذوق آوردی -
Faez Fateminia در کلمات هم آوا گفته است:
خیلی لذت بردم از این ایده
به وجد اومدم اصن...
فقط به عنوان پیشنهاد خواستم بگم که فونت معنیِ کلمات رو عوض کنی و از این فرم اداری درش بیاری.
خود کلمات خوبن ولی اگه فونت معنیشون یکم صمیمیتر باشه کمک میکنه بهت. همین دیگه -
چقد گاوم من
️