هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to اهورا on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری سلام
فعلا که نه
اگه این امکان رو فعال کردیم اطلاع میدیم بهتون -
بعضیا خیلی زرنگن
-
اهوراreplied to ایلین حیدرزهی on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری ممنون شما خوبید
ممنون خوبم جا داره بهتر هم بشه
-
Tragic Girlreplied to Alireza Varamanzar on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar الانم دخترا تمایلی ب ازدواج ندارن
-
-
Alireza Varamanzarreplied to Tragic Girl on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl 🥲🥲
اگه ما دختر بودیم ازدواج نمیکردیم -
من اومدم دوباره
@دختر-بهار -
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot چیه اون؟
فرق داره خب
مثلا از فعلِ "یادم رفت"
ترکیش میشه "یادمنان چیخدی" و این چیخدی تو هر۶تا صیغه هس
مشهدیش میشه "یادم شد" و این شد تو هر۶تا هس
کردی میشه "نمیدونم چی میشه!" ولی "چوو" تو همه صیغه هاش هس
و ب این ترتیب -
حتی جواب چتو نمیده ینی اصلن حوصله نداره
-
وقتی عاطفه زیاد حرف نمیزنه ینی حوصله نداره
-
خوش اومدم
-
مجتبی ازادreplied to Zahra.HD on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang اوه شت مارکوپولو . سر اون قضیه . یس یادم اومد . مونده بودم این چیه میگی
-
Tragic Girlreplied to Miss.Joker on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker یکم خستگی در کن
-
Tragic Girlreplied to Miss.Joker on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker من به جات میرم
-
مجتبی ازادreplied to Zahra.HD on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang والا طبق تجربه ای که امروز صبح و دیروز سر کلاس فیزیک و شیمی کسب کردم . سرت رو بقولی کردن تو برفا !! خودشون رفتن
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون شما خوبید
-
danial hosseinyreplied to Miss.Joker on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to مجتبی ازاد on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد مارکوپولو
ببخشید دیگه نمیگم -
ولی از شغل بازیگری انصراف دادم دیگه..
-
Tragic Girlreplied to danial hosseiny on ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny همچنین
پست 678805 از 1000113