هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
بعید میدونم خود ژاوی در جریان همه ی اینا باشه -
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi
-
کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم کلم
-
danial hosseinyreplied to JuDi on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ida-shateri
هععععععععععععععی آیدا هععععععععععی
نه کسی اینو نگفته. اصن کلا همیارا اینور نمیان.
فقط خودم بودم همیشه. با خانوم غیبی که بعضی وقتا میومد و اصنم دیگه همیار نیست -
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
ولی درسنامه که هست -
amir ahmadi
وات د فاز ؟ -
اینجا ابرو خودتو حفظ کن لاقل
-
ولی واقعا چرا؟
حالا اگه بدونید کجای مدرسه جاش گذاشتم
تو ازمایشگاه!
درشم قفله
-
lO_Olreplied to Gharibe Gomnam on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خوبه دیه کسی برنمیداره -
Gharibe Gomnamreplied to lO_Ol on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو
اون روز انقدررر محو ازمایشگاه شدیم دیگه کتاب یادم رفت
انقدرررر عکس گرفتیم با قلب با شش با کبد با گوش با فک
-
lO_Olreplied to Gharibe Gomnam on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
البته اگه مثل آزمایشگاه مدرسه ما جیوه لبه میز نمونده باشه و همون شب زلزله نیاد و کل آزمایشگاه جیوه ای نشه جاش امنه🥲 -
lO_Olreplied to Gharibe Gomnam on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
میخواستیم یک نمونه ریشه پیاز رو زیر میکروسکوپ ببینیم
تا معلممون اماده کنه ما تا تونستیم سوء استفاده کردیم -
دوتا اسکلتم بود
پدر اون بندگان خدارو دراوردیم -
این پست پاک شده!
-
یکیش که بزرگتر بود من دستشو گرفتم اوردم جلو دیدم دیگه دستش پایین نمیره
همونجوری تو هوا دستشو ول کردم
بعد ارنجشو دادم بالا دیدم کتفش پایین مونده ارنجش بالا
مچ دستشم داده بالا
دقیقا سه تیکه شده بود بدبخت
انقدرر باهاش سلفی گرفتن بچه ها مطمئنم اینهمه ندید بدید تو عمرش یه جا ندیده بود -
danial hosseiny
نه منم میام گاها غر میزنم -
@kosar-mortazavi
ایشونم میان جواب بچه هارو میدن تودلی هم میان
جواب سوالای زیست منم میدن -
danial hosseinyreplied to JuDi on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
@ida-shateri
حس میکنم تو رو باید بشناسم ولی خیلی چیزی یادم نمیاد
یحتمل کنکورت با ما نبوده؟ 1400؟
که اعتراض کردیم چرا گروه بچههای ریاضی کنکور 1400 نداریم. -
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
تو نبودمم سبب شادروانیتون میشم
حالا نمیگی چی شده؟
323013/1000113