هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_
شبت خوش -
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماشالله چ با قدرت اين تاپيك داره كار ميكنه:|
سلام مهندس خوبین؟دانشگاه چطور میگذره؟
ممنون شما خوبين؟ از كنكور لذت ببرين چون حداقلش اينه ك ميدونين چي بايد بخونين،ما هم ميگفتيم كنكورو ميديم درسو ميبوسيم ميزاريم كنار،همه چي سخت تر شد:/
خب مهندس دانشگاه های برتر سخت میگیرن دیگه!!
والا کنکور ادم نمیدونه چیرو بخونه چیرو نخونهdonya bivafa مشكل اصن سخت گرفتن نيس(با اينكه علنا گفتن ميخوان زهرچشم بگيرن)...چن روز پيش رو پروفايلم اين نوت رو زده بودم كلي هم داستان شد به كلي آدم توضيح دادم:/...مشكل اينه ك نميزارن آدم به برنامه نويسيش برسه:(همش فيزيك رياضي انديشه:((
اگه وقت بزارين كاملا واضح ميشه ك چيو بايد بخونين:)ما اينجا كتابي ك بهمون معرفي كردن واس امتحان منبعه علنا هيچ دخالتي تو امتحانامون نداره:| -
zahrarara
اره گلم شیمی فعلامیخونم بااستاد اقاجانی -
donya bivafa مشكل اصن سخت گرفتن نيس(با اينكه علنا گفتن ميخوان زهرچشم بگيرن)...چن روز پيش رو پروفايلم اين نوت رو زده بودم كلي هم داستان شد به كلي آدم توضيح دادم:/...مشكل اينه ك نميزارن آدم به برنامه نويسيش برسه:(همش فيزيك رياضي انديشه:((
اگه وقت بزارين كاملا واضح ميشه ك چيو بايد بخونين:)ما اينجا كتابي ك بهمون معرفي كردن واس امتحان منبعه علنا هيچ دخالتي تو امتحانامون نداره:|moein ببخشید چی میخونین؟
-
moein ببخشید چی میخونین؟
-
zahrarara
عالیه عزیزم حتمن بخونا -
شما هم انگار بهتون برخورد ! حرفام ... انگار چیزایی که گفتم واقعیت داشته ولی اینکار درستی نیست . بزرگ (؟)
_MILAD_
خود درگیری دارین -
@اسمان-ابی مهندسي كامپيوتر
خدا بهتون کمک کنه مهندس
-
شب بخیر عزیزاااااااااااااان الاییی