هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
donya bivafa اره
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط donya bivafa انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دخترا تراز هاتون چقدره؟
-
donya bivafa اره
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 اجازه داده که به دوستام وهمشریا بگم ولیفضای مجازی نمیدونم ..... به هر حال ممکنه راضی نباشه می پرسم ازش ..... حس مسئولیت پذیرش فوق العده است مثلا می گفت ده تا دانش امز بیشتر نمی گرم اگه بگیرم باید کامل بهشون رسیدگی کنم
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من پارسال اوایل تا شیش هزارو خورده ای شده بودم بعد کلسیمه خونم بالا رفت کشیدم به چهار هزار
-
من پارسال اوایل تا شیش هزارو خورده ای شده بودم بعد کلسیمه خونم بالا رفت کشیدم به چهار هزار
zahrarara
چرا افت کردی؟ -
دخترا تراز هاتون چقدره؟
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa من تازه شروع کردم کامل به مباحث ازمون رسیدن نزدیک ۶۰۰۰
-
zahrarara
عزیزی عسلم -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahrarara در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چزور میخوندی ک به 6000رسیدی؟
تست زیاد میزدی؟ -
دخترا تراز هاتون چقدره؟
donya bivafa
5000و300 -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان کاری ندارین ؟
من برم بدرسم -
zahrarara در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تست زیاد میزدی؟donya bivafa
اره زهرایی چطوری درس میخوندین؟ -
@zahra-m1999
سلامت باشی گلم -
zahrarara
واقعن بسوزه -
تست زیاد میزدی؟نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa آره مخصوصا ریاضیو فیزیک و عمومی ها
-
donya bivafa آره مخصوصا ریاضیو فیزیک و عمومی ها
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahrarara در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زیست چزور میخونی از کدوم کتاب چقدر تست؟
-
زیست چزور میخونی از کدوم کتاب چقدر تست؟
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa دخترین ؟
-
donya bivafa
اره زهرایی چطوری درس میخوندین؟ -
donya bivafa دخترین ؟
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده