هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
تو که نمیدونی شاید بچش جلو چشاش تاوان داده؟یا از این قبیل اتفاقات@سمیه-صادقلو ببین برا بچه ریاضی از این قبیل و فلان و بهمان و ... حالیش نمیشه . :| چی ؟ حالیش ن م ی شه !!! اثبات فقط .یا به روش برهان خلف یا هر روش معتبر دیگه .سیارات رو گرانششون رو اثبات میکنن بعد سر این احساسی ؟ :| من دیگه ..
-
کلا مریضید!
-
@سمیه-صادقلو
-
مجتبی ازاد
ربطی نداشت ب بحث@سمیه-صادقلو مثال نقض بود برای قانونتون :| . به همراه مثال پایه و بنیادین از کتاب اسمانی قران :|
-
@سمیه-صادقلو ببین برا بچه ریاضی از این قبیل و فلان و بهمان و ... حالیش نمیشه . :| چی ؟ حالیش ن م ی شه !!! اثبات فقط .یا به روش برهان خلف یا هر روش معتبر دیگه .سیارات رو گرانششون رو اثبات میکنن بعد سر این احساسی ؟ :| من دیگه ..
مجتبی ازاد
گفتم که باو بیخیال چرا جوش میاری داوش پرسیدی چیه منم گفتم قانونه اینه حالا زدن نداره ک -
کلا مریضید!
@yasin-sheibak me ?
-
@yasin-sheibak me ?
مجتبی ازاد هرسه تون!
-
@سمیه-صادقلو مثال نقض بود برای قانونتون :| . به همراه مثال پایه و بنیادین از کتاب اسمانی قران :|
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو مثال نقض بود برای قانونتون :| . به همراه مثال پایه و بنیادین از کتاب اسمانی قران :|
حق با شماست -
مجتبی ازاد
بابا خب اونیم که اینجا پس نده اون دنیا پس میده مگه دینی نخوندی؟انجاخ بورنینان گتیرجخلر -
مجتبی ازاد
گفتم که باو بیخیال چرا جوش میاری داوش پرسیدی چیه منم گفتم قانونه اینه حالا زدن نداره ک@سمیه-صادقلو بیخیالش
کلم میقولی؟ -
مجتبی ازاد هرسه تون!
@yasin-sheibak تو یاد نگرفتی اخر سرم .
-
کلا مریضید!
@yasin-sheibak
ها چته تو ؟ -
sina bigdeli یک دستی برسون
-
@yasin-sheibak تو یاد نگرفتی اخر سرم .
مجتبی ازاد باش !!
-
-
@سمیه-صادقلو کم شعوره
-
@سمیه-صادقلو هچ دارم بحث شمارو نگا میکنم!
-
sina bigdeli یک دستی برسون
مجتبی ازاد
جهت ترجمه؟ -
مجتبی ازاد
بابا خب اونیم که اینجا پس نده اون دنیا پس میده مگه دینی نخوندی؟انجاخ بورنینان گتیرجخلر@سمیه-صادقلو خب همین کلمه اولت نقص کرد کارما رو :| اون دنیا !!!!
-
@سمیه-صادقلو هچ دارم بحث شمارو نگا میکنم!
@yasin-sheibak
نگا کن فیض ببر