هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@farzam-yousefi هی یک زمانی تو دیسکورد اینجور پستا رو میساختم از نوک پا تا دندون توش اسپویل و اینا میزاشتم . یک حالی میداد ملت زجر میکشیدن . هی خدا
مجتبی ازاد
پس اینکاره ای
من
امروز اتفاقی
I PET GOAT 2 رو دیدم -
مجتبی ازاد تعم کلاشو بردار از چی میترسی
-
@سمیه-صادقلو موفقیتتو ببینم
-
HANIYE bh نوچ
sina bigdeli خبر داشتی انجمن لامپ داشت ؟ میزدی میومد پایین روشن میشد صفحه :| برا سیستم حذفش کردن ولی برا گوشی فعاله هنوز
-
مجتبی ازاد تعم کلاشو بردار از چی میترسی
sina bigdeli
سلام رفیق!
چجوری؟ -
HANIYE bh
همچنین عزیزم️
-
مجتبی ازاد
پس اینکاره ای
من
امروز اتفاقی
I PET GOAT 2 رو دیدم@farzam-yousefi نه من اینکاره نیستم فقط یک 6 سالی هست دارم نگاه میکنم . جون خودم
-
sina bigdeli خبر داشتی انجمن لامپ داشت ؟ میزدی میومد پایین روشن میشد صفحه :| برا سیستم حذفش کردن ولی برا گوشی فعاله هنوز
مجتبی ازاد اره امروز سفید شده قبلی بهتر بود
-
@farzam-yousefi نه من اینکاره نیستم فقط یک 6 سالی هست دارم نگاه میکنم . جون خودم
مجتبی ازاد
ولی یه جوریه با اعتقادات ما جور در نمیاد -
-
مجتبی ازاد
پس اینکاره ای
من
امروز اتفاقی
I PET GOAT 2 رو دیدم@farzam-yousefi این انیمه نیست :| و تاجایی که یادمه این بیشتر توش علائم شیطان پرستی و فراماسونی هست :|
-
sina bigdeli
سلام رفیق!
چجوری؟@farzam-yousefi سلام داداشم خوبی
شکر هسیم -
-
مجتبی ازاد متوجه نشدم
یبار دیگ میگین منظورتون چیهHANIYE bh معرفی ژانر کردم گفتم بجای ترسناک اینا رو هم میتونی ببینی
-
@farzam-yousefi بیشتر کنجکاو شدم
-
@farzam-yousefi این انیمه نیست :| و تاجایی که یادمه این بیشتر توش علائم شیطان پرستی و فراماسونی هست :|
مجتبی ازاد
داداش میگم که حرفه ای نیستم نمیدونم به این جور فیلما که شبیه انیمه است ولی نیست چه میگن -
HANIYE bh معرفی ژانر کردم گفتم بجای ترسناک اینا رو هم میتونی ببینی
مجتبی ازاد اهان لطف کردی
-
مجتبی ازاد
ولی یه جوریه با اعتقادات ما جور در نمیاد@farzam-yousefi انیمه ؟ :| کجاش جور در نمیاد ؟ شما ایچی نگاه نکن بقی ش جور در میاد
-
@farzam-yousefi انیمه ؟ :| کجاش جور در نمیاد ؟ شما ایچی نگاه نکن بقی ش جور در میاد
مجتبی ازاد
به این چی میگن خب نمیدونم