هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو موفقیتتو ببینم
-
HANIYE bh نوچ
sina bigdeli خبر داشتی انجمن لامپ داشت ؟ میزدی میومد پایین روشن میشد صفحه :| برا سیستم حذفش کردن ولی برا گوشی فعاله هنوز
-
مجتبی ازاد تعم کلاشو بردار از چی میترسی
sina bigdeli
سلام رفیق!
چجوری؟ -
HANIYE bh
همچنین عزیزم️
-
مجتبی ازاد
پس اینکاره ای
من
امروز اتفاقی
I PET GOAT 2 رو دیدم@farzam-yousefi نه من اینکاره نیستم فقط یک 6 سالی هست دارم نگاه میکنم . جون خودم
-
sina bigdeli خبر داشتی انجمن لامپ داشت ؟ میزدی میومد پایین روشن میشد صفحه :| برا سیستم حذفش کردن ولی برا گوشی فعاله هنوز
مجتبی ازاد اره امروز سفید شده قبلی بهتر بود
-
@farzam-yousefi نه من اینکاره نیستم فقط یک 6 سالی هست دارم نگاه میکنم . جون خودم
مجتبی ازاد
ولی یه جوریه با اعتقادات ما جور در نمیاد -
-
مجتبی ازاد
پس اینکاره ای
من
امروز اتفاقی
I PET GOAT 2 رو دیدم@farzam-yousefi این انیمه نیست :| و تاجایی که یادمه این بیشتر توش علائم شیطان پرستی و فراماسونی هست :|
-
sina bigdeli
سلام رفیق!
چجوری؟@farzam-yousefi سلام داداشم خوبی
شکر هسیم -
-
مجتبی ازاد متوجه نشدم
یبار دیگ میگین منظورتون چیهHANIYE bh معرفی ژانر کردم گفتم بجای ترسناک اینا رو هم میتونی ببینی
-
@farzam-yousefi بیشتر کنجکاو شدم
-
@farzam-yousefi این انیمه نیست :| و تاجایی که یادمه این بیشتر توش علائم شیطان پرستی و فراماسونی هست :|
مجتبی ازاد
داداش میگم که حرفه ای نیستم نمیدونم به این جور فیلما که شبیه انیمه است ولی نیست چه میگن -
HANIYE bh معرفی ژانر کردم گفتم بجای ترسناک اینا رو هم میتونی ببینی
مجتبی ازاد اهان لطف کردی
-
مجتبی ازاد
ولی یه جوریه با اعتقادات ما جور در نمیاد@farzam-yousefi انیمه ؟ :| کجاش جور در نمیاد ؟ شما ایچی نگاه نکن بقی ش جور در میاد
-
@farzam-yousefi انیمه ؟ :| کجاش جور در نمیاد ؟ شما ایچی نگاه نکن بقی ش جور در میاد
مجتبی ازاد
به این چی میگن خب نمیدونم -
@farzam-yousefi هووووووی برادرم ایشون sisterمون هستن . »:| بمولا داری اشتب میزنی
-
هوفففف
-
@farzam-yousefi هووووووی برادرم ایشون sisterمون هستن . »:| بمولا داری اشتب میزنی
مجتبی ازاد
آقا من فقط گفتم امروز یه چیزی دیدم نمیدونم بهش چی میگن اسمش این بود
خب بلد نیستم اسمش چیه
شما به من بگو یاد بگیرم