هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
روز مو فرفری دیگه چ صیغه ایه :|
-
هرکی پشت سر دوستتون حرف زد بزنید تو دهنش
مث اسکلا نشینید حرفاشو گوش بدید
دوستتون انتخاب شماس
اون بره زیر سوال خودتون زیر سوالید -
روز مو فرفری دیگه چ صیغه ایه :|
setare1999
مو فرفریم نشدیم روزمونو تبریک بگن !
روز پسر نداریم روز مو فرفری داریم -
setare1999
مو فرفریم نشدیم روزمونو تبریک بگن !
روز پسر نداریم روز مو فرفری داریم_MILAD_ چ بگم والا ... :|
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من موهام موج دار طبیعی نزدیک به فره نمیشه به منم یه تبریکی بگین ؟
هروقت روز معلولان رسید خبرمون بده بهت تبریک بگیم....
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
غریب آشنا
چه خشن ! حتما حتما
بعد من معلولیت هم ذهنی دارم هم جسمی 2 بار بهم تبریک میگید ؟
جداگونه نیس،...
شما که جامع صفاتین ماشالله -
روششو بگو منم میخوام عوض کنم
-
در گذشت دکتر محمد کمالی استاد و جراح بیماریهای استخوان که انسانی برجسته و دوستی نازنین بود را در امریکا به اطلاع دوستان میرساند . او یکی از افتخارات مردم ایران بود ۰ -
در گذشت دکتر محمد کمالی استاد و جراح بیماریهای استخوان که انسانی برجسته و دوستی نازنین بود را در امریکا به اطلاع دوستان میرساند . او یکی از افتخارات مردم ایران بود ۰loveryou021 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
در گذشت دکتر محمد کمالی استاد و جراح بیماریهای استخوان که انسانی برجسته و دوستی نازنین بود را در امریکا به اطلاع دوستان میرساند . او یکی از افتخارات مردم ایران بود ۰روحش شاد...
-
در گذشت دکتر محمد کمالی استاد و جراح بیماریهای استخوان که انسانی برجسته و دوستی نازنین بود را در امریکا به اطلاع دوستان میرساند . او یکی از افتخارات مردم ایران بود ۰loveryou021 روحش شاد یادش گرامی....
-
_MILAD_
؟ -
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes
سلام.مشکل سنجشت حل شد؟
نگاه کن ببین دقیقا مشکلت کدوم یک از ایناس اگه راهی داشت انجام بده.mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes
سلام.مشکل سنجشت حل شد؟
نگاه کن ببین دقیقا مشکلت کدوم یک از ایناس اگه راهی داشت انجام بده.شماره پیگیری دارم ولی شماره پرونده و اس بعم نداد و اینکه میگه سفارش نا معتبر