هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mr-Wick اره منم موافقم...یه بار یه مشاوری می گفت اصلا یکی از دلایل تغییر نظام اموزشی این بوده که طراحا رس کتابا رو کشیده بودن ... جایی نبود که بچه ها ندونن ممکنه تو کنکور بیاد ... همه چی قابل پیش بینی شده بود برای همین رقابت بین بچه ها بیشتر بود بعد اومدن تیپ سوال جدید دادن(شمارشی) چند سال بعد هم که گذشت کلا عوضش کردن که همه چی یه مقدار جدید بشه .... الان خیلی مفهومی تر شدن کتابا
@zahra-forouzanfar اره متاسفانه ضعف نظام آموزشی کشوره
-
@Mr-Wick اره منم موافقم...یه بار یه مشاوری می گفت اصلا یکی از دلایل تغییر نظام اموزشی این بوده که طراحا رس کتابا رو کشیده بودن ... جایی نبود که بچه ها ندونن ممکنه تو کنکور بیاد ... همه چی قابل پیش بینی شده بود برای همین رقابت بین بچه ها بیشتر بود بعد اومدن تیپ سوال جدید دادن(شمارشی) چند سال بعد هم که گذشت کلا عوضش کردن که همه چی یه مقدار جدید بشه .... الان خیلی مفهومی تر شدن کتابا
@zahra-forouzanfar
چطور بود وضعت تون؟ -
@حامد-صباحی چی میاره؟
-
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@zahra-forouzanfar
چطور بود وضعت تون؟هنوز کارنامه نیومده برام
-
@Mr-Wick
هنگ و بالا نیاوردن ویندوز مغز -
این پست پاک شده!
-
@zahra-forouzanfar
چطور بود وضعت تون؟هنوز کارنامه نیومده برام
@zahra-forouzanfar
سنجش سایت اش افتضاحه -
@حامد-صباحی
-
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
اینو نداری تو؟زهرا اینوچون راه ابریشمی هستی خودش برات خود به خود فعال کرده من باید خودم فعال میکردم برا همین نداشتم یکی از دوستان برام پی وی فرستاد فعال کردم
مرسی که گفتی -
بچه ها اون حلقه ای که وصله به بنزن ولی یدونه دوگانه داره اسمش چیه؟
شیمی -
@zahra-forouzanfar
سنجش سایت اش افتضاحهاره ... به زور میره تو سایت... بعدش هم میگه پاسخنامه هنوز ارسال نشده
-
@zahra-forouzanfar منظورتون از مفهومی شدن کتابا چیه ؟
من یادمه معلما مدرسه همه میگفتن کتابا نظام قدیم بهتر بوده
انگار مفهوم برا مولفا اینه که یه جمله پیچیده بگن یا یه فصل توضیح زیستو با یه شکل بگن یا مسائل مهم شیمیو با چارتا فعالیت دو دوتا چهارتا یاد بدن