هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fargol-Sh توام که درگیر و اینایی
و منی که هرکار کردم واتساپ پیدات کنم تا بتونم بهت زنگ بزنم اما نبودی:/
بسی بی معرفت:_) -
شبتون بخیر
dff
-
Mehdi شبت خوش . ن بیا بچت محتاجیم به چت . ما رو محروم نکن از نور خودت :)) برو شبت خوش
-
@دختر-بهار همینجوری
به قول تو هومم
یا همون عجب
خوب بجنگ، باشه؟! -
Tragic Girlreplied to مجتبی ازاد on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد اوک
-
مجتبی ازادreplied to Tragic Girl on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl ابجی شما زیست میخونی :)) سوسک چشم نداره . با بو و شاخکهاش میره اینور اونور . انسان شب عرق میکنه بو رطوبت میده . برای همین حشرات جذبش میشن . دیگه یک چیزایی میدونم دارم میگم بکشش وگرنه چند ساعت دیگه میای تودلی میگی رفت تو لباسم موقع خواب :))
-
دیگه با هیچکدمتون نمیچتم بی جنبه عا
-
شبتون بخیر
-
Mehdi همو اول باید کلکشو کند.بره تو یک چاهی چیزی دیگه کل اون محله رو پر میکنن
-
Tragic Girlreplied to مجتبی ازاد on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد خب در اتاقو میبندم دیگ بعدش برقا خاموش شه فک نکنم جایی ببینه
-
Helorikaareplied to Helorikaa on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli
https://pin.it/lNiPQ1B -
مجتبی ازادreplied to Tragic Girl on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl یعنی دست و پاش چلاقه از زیر در نیاد تو هال ؟ :))) سوسک موجودیست فرا زمینی .
-
Mehdireplied to Tragic Girl on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مجتبی ازاد اینجا نمیخابم امشبو استثنا
میرم کف هال میخابم امشبوبخاب بلکه یکم باحال شی
-
@m-naghavi سلام خوبی؟
یه چت باز کن کارت دارم -
Mehdireplied to Tragic Girl on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl من باشم ک تا صب خابم نمیبره اینجوری
-
Tragic Girlreplied to مجتبی ازاد on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد اینجا نمیخابم امشبو استثنا
میرم کف هال میخابم امشبو -
مجتبی ازادreplied to Tragic Girl on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl شبت ارومو خوش
-
مجتبی ازادreplied to Tragic Girl on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl شب نره تو یقت
-
شبتون خوش
-
مجتبی ازاد شوخی بود
رفیقمه با
هواشو دارم
پست 658793 از 1000113