هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو
-
مجتبی ازاد ما سر امتحان ویدئو کال میرفتیم=))))
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Hamrang لازم به کال نیست . واتساپ بزنی خودش روال میشه. یا اگر ریاضیات بود سایت مث وی رو میاوردی بالا میدادی بهش برات حل میکرد
. دشوار نباید داد سر مجازی
-
مجتبی ازاد
من اخه دوستم بهم بگه قاطی میکتم من کلا نقش اونیو دارم ک میرسونهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو :))))) عجیبه پس چی میگن زنا چند تا کار رو میتونن با هم بکنن
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو انشالله که زود به زود سر بزنی
-
یعنی به معنوای واقعی کلمه کتاب مدریت خانواده و سبک زندگی ( پسران) بی خاصیت ترین و چرت ترین کتابی بود که توی عمرم خوندم و واقعا برای خودم متاسفم وقت با ارزشم رو پاش گذاشتم :| . یعنی هرچی اشغالو توفاله از سنت های قدیم فراموش شده بود رو جا کردن تو این کتاب .
امتحان نهایی هم ازش طرح سوال میشه.
مجتبی ازاد
معلم مدیریت ما کل مدیریت گفت حفظ کنین انگار زیست بوده
️
️
آخر سر هم هم نوبت اول و هم نوبت امتحان گرفت هر ترم سوال ها ۴۰ تا سوال نیم نمره بود یعنی معلم یکم عقده ای بود
️
️
نگارش و مدیریت نهایی نیستن ولی تو معدل حساب میشن
نگارش سوالات اش بودجه بندی این طوریه که معلمتون باید
۴ تا سوال بده که پرسشی باشه
یه سوال اش ضرب المثل باشه
یه سوال اش باز نویسی به زبان امروزی
یه سوال هم از یه موضوعی به طور ادبی باید بنویسی
نگارش ضریب اش ۲
مدیریت هم ضریب اش ۲خودش هم نوبت دوم تایم نگارش و مدیریت رو کم میدن و میگن که باید به تایم کم تو نهایی عادت کمین
از همه بدتر انضباط هم تو معدل حساب میشه با ضریب یک
️
️
-
@سمیه-صادقلو :))))) عجیبه پس چی میگن زنا چند تا کار رو میتونن با هم بکنن
مجتبی ازاد
اره ولی خب این ی مورد قاطی میکنم -
@Zahra-Hamrang لازم به کال نیست . واتساپ بزنی خودش روال میشه. یا اگر ریاضیات بود سایت مث وی رو میاوردی بالا میدادی بهش برات حل میکرد
. دشوار نباید داد سر مجازی
مجتبی ازاد چت کردن سخت میشه هی پیاما میره تو هم گم میشن
همون واتساپ ویدئو کال میرفتیم
همه ی درسا که فقط ریاضی نیس:)))) -
مجتبی ازاد
️
️
آخر سر هم هم نوبت اول و هم نوبت امتحان گرفت هر ترم سوال ها ۴۰ تا سوال نیم نمره بود یعنی معلم یکم عقده ای بود
️
️
نگارش ضریب اش ۲
مدیریت هم ضریب اش ۲خودش هم نوبت دوم تایم نگارش و مدیریت رو کم میدن و میگن که باید به تایم کم تو نهایی عادت کمین
️
️
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی نگارش ؟ فکر کنم واسه ما امتحانش رو نگیرن خودشون یک بیستی بدن
اون دبیرت خیلی انسان @@@@@ بوده !!! اره !!! جات میبودم همونجا که این چرت از دهنش در شد از کلاسش میرفتم بیرون تا اخر سال نمیمومدم . صفرم میداد بع چوب لباسی رو در اتاقم میگرفتم :)) ارامش روانم مهمتر از حفظ کردن اونه
-
مجتبی ازاد
️
️
️
️
نگارش ضریب اش ۲
️
️
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی حامد جان داداش شما اون پایین خداحافظی ننوشته بودی ؟
-
@حامد-صباحی نگارش ؟ فکر کنم واسه ما امتحانش رو نگیرن خودشون یک بیستی بدن
اون دبیرت خیلی انسان @@@@@ بوده !!! اره !!! جات میبودم همونجا که این چرت از دهنش در شد از کلاسش میرفتم بیرون تا اخر سال نمیمومدم . صفرم میداد بع چوب لباسی رو در اتاقم میگرفتم :)) ارامش روانم مهمتر از حفظ کردن اونه
مجتبی ازاد
این معلم ادبیات مون عقده ای بود میترسید بازرس بیاد و بگه چرا امتحان نگرفتین -
@حامد-صباحی حامد جان داداش شما اون پایین خداحافظی ننوشته بودی ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شدهمجتبی ازاد
فعلا برای ساز کده پست نمی زارم تل بعد کنکور به خاطر همون بود -
مجتبی ازاد چت کردن سخت میشه هی پیاما میره تو هم گم میشن
همون واتساپ ویدئو کال میرفتیم
همه ی درسا که فقط ریاضی نیس:))))نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Hamrang چت نه صوتی .
بقیه رو هم یک پی دی اف وا میکنی سوال رو توش سرچ میزنی برات میاره . شیمی هم میدی به یکی دو نفر تو این انجمن های ایرانی خارجی . برو که رواله ^_^
-
مجتبی ازاد
این معلم ادبیات مون عقده ای بود میترسید بازرس بیاد و بگه چرا امتحان نگرفتیننوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی بازرس هم میومد دبیر میتونست مثل ما یک نمونه سوال بده به بچه ها از همون امتحان بگیره . حفظ کردنش دیگه ....
-
مجتبی ازاد
فعلا برای ساز کده پست نمی زارم تل بعد کنکور به خاطر همون بودنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی صحیح :)))))
-
@حامد-صباحی بازرس هم میومد دبیر میتونست مثل ما یک نمونه سوال بده به بچه ها از همون امتحان بگیره . حفظ کردنش دیگه ....
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شدهمجتبی ازاد
برگه سوالاتی که گرفته بود هنوز دارم بزار می فرستم
یه برگه داده بود سوالات بود یه برگه داده بود پاسخنامه
که جواب هاشو بنویسیم -
مجتبی ازاد
برگه سوالاتی که گرفته بود هنوز دارم بزار می فرستم
یه برگه داده بود سوالات بود یه برگه داده بود پاسخنامه
که جواب هاشو بنویسیمنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی حیف دستم بسته هست . وگرنه لیاقت اون دبیر تحسین کردن ها به سبک خودمه
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد بشینم دوباره سایلنت ویس رو ببینم.
40 تا تست دیگه فیزیک بزنم بشینم دانلودش کنم :|
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر تـخـم مـرغ از بـــیـــرون بــشکند، زنـــدگـــی پــــایان مییابد امـــا اگـــر از درون شـکـسـتـه شود، آغــــــاز یک زنــــدگی است. اتفاقات بزرگ و تغییرات سرنوشت ساز همیشه از درون ما شکل میگیرند بی حد و مرز | جیم کوییک
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زنگ اخر بود دبیر علوم اجتماعی اومد سر کلاس . کیفش رو گذاشت رو میز گفت . حضوری یا مجازی ؟ بچه ها منظورشو نفهمیدن . دیدم هم همه شده . من که فهمیده بودم پا شدم کیفمو برداشتم رفتم دم در گفتم انشالله اخر سال دوباره همو ببینیم . لبخند زد گفت : خوشم اومد بچه زرنگ نوبت اولت بیسته . با هم از مدرسه رفتیم بیرون .
به یادتم همیشه
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط Helorikaa انجام شده
چقد حضم بعضی چیزا، بعضی رفتارا از اطرافیانمون سخته _____)))):