هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-Andiravan
وقتی کارت ورود به جلسه نهایی ما اومد به خودمون تحویل ندادن به پدرمون تحویل می دادن که اولیا از زمان امتحانت با خبر بشه و یه وقت امتحان ها رو خراب نکنه
️
️
این کارت ورود به جلسه اصلا داستانی داره اگر سر جلسه نهایی نبری اوضاع خرابه و نمره اون درس صفر میشه و میگفتین حتما از کارت ورود به جلسه یه کپی بگیرین که اگه خدایی نکرده گم کردین لاقل کپی شو ببرین این توصیه من به شماست حتما سر جلسه نهایی ببرین
اصلا منو و برادرم سر این کارت نهایی داستانی داشتیمااا تو اولین امتحان وقتی که اولین نفر برادرم وارد شد کارت اونو بررسی کردن بعد که من وارد شدم کارت من رو بررسی کردن این ناظم و مدیر و مراقب اونجا گیر داد این دو بار به جلسه وارد شده آخر سر گفتم بابام دو نفریم اگه باور نمی کنین الان برادرم رفت نشست سر جلسه بالاخره از هر دو مون شناسنامه مون رو گرفتن و دیدن ما برادریم دیگه ولمون کردن رفتیم سر امتحان
️
️
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
وقتی کارت ورود به جلسه نهایی ما اومد به خودمون تحویل ندادن به پدرمون تحویل می دادن که اولیا از زمان امتحانت با خبر بشه و یه وقت امتحان ها رو خراب نکنه
️
️
این کارت ورود به جلسه اصلا داستانی داره اگر سر جلسه نهایی نبری اوضاع خرابه و نمره اون درس صفر میشه و میگفتین حتما از کارت ورود به جلسه یه کپی بگیرین که اگه خدایی نکرده گم کردین لاقل کپی شو ببرین این توصیه من به شماست حتما سر جلسه نهایی ببرین
اصلا منو و برادرم سر این کارت نهایی داستانی داشتیمااا تو اولین امتحان وقتی که اولین نفر برادرم وارد شد کارت اونو بررسی کردن بعد که من وارد شدم کارت من رو بررسی کردن این ناظم و مدیر و مراقب اونجا گیر داد این دو بار به جلسه وارد شده آخر سر گفتم بابام دو نفریم اگه باور نمی کنین الان برادرم رفت نشست سر جلسه بالاخره از هر دو مون شناسنامه مون رو گرفتن و دیدن ما برادریم دیگه ولمون کردن رفتیم سر امتحان
️
️
اها نمیدونستم اینو اصلا
ممنونم که گفتید لطف کردید
️
امیدوارم مشکلی پیش نیاد سر نهایی -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
اینکه زیاد با کسی چت نمیکنم یا چیزی نمیگم دلیل بر بی توجهی و بی احترامی نیست.
من بیشتر با رفیقام اهل کارایی ام ک اکتیویتی محسوب میشن تا صرفا چت کردن
و تایم چت انچنانی هم ندارم
مگه اینکه خودم یهو بزنم سرم شل کنم بیام اینجا -
مگه اینکه خودم یهو بزنم سرم شل کنم بیام اینجانوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi اره داداش کار خوبم تو میکنی شل نکن هیچ وت سفت کن بدم سفت کن بچسب به کار
-
حذف کنیم عنگ سیاسی نزن به پام
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میخام سیستم پاداش بر اساس ارز دیجیتال رو راه بندازم
و سیستم nft برا اکتیویتی های خاص
Nft رو از قالب هنری میخام بیارم تو قالب اکتیویتیمیتونی ی لیست نیازمندی و نقشه راه براش در بیاری؟
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میخام سیستم پاداش بر اساس ارز دیجیتال رو راه بندازم
و سیستم nft برا اکتیویتی های خاص
Nft رو از قالب هنری میخام بیارم تو قالب اکتیویتیمیتونی ی لیست نیازمندی و نقشه راه براش در بیاری؟
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi نه مهدی . من یک ماه بیشتر به صورت تئوریک کار نکردم ارز دیجیتال و بلاکچین . اونم بعد این درس خونده باید ریکاوری بشه ولی بسی کار عالیی داری میکنی . ایده ناب و خلاق
قشنگ جا داره . یک اینده خوبی پشتشه. خوشم اومد -
یه آهنگ معرفی کنین:))
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی NIGHT_DRIFT_Living_Life_In_The_Night_Cheriimoya_Sierra
-
مگه اینکه خودم یهو بزنم سرم شل کنم بیام اینجانوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi لامصب تو ایران خیلی کم اینکار رو کردن و یک جورایی علمش انحصاری شده . خارج هم بری یوتیوب متاسفانه کامل توضیح نمیده . عملا باید یک بخش های پازل رو خودت با خلاقیتت جور کنی .
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه اه اه
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گند زدی تو اعصابم
نزدیکه بزنم ب دیوار -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick اره برای شما دعواس و بحث
ولی برای من چالشه
اینکه یکی به سوالای ذهنم به خوبی جواب بده و قدرت تکلم خوبی داشته باشه تا منم ذهنم به جاهای دیگه ای باز شه
من اهل بحث و این چیزا نیستم
ی دوستی داشتم اینطوری فکر همو به چالش میکشیدیم
حتی راجب چیزایی ک خودم بهش اعتقاد داشتم و میدونستم حرفش درسته ازش دلیل میخواستم تا بدونم چقدر اعتقاد و افکاراش محکمه و تقلید شده و کورکورانه نیس
-
@حامد-صباحی NIGHT_DRIFT_Living_Life_In_The_Night_Cheriimoya_Sierra
مجتبی ازاد
فقط چند تا فحش داشت
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki این عفونته
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی توی چه سبکی؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
M Tg
هر سبکی
فقط افسرده نباشه -
Mehdi لامصب تو ایران خیلی کم اینکار رو کردن و یک جورایی علمش انحصاری شده . خارج هم بری یوتیوب متاسفانه کامل توضیح نمیده . عملا باید یک بخش های پازل رو خودت با خلاقیتت جور کنی .
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد کومک میخام
-
نزدیک ترین تجربم به خوناشام ها:)))
-
@حامد-صباحی اهنگ دیوانه میرقصد معین
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی شاد مثلن
شیش و هشت -
گند زدی تو اعصابم
نزدیکه بزنم ب دیوارنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گند زدی تو اعصابم
نزدیکه بزنم ب دیوارکی ؟
معمولا میزنن ب جدول