باورتون میشه؟بالاخره رسید!تولد بهاری ترین دخترانجمن
-
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
آره اصلا مشخصه بیشتراز زهرا خوشحال شدی
آره آره دستت دردنکنه اصلا داشتم میمردم -
@دختر-بهار
قربونت -
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 عاغا بسه دیگ
شکممان به صدا در امد
مرسی -
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 خواهش کمههمچنین تو
ناااا کیک تو صورت ت
زهرا کیست؟ -
Alireza Varamanzarreplied to _Aram_ on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار در باورتون میشه؟بالاخره رسید!تولد بهاری ترین دخترانجمن گفته است:
Alireza Varamanzar سلام
ممنونم ازتون و تبریکتون
باید از مارال بخواین اینکاروخواهش میکنم وظیفه بود
نمیشناسم کیه
-
مهشید حسن زاده 0replied to Gharibe Gomnam on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اصلا اونجا که زهرامو عشق من خطاکردی به وفورررر نشاندهنده فهم و درک و کمالات توعه
ععع!پس دستم درد نکنه از انتظاردرت آوردمخداخیرم بده
ممنون که اومدی -
مهشید حسن زاده 0replied to ایلین حیدرزهی on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی مرسی که بااومدنت جشنمونو قشنگ ترکردی دتری
-
مهشید حسن زاده 0replied to sina bigdeli on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli ممنون ازحضورتونپاینده باشید
-
مهشید حسن زاده 0replied to Alireza Varamanzar on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar ته دست درد نکنهته دلخشی پایدار
زهرایه کیکم بامن
ت:دستت درد نکنه,دلخوشیت پایدار,کیک توصورت زهرام بامن -
مهشید حسن زاده 0replied to Gharibe Gomnam on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam رقیه رو رفتم منشن کنم دستم خورد ب این
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar سلام
ممنونم ازتون و تبریکتون
باید از مارال بخواین اینکارو -
@دختر-بهار
سلام
صبحتون بخیر و شادی
امیدوارم حال دلتون شاد باشهتولدت مبارک🥲🥳🥳🥳🥳🥳🥳(وای کیک تو صورته ککی میخواد کیک تو صورت بشه)
انشاءالله عمر با عزت داشته باشی و روز به روز پیشرفت و ترقی در مراحل زندگی داشته باشی
انشاءالله ب همه خواسته هایی ک میخواهی دست یابی و به بالاترین درجه و مقام برسی که بهش میرسی.شک نکنخواستن توانستن است 🥲همیشه دلی پر از شاد،پرانرژی،انرژی مثبت،ارامش،موفقیت در تمامی مراحل زندگی،ثروتمند و سعادتمند در دنیا و آخرت،و... باشی
الان میدونم ی نفر داره نوشته های منو میخونه و میخنده خودش هم میدونه کیهنخند عع
عمر ما در حال سپری شدنه پس باید بهترين استفاده رو ببريم و افسوس نخوریم
و امروز بود ک یک فرشته ملکوتی کوچولو از عرش خدا پا به ارض خدا گذاشت
تولدت مبارک 🥳🥳
وایی کیک -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to ایلین حیدرزهی on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی مرسییییی 🥺️
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to sina bigdeli on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli ممنونم
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ممنونم ازتون
-
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
واایییی مهشیددد نمیدونی چقدررر منتظر بودم بزنی تاپیک رواز صاحب تاپیک منتظر تر بودم
@دختر-بهار
زهرای عزیززز
دختر نورانی
عشق مهشید
دختر معصوم
دختر اروم
دختر ترسناک(به گفته خودشون)
کوچکترین عضو گروه ۳ قلوهای افسانه ای
تولدت مبارک عزیززدل
انشاءالله از تماااام فرصت های زندگیت بهترییییین استفاده رو ببری
بهتریییین تجربه هارو کسب بکنی
امسال پراز موفقیت باشه برات
و ۱۰۰۰ سال عمر با عزت و با برکت داشته باشی
عاقبت بخیر بشی
و درهمههه حال شاد باشی و لبت خندون
-
تولدت مبارک باشه بهترینم
-
سلام
تولدتون مبارک انشالله زیر سایه پدر مادر زندگی سرشار از شادی داشته باشید -
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
هان چی.محمد؟؟؟
محمد کیه؟
پست 44 از 123