هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مرفین آغوشت را
نه هلال احمر دارد
نه کوچه هاى ناصر خسرو !!
و این ..
بدترین تجویز شب هاى من است -
تو را با قلب و جانم برگزیدم
وزین نا مردمی ها دل بریدمبه شوق دیدن روی تو ای دوست
هزاران غمزه و نازت خریدم -
از پشت تریبون دلم عشق چنین گفت
محبوب تو زیباست، قشنگ است، ملیح است
اعضای وجودم همه فریاد کشیدند
احسنت صحیح است، صحیح است، صحیح است -
خنده ات طرح لطیفیست که دیدن دارد
ناز معشوق دل آزار خریدن داردفارغ از گلّه و گرگ است شبان عاشق
چشم سبز تو چو دشتی است! دویدن داردشاخه ای از سر دیوار به بیرون جسته
بوسه ات میوه ی سرخی است که چیدن دارد -
شاعر میگه :
لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…
به زن سخت نگیرید
مگر به هنگام در آغوش کشیدنش :)) -
شب وقتی زیبا است که بدانی
یک نفر، یک جایی از این دنیا
با تصویرسازی آغوش تو به خواب رفته است
و چه زیباتر میشود وقتی که آن یک نفر
همانی باشد که تو هم هرشب
در خیال خودت در آغوشش میگیری -
چهره من موقعی که رفیقم یک چیز مسخره میگه و باید بخندم@yasin-sheibak
-
@F-Seif-0 من چندتا سوالی دارم میون کلامتون
۱- اینکه ما قرار باشه اون دنیا تو جهنم آگاه بشیم چه سودی داره ؟اصن دلیلش چیه دیگه آگاهی کامل از اینکه خدا کیه و کار درست کدومه مگه نداریم یا اصن دیگه به چه دردی میخوره با اون دنیا قرار باشه از این چیزا آگاه باشیم ؟
۲- اینکه پس حق ضایع شده مظلوم کی بهش داده میشه؟
۳- اینکه ظالم تو آتیش بسوزه و ... چه سودی برا مظلوم داره؟Mahdi H بعضی چیزا رم ک ما نمیدونیم و شاید اصلا اینجا نباید بفهفیم تا از روی همین مواردی که تو این دنیا هست و میتونیم بفهمیم به وجود خدای ایجاد کنندهی خالق پی ببریم پس اینکه هر کدوم از ما یه راهی رو انتخاب میکنه برای چیه چون اختیار داریم اگه همه چیز اینجا آشکار بشه و آگاهی کامل اینجا باشه که اختیار فایده نداره و خوب و بد میفهمنن که یه حسابرس و حسابرسی ای وجود داره و وجود خودشونو آشکار نمیکنن و برای هدفی بهتر از این دنیا حتی اگه برخلاف میلشون باشه رفتار میکنن اما به ما توانایی فهم و استدلال داده شده تا بتونیم با چیزای محدودی که این دنیا وجود داره به خدا و قوانین و ... پی ببریم و کسی که نخواست بفهمه چون واقعا بی انصافیه که کسی رو که این چیزا رو برای ما ایجاد کرده و حرفاشو انکار کنیم پس نباید حداقل یه گوشمالی داده بشیم تا هم آگاه(تنبیه) بشیم هم سرای کارمونو ببینیم
-
حسین نعمتی انتظار داری مهدی بیاد برات کل متنت رو بخونه
دلمسوخت برای متنت
مجتبی ازاد خوند خوند نخوندم من وظیفه و دَینَمو در قبالش انجام دادم میخواد بخونه میخواد نخونه میخواد قبول کنه نکنه به من ربطی نداره
-
بحث سر چیه
-
مجتبی ازاد خوند خوند نخوندم من وظیفه و دَینَمو در قبالش انجام دادم میخواد بخونه میخواد نخونه میخواد قبول کنه نکنه به من ربطی نداره
حسین نعمتی متاسفانه بیان نادرست یک عقیده هم در به انحراف کشیده شدن اون عقیده نقش زیادی داره ^_^ . یا باید به شیوه رسا و اوکی لوپ مطلب رو رسوند یا رفت کنار و گوشه ای نشست .
-
@F-Seif-0 من چندتا سوالی دارم میون کلامتون
۱- اینکه ما قرار باشه اون دنیا تو جهنم آگاه بشیم چه سودی داره ؟اصن دلیلش چیه دیگه آگاهی کامل از اینکه خدا کیه و کار درست کدومه مگه نداریم یا اصن دیگه به چه دردی میخوره با اون دنیا قرار باشه از این چیزا آگاه باشیم ؟
۲- اینکه پس حق ضایع شده مظلوم کی بهش داده میشه؟
۳- اینکه ظالم تو آتیش بسوزه و ... چه سودی برا مظلوم داره؟Mahdi H سوره یس و مرسلاتم بد نیست یه نگاهی بندازی و دربارشون فکر کنی ببینی چی میگن
-
حسین نعمتی انتظار داری مهدی بیاد برات کل متنت رو بخونه
دلمسوخت برای متنت
مجتبی ازاد بعدشم همون اول متنم بخونه و منطقی باشه لازم نیست همشو بخونه
-
بحث سر چیه
@fatemeh-Ma نم دونم
-
حسین نعمتی متاسفانه بیان نادرست یک عقیده هم در به انحراف کشیده شدن اون عقیده نقش زیادی داره ^_^ . یا باید به شیوه رسا و اوکی لوپ مطلب رو رسوند یا رفت کنار و گوشه ای نشست .
مجتبی ازاد اما اگه خودمون منطقی باشیم و فکر کنیم میتونیم غلط گیری کنیم
-
@fatemeh-Ma نم دونم
مجتبی ازاد
نخسته:/ -
بیا بریم کوه کدوم کوه
️
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
mohammadhassan فعلا اون بحثو بیخیال شیمی محاسباتش کدوم استاد بهتره برای کنکور مثل درصد خلوص و ...
-
مجتبی ازاد بعدشم همون اول متنم بخونه و منطقی باشه لازم نیست همشو بخونه
حسین نعمتی گویا صحبت و همنشینی با شما میخ بر سنگ کوبیدن هست
-
بیا بریم کوه کدوم کوه
️
@fatemeh-Ma همون کوهی که یه وجب گردو غبار روش نشسته