هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و اندوه فراوان خبر زمینلرزه در غرب کشور را که به جانباختن جمعی از هممیهنان عزیز و زخمی شدن جمعی بیشتر انجامیده و خسارات بسیاری پدید آورده است، دریافت کردم. وظیفهی مسئولان آن است که در همین اولین ساعات با همهی همّت و توان به یاری آسیبدیدگان بویژه در زیر آوار ماندگان بشتابند و با بهرهگیری سریع از همهی امکانات موجود، از افزایش تلفات جلوگیری کنند. ارتش و سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان کمک کنند و دستگاههای دولتی چه نظامی و چه غیر نظامی همهی توان خود را برای یاری آسیب دیدهها و خانوادههای آنان به صحنه آورند. اینجانب از اعماق دل، این حادثهی تلخ و مصیببار را به ملّت ایران بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و بویژه به خانوادههای مصیبتزده تسلیت عرض میکنم و متضرعانه از خداوند متعال میخواهم که این محنت و رنج را مایهی جلب رحمت و فضل خود قرار دهد و بر صبر و پایداری و مقاومت ملّت عزیزمان بیفزاید. از همهی کسانیکه میتوانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند درخواست میکنم که به یاری آسیبدیدگان بشتابند.
والسلام علیکم و رحمه الله
سیّد علی خامنهای
۲۲ آبان ۱۳۹۶
فقط پیام تسلیت !!
مگ شما مدیراجرایی ایشانید؟
نه مدیر اجرایشون نیستم ولی خب وظایف ی خودم دیدم پیام تسلیت رهبری رو منتشر هم کنم
من با شما نبودم،با کسی بودم گفت ففط تسلیت
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و اندوه فراوان خبر زمینلرزه در غرب کشور را که به جانباختن جمعی از هممیهنان عزیز و زخمی شدن جمعی بیشتر انجامیده و خسارات بسیاری پدید آورده است، دریافت کردم. وظیفهی مسئولان آن است که در همین اولین ساعات با همهی همّت و توان به یاری آسیبدیدگان بویژه در زیر آوار ماندگان بشتابند و با بهرهگیری سریع از همهی امکانات موجود، از افزایش تلفات جلوگیری کنند. ارتش و سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان کمک کنند و دستگاههای دولتی چه نظامی و چه غیر نظامی همهی توان خود را برای یاری آسیب دیدهها و خانوادههای آنان به صحنه آورند. اینجانب از اعماق دل، این حادثهی تلخ و مصیببار را به ملّت ایران بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و بویژه به خانوادههای مصیبتزده تسلیت عرض میکنم و متضرعانه از خداوند متعال میخواهم که این محنت و رنج را مایهی جلب رحمت و فضل خود قرار دهد و بر صبر و پایداری و مقاومت ملّت عزیزمان بیفزاید. از همهی کسانیکه میتوانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند درخواست میکنم که به یاری آسیبدیدگان بشتابند.
والسلام علیکم و رحمه الله
سیّد علی خامنهای
۲۲ آبان ۱۳۹۶
فقط پیام تسلیت !!
مگ شما مدیراجرایی ایشانید؟
نه مدیر اجرایشون نیستم ولی خب وظایف ی خودم دیدم پیام تسلیت رهبری رو منتشر هم کنم
من با شما نبودم،با کسی بودم گفت ففط تسلیت
اوکی حواسم نبود
-
لایک که هیچی یچی بیشتر تا لایک میخواد که جلو جنگ جهانی سوم رو گرفت
-
sahba من O مثبتم اگه کسی خواست منو خوانواده ام در خدمتیم
-
من خودم O منفی ام ولی کم خونم :(
در همین حد هم نمیتونم مفید باشم برا هموطنام :( -
دوستانی که دارند حرص میخورند و کلا هاج واج به پیام های یه سری از کاربرا نگاه میکنند
باید بگم
سرزمین جورج دقیقا همون سرزمینینه که حیواناتش چه کار هایی نکردند یا اون یکی کتابش اون مردی که به خاطر عقایدش کشته شددر کل باید بگم که اینجا جایی برای این حرفا نیست و ما فعلا محبوریم به پاسخ لبخندی به اون لبخند زننده هستیم
خدا به داد خانواده ها برسه
-
آقا جون پرا خودتون رو اذیتت میکنین یکی یه پیام تسلیت بفرستین بهتر تا جر و بحثه
-
شماها دور وایسادید تریپ کُچِ (رهنما)رو گرفتید واسمون...دیشب اگ دستور رهبری نبود هنوز هنوز پدربزرگم زیر اوار روستا بود،بی اطلاع و بی علم بیانیه میدید بیرون تند تند...سرتون رو با ادعای هشیاری تحت تاثیر ی سری رسانه مثلا بالای برفه!سرماخوردم دیشبم نخوابیدم فعلا بای
-
اوه اوضاع خیطه بچه ها یه زلزله زده داشتیم
-
میاین یه تایپیک درست کنیم که فقط پیام ها همدردی بنویسم توش برا زلزله زده ها؟
-
باز لرزید...
تمام جانم ، با او لرزید...با او که کودکش را
زیر آوار جستجو می کرد
با او که صدای نفسهای مادرش را
هنوز میشنیدبا او که
پدر را میان سنگها
جستجو میکرد
تمام روحم؛ جسمم جانم، لرزید...دوباره آه
دوباره درد...
دوباره بیکسی...
دوباره عکس و قاب...
دوباره رنج و درد...دوباره زلزله...
دوباره لرز مرگ... دوباره نام او...و او
صدای یاخدا
خدای کشورم
آه که چه قدر سخت است...🖤 تسليت 🖤
-
میاین یه تایپیک درست کنیم که فقط پیام ها همدردی بنویسم توش برا زلزله زده ها؟
hosainmahmoudi میاین سکوت کنید و بحثو کش ندید؟
-
سلام اینجا حال هیچ کسی خوب نیست فعلا
-
شماها دور وایسادید تریپ کُچِ (رهنما)رو گرفتید واسمون...دیشب اگ دستور رهبری نبود هنوز هنوز پدربزرگم زیر اوار روستا بود،بی اطلاع و بی علم بیانیه میدید بیرون تند تند...سرتون رو با ادعای هشیاری تحت تاثیر ی سری رسانه مثلا بالای برفه!سرماخوردم دیشبم نخوابیدم فعلا بای
شماها دور وایسادید تریپ کُچ رو گرفتید واسمون...دیشب اگ دستور رهبری نبود هنوز هنوز پدربزرگم زیر اوار روستا بود،بی اطلاع و بی علم بیانیه میدید بیرون تند تند...سرتون رو با ادعای هشیاری تحت تاثیر ی سری رسانه مثلا بالای برفه!سرماخوردم دیشبم نخوابیدم فعلا بای
خداهمراهتون...