هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to Farideh Khangah on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah
چطوری میگذره؟
تازه از امتحان ادبیات برگشتم -
حالا یکی پا میشه میگه عوض اینکه فلان شهید رو بشناسی نشستی داری در مورد هیتلر حرف میزنی:)))
باشه دوست عزیز
شب بخیر -
13 روز مونده به کنکور و من فقط عمومیا رو جمع بندی کردم :| کلا اختصاصیامم داغونه :| زیستی که میخواستم به بالای 70 برسونم رو 40 مونده :| شیمیم به زور به 30 میرسه و ریاضیمم هر ازمون به زور میتونم 3 تا سوالو جواب بدم :|:|
فیزیک هم تازه این ازمون منفی زدمکنکور امیدوارم ساده نباشه
-
Farideh Khangahreplied to Gharibe Gomnam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam والا چی بگم
به سلامتی ، امتحانت چطور بود -
Gharibe Gomnamreplied to Farideh Khangah on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farideh Khangah
خودت بهترمیدونی چی باید بگی
امتحان خوب بود
فقط من توی بیت حفظی به جای پدرام نوشتم پیمان -
Farideh Khangahreplied to Punisher on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Punisher ظهره الان
-
یک ساعتم نشستم سرش میخندم
-
Farideh Khangahreplied to Gharibe Gomnam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اشکال نداره
منم ی بار به جا مرکالی نوشتم کامرولی -
Gharibe Gomnamreplied to Farideh Khangah on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
به وقتش به زمانش به موقعش...
-
اهوراreplied to danial hosseiny on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
بی بلا -
خسته شدم :||
-
ای روزگار...
-
-
هعی میگن انگیزه درونیه درونیه
خب باید یه عامل بیرونی تشویقش کنه دیه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
بچه ها تحلیل زیست های کنکور تجربی 1400 جدید استاد موقاری رو دیدید؟
با تحلیل آزمون جامع گزینه دو -
Farideh Khangahreplied to f.nalist on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi نوچ
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://alaatv.com/c/36714
https://alaatv.com/c/36875@Zahra-Hamrang
-
Farideh Khangahreplied to f.nalist on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi مچکر
دختری دیگه ؟!
368770/1000113