هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to Helorikaa on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli
خواهرم شیطونه ولی ما هرشب کنار هم میخوابیم میگه میخوام بیا رو تخت تو بهش میگم میخوای تو حلق من بخوابی؟ -
Gharibe Gomnamreplied to خانوم لوبیا on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خانوم لوبیاreplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ای جان^^ -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Succinate on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan خیلیهههههه
خیلی زیاد -
Helorikaareplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خب چشه مگه
بیچاره حس راحتی میکنه
منم قدیما خیلی پاپیچ مامانم میشدم بیا شبا بغلم بخواب
ولی الان خیلی وخته از بغل هنگام خواب محرومم -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to خانوم لوبیا on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خانوم لوبیاreplied to Zahra.HD on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
خخ
خوبی زهرا؟^^ -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خداروشکر
نه هنوز فردا آخریه -
اخ اخ خیلی گشنمه
هوف -
Gharibe Gomnamreplied to Helorikaa on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli
اره خیلی خوبه -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
واسه ما امروز تموم شد -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خداروشکرر
یه استراحت حسابی به خودت بده.
البته من از این حرف خندم میگیره چون خودم برنامه خاصی برا ده روز استراحت تابستونمون ندارم -
Farideh Khangahreplied to Mehrsa 14 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 خیلی ممنون مهرسا جان عزیزی
-
Farideh Khangahreplied to Succinate on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan خیلی ممنون
-
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
من از فردا میخوام شروع میکنم وای مهرسا انقدرررر ذوق دارممم -
ی دکترایی بشین که بخاطر جون بیمار تلاش کنین نه اینکه فقط بتونین بگین متاسفم
-
Farideh Khangah
تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه -
AmirBarsamنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
به معنی واقعی کلمه
پوففففففففففففففففففففففففففففففففففف -
@Zeinab-Evazi خیلی ممنون زینب جون
چطوری خوبی
370042/1000113