هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 فک کردم پست فرستادید ویرایش کردید
اره سلام کرده بودم و گفتم خوب که شما اومدی اینجا کسی نبود همین
-
-
fazix در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 خوبی؟
ممنون مرسی بد نیستم خدا رو شکر شما چطوری؟؟
-
rose77 ایشالله همیشه خوب باشی منم بد نیستم
میگم بچه ی کرمانشاه ی؟؟
-
rose77 اره عزیزم
به خدا اینقدر ناراحتم یعنی یادم میاد مخصوصا بچه کوچلو ها گریه م میگیره نمیدونم چکار کنم فقط دعا میکنم و میگم خدا به بازماندگانشون صبر بده اخه عزیز از دست دادن سخته هعییی..
-
rose77 اره عزیزم
به خدا اینقدر ناراحتم یعنی یادم میاد مخصوصا بچه کوچلو ها گریه م میگیره نمیدونم چکار کنم فقط دعا میکنم و میگم خدا به بازماندگانشون صبر بده اخه عزیز از دست دادن سخته هعییی..
-
rose77 اره واقعا سخته منو مامانمم فقط این وویسای کوردی رو گوش میدیم گریه میکنیم دخترداییم کوچولوعه لکنت گرفته تو زلزله
rose77 اره واقعا سخته منو مامانمم فقط این وویسای کوردی رو گوش میدیم گریه میکنم دخترداییم کوچولوعه لکنت گرفته تو زلزله
واییی عزیزم اخه شوک بهش وارد شده انشا الله خوب شه کدوم شهری شما الان اوضاع چطوره؟؟
-
rose77 اره واقعا سخته منو مامانمم فقط این وویسای کوردی رو گوش میدیم گریه میکنم دخترداییم کوچولوعه لکنت گرفته تو زلزله
واییی عزیزم اخه شوک بهش وارد شده انشا الله خوب شه کدوم شهری شما الان اوضاع چطوره؟؟
-
rose77 ما که خودمون تهرانیم ولی اونا سرپل ذهاب هستن اوضاع هم بدتر از اون چیزیه که میگن و نشون میدن
rose77 ما که خودمون تخرانیم ولی اونا سرپل ذهاب هستن اوضاع هم بدتر از اون چیزیه که میگن و نشون میدن
واقعا ادم نمیدونه چکار کنه یعنی رسیدگی میشه نمیشه تو این سرما اخه خدا رحم کنه بابا تی وی که هیچی نمیگه هر چند بگه هم چه فایده فقط ترس و ناراحتی مردم رو بیشتر میکنن اگه بگن
-
rose77 ما که خودمون تخرانیم ولی اونا سرپل ذهاب هستن اوضاع هم بدتر از اون چیزیه که میگن و نشون میدن
واقعا ادم نمیدونه چکار کنه یعنی رسیدگی میشه نمیشه تو این سرما اخه خدا رحم کنه بابا تی وی که هیچی نمیگه هر چند بگه هم چه فایده فقط ترس و ناراحتی مردم رو بیشتر میکنن اگه بگن
-