هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to _سبا_ on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@9d-sf-r ویندوزت 10 یا 8؟
-
@meysam_bahrami
چطوری
خوبی؟ -
-
اگر به خاطر حرف دیگران از دنبال کردن
اهداف خود عقب نشینی کنید،
گویی به طور ضمنی به آنها میگویید:نظر شما دربارهی زندگی از نظر خودم مهم تر است
من برای رضایت شما می کوشم
تا آنچه از دستم برمیآید انجام دهم" وین دایر "
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to _سبا_ on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط RAHIL_28 انجام شده
@9d-sf-r تو 10 دائم نمیتونی غیرفعالش کنی
-
RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@9d-sf-r تو 10 داءم نمیتونی غیرفعالش کنی
پس با این hack tool ک دم ب دیقه پیدا میکنه چیکار کنم؟(اصن نمیدونم چی هس! حتی از حافظه ی ویندوز دیفندر هم پاکش میکنم ولی بازم یکی دو روز دیگ پیداش میشه) -
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to _سبا_ on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@9d-sf-r
Local Group Policy از طریق اینجا باید غیر فعالش کنی -
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to Sobhan.1999 on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sobhan.1999
سلام منم هستم -
@9d-sf-r
Local Group Policy از طریق اینجا باید غیر فعالش کنیغیرفعالش کنم بازم ویندوز نره رو اکتیویت؟
-
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to Ayli on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هزارپایی بود وقتی می رقصید جانوران جنگل گرد او جمع می شدند تا او را تحسین کنند؛ همه، به استثنای یکی که ابداً رقص هزارپا را دوست نداشت.
یک لاک پشت حسود...او یک روز نامه ای به هزارپا نوشت :
ای هزارپای بی نظیر! من یکی از تحسین کنندگان بی قید و شرط رقص شماهستم. و می خواهم بپرسم چگونه می رقصید. آیا اول پای ۲۲۸ را بلند می کنید و بعد پای شماره ۵۹ را؟ یا رقص را ابتدا با بلند کردن پای شماره ۴۹۹ آغاز می کنید؟ در انتظار پاسخ هستم. با احترام تمام، لاک پشت. هزار پا پس از دریافت نامه در این اندیشه فرو رفت که بداند واقعا هنگام رقصیدن چه می کند؟ و کدام یک از پاهای خود را قبل از همه بلند می کند؟
و بعد از آن کدام پا را؟ متاسفانه هزار پا بعد از دریافت این نامه دیگر هرگز موفق به رقصیدن نشد. سخنان بیهوده دیگران ازروی بدخواهی وحسادت؛ می تواند بر نیروی تخیل ماغلبه کرده ومانع پیشرفت وبلند پروازی ما شود .#تفكر
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to _سبا_ on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@9d-sf-r ریجستری نمیکنیش که بره رو اکتیویت
تا جایی که میدونم نمیره بازم از چن نفر بپر
-
Ayli سلام، خوبین؟
-
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
سلام مرسی شماخوبی -
@9d-sf-r ریجستری نمیکنیش که بره رو اکتیویت
تا جایی که میدونم نمیره بازم از چن نفر بپر
ویندوز 10 رو فوتش هم میکنم میره رو اکتیویت!کلا خیلی ویندوز مزخرفیه...
-
mohammadhassanreplied to _سبا_ on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
@9d-sf-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام اگه ویندوز دیفندرو غیرفعال کنم و با ی ویروس یاب دیگ کار کنم مشکلی پیش میاد؟
سلام، نه
ویندوز دفندر که به پای آنتی ویروس های دیگه نمیرسه -
sama0098 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan
سلام مرسی شماخوبیسلام
متشکر منم خوبم -
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to Brilliant on ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
هنوز آخر هفته نشده نذار به 26 ساعت برسه
34583/198006