هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اوکی بکس فعلا روز خوش
-
سلام
صبح همگی بخیر -
سلام
صبح همگی بخیر@sobhan-1999 سلام صبحتون بخیر
-
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا چه وضعیه اخه...مردم یه لحظه آرامش ندارن...
امیر تتلو گفت ب روحانی رای ندیم ک
چون ب روحانی رای دادیم خدا زد نوزاد شیر خوار رو کشت ... دختر بچه رو تو روز تولدش کشت ... اینا بخاطر این بود ک ما ب روحانی رای دادیم ... اینم خدا شناسی این مریض ذهنی ...
واقعا شدیدا امیدوارم بد بختی امیر تتلو رو ب چشم ببینم و بگم جوابشو اون موقع بدم ...@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا چه وضعیه اخه...مردم یه لحظه آرامش ندارن...
امیر تتلو گفت ب روحانی رای ندیم ک
چون ب روحانی رای دادیم خدا زد نوزاد شیر خوار رو کشت ... دختر بچه رو تو روز تولدش کشت ... اینا بخاطر این بود ک ما ب روحانی رای دادیم ... اینم خدا شناسی این مریض ذهنی ...
واقعا شدیدا امیدوارم بد بختی امیر تتلو رو ب چشم ببینم و بگم جوابشو اون موقع بدم ...اون که کلا حالش خوش نیس
همه چیرو به هم ربط میده
حالا خوب که نگفت چون حجابا رو رعایت نکردین اینطوری شد
-
الان عکس تتلو رودیدم بدبخ ضربه فنی شده بود
-
sama0098 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
الان عکس تتلو رودیدم بدبخ ضربه فنی شده بود
کجا؟تو اینستا؟
mrz ن تو ی سایت
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ما اگ میگیم مرگ ب امریکا و... مرگ ب سیاست امریکاییه ،مرگ ب سیاستیه ک هزاران انسان توی یمن داره میکشه،مرگ بر سیاستیه ک پشت نقاب داعش میلیون ها ادم رو توی عراق و سوریه کشت،مرگ بر سیاست شکنجه کودکای شیعه میانماریه،مرگ بر سیاست راه اندازی گروه های مثل طالبان ک بذار هزارها بمیرن و ما سود ببریم،توی قران هم خدا چند بار مرگ بر انسانهایی خاص کرده،این حرف ها بیشتر از اینکه نسبت داده شده باشند ب افراد خاص،بو دار هستن
-
ما اگ میگیم مرگ ب امریکا و... مرگ ب سیاست امریکاییه ،مرگ ب سیاستیه ک هزاران انسان توی یمن داره میکشه،مرگ بر سیاستیه ک پشت نقاب داعش میلیون ها ادم رو توی عراق و سوریه کشت،مرگ بر سیاست شکنجه کودکای شیعه میانماریه،مرگ بر سیاست راه اندازی گروه های مثل طالبان ک بذار هزارها بمیرن و ما سود ببریم،توی قران هم خدا چند بار مرگ بر انسانهایی خاص کرده،این حرف ها بیشتر از اینکه نسبت داده شده باشند ب افراد خاص،بو دار هستن
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
توی قران هم خدا چند بار مرگ بر انسانهایی خاص کرده
ببخش وسط کشتنات مزاحم میشما ولی کودوم آیه قرآن رو میگی ؟ خدا مرگ فرستاده ؟ شوخی داری میکنی یا خدای تو با خدای من فرق داره ؟ خدا تعارف نداره ک !بخواد جون رو میگیره !!! به قدرت خدا شک داری ؟ داداش من شدیدا توصیه میکنم توبه کنی و نماز بخونی ایشالا ک خدا میبخشتت
-
توی قران هم خدا چند بار مرگ بر انسانهایی خاص کرده
ببخش وسط کشتنات مزاحم میشما ولی کودوم آیه قرآن رو میگی ؟ خدا مرگ فرستاده ؟ شوخی داری میکنی یا خدای تو با خدای من فرق داره ؟ خدا تعارف نداره ک !بخواد جون رو میگیره !!! به قدرت خدا شک داری ؟ داداش من شدیدا توصیه میکنم توبه کنی و نماز بخونی ایشالا ک خدا میبخشتت
توی قران هم خدا چند بار مرگ بر انسانهایی خاص کردهببخش وسط کشتنات مزاحم میشما ولی کودوم آیه قرآن رو میگی ؟ خدا مرگ فرستاده ؟ شوخی داری میکنی یا خدای تو با خدای من فرق داره ؟ خدا تعارف نداره ک !بخواد جون رو میگیره !!! به قدرت خدا شک داری ؟ داداش من شدیدا توصیه میکنم توبه کنی و نماز بخونی ایشالا ک خدا میبخشتت
-
بروج، آیة 4.
-
عبس، آیة 17
مرگ و...فرستادن لفظ دعایی نیست،شعار نیست،ی اعتقاد یع راه ک تو هم ادامه ش بدی..وقتی خدا تو ایه «تبت یدا ابی لهب....»فوری دستای ابولهب قطع شد؟این بحث پیچیدس،ایا زمان بر خدا میگذره:؟خالق از مخلوق تاثیر بگیره؟انشالله همه مشمول بخشش شیم
-
-
توی قران هم خدا چند بار مرگ بر انسانهایی خاص کردهببخش وسط کشتنات مزاحم میشما ولی کودوم آیه قرآن رو میگی ؟ خدا مرگ فرستاده ؟ شوخی داری میکنی یا خدای تو با خدای من فرق داره ؟ خدا تعارف نداره ک !بخواد جون رو میگیره !!! به قدرت خدا شک داری ؟ داداش من شدیدا توصیه میکنم توبه کنی و نماز بخونی ایشالا ک خدا میبخشتت
-
بروج، آیة 4.
-
عبس، آیة 17
مرگ و...فرستادن لفظ دعایی نیست،شعار نیست،ی اعتقاد یع راه ک تو هم ادامه ش بدی..وقتی خدا تو ایه «تبت یدا ابی لهب....»فوری دستای ابولهب قطع شد؟این بحث پیچیدس،ایا زمان بر خدا میگذره:؟خالق از مخلوق تاثیر بگیره؟انشالله همه مشمول بخشش شیم
-
بروج، آیة 4.
-
عبس، آیة 17
مرگ و...فرستادن لفظ دعایی نیست،شعار نیست،ی اعتقاد یع راه ک تو هم ادامه ش بدی..وقتی خدا تو ایه «تبت یدا ابی لهب....»فوری دستای ابولهب قطع شد؟این بحث پیچیدس،ایا زمان بر خدا میگذره:؟خالق از مخلوق تاثیر بگیره؟
ببین امام حسین جنگید امام حسن صلح ککرد ! دوتا داداش دوتا امام
مسیر ها متفاوته بر حسب موقعیت !
چین صلح کرد با آروم فقط کار خودشو کرد الان از آمریکا هم قوی تره
با مرگ مرگ گفتن چیزی درست نمیشه برادر من
مسکن مهری ک میگید کار خدا پسندانه بوده جوووووووون مردمو گرفته ! مرگ عزیز میدونی چیه ؟
اختلاس های میلیاردی بعد یه کرد هم وطنم با بغض ویس گرفته ک ما داریم از گشنگی تلف میشیم بخاطر زلزله !
من چیککار سیاست دارم ! فقط میدونم ایران ککشور پولداریه و مردمش فقیرن ! تو هدفتو بذار مرگ فرستادن ب غربی ها من هدفممو میذارم حتیییییی شده رفتن ب غرب و استفاده از امکاناتشونو کمک ب مردمم -
-
این فکر کنم قدیمیه ولی خییلیییی خوبهتتلو صدا خوبی داره،اگ دیوانه بازی در نیاره و مثل یاس ارام باشه،طرفدارای زیادی پیدا میکنه
این فکر کنم قدیمیه ولی خییلیییی خوبهتتلو صدا خوبی داره،اگ دیوانه بازی در نیاره و مثل یاس ارام باشه،طرفدارای زیادی پیدا میکنه
یاس حرف نداره...ادم مغز پر و با تربیتیه