به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
Gharibe Gomnam
خب بسم الله الرحمن الرحیم
الوعده وفا
1- کنکور رو تازه رد کردم در دوران پسا کنکور و استراحت بسر میبرم و احتملا پشت میمونم
2- دوس دارم خیلی سریع مستقل شم و از زندگی کردن با خانواده و پول اونها متنفرم
3- روابط اجتماعی خوبی ندارم چون اصولا با آدما هم فرکانس نیستم و طرز تفکرم با اطرافیانم زمین تا آسمون فرق میکنه
4- تصمیم دارم مهاجرت کنم و هیچ وقت به ایران برنگردم به دلایل شخصی
5- یکبار یک نفر برای زندگی و آینده من تصمیم گفت و 6 سالمو ازم گرفت هیچ وقت نمیبخشمش
6- کمک کردن به آدما رو دوست دارم ولی بعضی ها لیاقتشو ندارن
7- در آینده نه چندان دور کارت اهدای عضو میگیرم ولی خانواده خبر ندارن چون بفهمن میکشنم
8- احساسات دیگران رو بسیار عمیق درک میکنم ولی اکثر اوقات عکس العملی نشون نمیدم/:
9- ورزش کردن رو خیلی دوست دارم و یکی از کارهای مورد علاقم اینه که صبح زود پاشم و پیاده روی برم
10- چند سال پیش والیبال پینگ پونگ و شطرنج رو دوست داشتم و به طور حرفه ای دنبال میکردم ولی به دلیل تغییراتی که تو محل زندگیم به وجود اومد دیگه ادامه ندادم (((:
11- موسیقی رو خیلی دوست دارم و توی اولین فرصتی که پول دستم بیاد ویولن میخرم و برای آموزشش ثبت نام میکنم
12- عاشق یادگیری زبان های مختلفم و بعد از کامل کردن انگلیسی سراغ اسپانیایی و فرانسه میرم و الان ترکی استانبولی رو کامل بلدم گرچه خودمم ترکم
13- پنج سال پیش تصادف عجیبی داشتم و بعد از اون فوبیا دوچرخه سواری و عبور کردن از خیابون گرفتم یعنی عجیبااا یه جوری موقع گذشتن از خیابون استرس میگیرم که تو کنکور اون همه استرس نداشم//:
14- از آدمایی که فقط پوست و استخونن خوشم نمیاد چه دختر باشه چه پسر
15- توی جمع دوستان من اونیم که همیشه نصیحت میکنه
16- میشه گف کمی دست و پاچلفتیم چون زیاد به خودم آسیب میزنم
17- از بی نظمی بدم میاد و سعی میکنم همه کارامو لیست کنم تا به ترتیب همشون انجام بشه
18- تو کلاسم همیشه اونی بودم که میگف بخدا هیچی نخوندم ولی امتحانا رو 20 میشد
19- رنگ بنفش رنگ مورد علاقمه و تن های کمرنگ و پاستیلی رو همیشه ترجیح میدم
20- و در آخر باید بگم که هیچکس درون من رو نمی شناسه و تصور ادما از من چیزی بغیر از اونیه که هستم و هیچ تمایلی برا توضیح دادن خودم به دیگران ندارم چون اینکه اونا چی فکر میکنن برام مهم نیست
و دعوت میکنم از
@f-seif-0
@m-naghavi
ramses kabir
@zahra-hamrang
@sania-andiravan
maryam111
@soniaaa شما هم یک بار نوشتی اگه دوست داشتی دوباره بنویس -
@Felli فلی ده دیقس دارم به صفحه گوشی نگا میکنم و همه چیزو راجب خودم فراموش کردم،یخوردم گنگم الان بعدا اگه زنده بودم میام مینویسم️
-
سلام
خب برای بار دوم باید بنویسم...
ممنون از دعوتت@felli
۱-اخلاقم طوریه که ی حرکت یا حتی ی حرف کوچیک ممکنه به شدت عصبانیم کنه ولی خیلی زود عصبانیتن فروکش میکنه،، یعنی یه لحظه اتیش میگیرم بعد کاملا اروم میشم
۲-مازوخیسم دارم البته الان کنترل شدس خداروشکر
۳-عاشق کار کردنمو دلم میخواد همش چیزای جدید یادبگیرم
۴-به ادما براساس جنسیتشون نگاه نمیکنم براساس میزان شعور و انسانیتشون باهاشون ارتباط میگیرم
۵-اخلاقام پسرونس تا همین پارسالم همش موهام بوکسوری بود
۶-به مرگ زیاد فکر میکنم امابه خودکشی اصلا
مرگ رو بیشتر از زندگی دوست دارم البته این به معنای این نیست که دلم نمیخواد زندگی کنم، نه
بنظرم مرگ بهتره بهرحال
۷-جلوکسی گریه نمیکنم ولی اگه جلوم کسی تحقیر بشه قطعن گریه ام. میگیره
۸-دلم میخچاد اشپزی کنم نقاشی بکشم ولی ۹۰درصد مواقع اصلا حسش نیس ۱۰درصد دیگه هم موقعیتش نیست
۹-اصولن ۹۵درصد رفاقتام با بقیه تظاهرن
۱۰-کینه ای نیستم اگه کسی هزار بارم بهمبدی کنه ولی بدونم که به کمکم نیاز داره احتمال خیلی زیاد کمکش میکنم
۱۱-صدام خیلی خوب نیس ولی خیلی دوست دارم اواز یادبگیرم
۱۲-دوست دارم ادمی بشم که ۴۰ سال دیگه بچه ام ازش الگو میگیره
۱۳-بعضی وقتا نیاز دارم از نصیحتایی که ب بقیه میکنم یکی ب خودم بکنه
۱۴-سعی میکنم اون دوستایی که خیلی دوسشون دارم رو مخفی نگه دارم تا اینکه جار بزنم
۱۵-اهل پز دادن و قر دادن اصلن نیستم هرچند تو فامیل از همون بچگی به قر دادن معروف بودم️
۱۶-از کارای سخت خوشم میاد کارای اسون حوصلمو سرمیبرن
۱۷-همه بهم میگن تخسم و کله شقم هرکار دلم بخواد میکنم ولی واقعا اینطور نیست من فقط منطق زندگی کردنم با اونا فرق داره ️️
۱۸-۹۰درصد اهنگای پلی لیستم انگیزشین از خواننده ها و سبک های مختلف
۱۹-عاشق ایرانم و کاش روزی برسه که نخوام ترکش کنم:)♡
۲۰-به خودم مغرور نیستم اما خودمو دوست دارم هرچند ی وقتایی خودمو خیلی اذیت میکنم:)
هیچکس رو دعوت نمیکنم:) -
این پست پاک شده!
-
@ftm-montazeri
آخ آخ آخ
این کار سخت
مرسی از دعوتت ربکای عزیزم🥺️
۱- ثنا هستم. نیمی از انجمن سنا صدام میکنن که خب مشکلی نیست🥺
۲- هر بار شبکه آیفیلم لطف میکنه و سریال ستایش رو پخش میکنه تا یه مدت طولانی بعدش یه سریا منو ماثنا صدا میکنن️
۳- متولد ۱۶ خرداد ۱۳۸۳ام.
۴- اصولا آدم شوخی نیستم و یکم جدیام. و برا همینه که اطرافیان یا کسایی که با من برخورد دارن معتقدن من مغرورم در حالی که نیستم.
۵- در ادامهی مورد قبلی باید بگم در برابر کسایی که خیییلی دوسشون دارم از قالب جدی بودنه خارج میشم :))))
۶- طبق نتایج اون آزمون شخصیت شناسی ۹۳ درصد درونگرام و گاهی اوقات سر این قضیه به شدت اذیت میشم...
۷- در کتاب و نوشتن خلاصه میشم :)))
۸- به شدت به ژانر جنایی و کلا هر چیز هیجان انگیزی علاقه دارم و ارادت خاصی به ملکهی جنایت، آگاتا کریستی دارم.
۹- قادرم از بیمزه ترین و مسخره ترین و ساده ترین چیز یه جنایت پیچیده در بیارم
۱۰- دلم میخواست روانشناسی جنایی بخونم. ولی تا جایی که میدونم توی ایران نیست.
۱۱- عاشق کتاب و نویسندگیام. به نظرم آگاتا کریستی، استفن کینگ، داستا یوفسکی، جورج اورول، آلبر کامو و چنننندتای دیگه( که اگه بنویسم خوندنشون ممکنه خسته کننده بشه) فوقالعادهان...
۱۲- کلا شعر و ادبیات رو دوست دارم... انگار با روان آدم بازی میکنن... کلاس ششم که بودم برای مشاعره دوم یا سوم استان شدم.(درست یادم نیست)
۱۳- جایی که بهم ثابت شد میتونم نویسنده باشم توی کلاس دهم بود که یه معلم سخت گیر ادبیات داشتیم که به همه انشارو ۱۱ و ۱۲ میداد و من تنها کسی بودم که بهش ۱۸ داد :)))
۱۴- به شدت آدم لجبازیم.
۱۵- از ژانر طنز و کمدی در هر زمینهای، چه فیلم، چه کتاب چه هر چیز دیگهای متنفر بودم. هنوزم خیلی خوشم نمیاد(اما یه نفر در تلاشه که منو با طنز آشتی بده... :))) )
۱۶- فوبیای پرنده و کلروفوبیا(فوبیای دلقک) دارم :"")
۱۷- همه جور موسیقی گوش میدم و علاقه دارم به جز اپرا... ابی و یاس رو دوست دارم و به نظرم تو رپ هیچ کس نمیتونه رو دست یاس بلند شه.
۱۸- کلا ساز زدن رو دوست دارم. در حال حاضر دف میزنم و تموم شه میرم ساز بعدی.
۱۹-به زبان های مختلف علاقه دارم. انگلیسی رو تموم کردم و قراره اسپانیایی رو شروع کنم و همینجوری زبانهای مختلف رو یاد بگیرم و برم جلو.
۲۰-انجمن آلا؛ تقریبااا یک سال پیش عزیزترین، فوقالعاده ترین، دوست داشتنی ترین و مهمترین آدم زندگیمو بهم هدیه داد و از انجمن ممنونم به خاطر این... :)))) -
Matin Mousavi 1
خب خب دومین ۲۰ حقیقتم مرسی از دعوتت رفیقم1️⃣من اصلا کم حرف نیستم
2️⃣ دامنه دوستیم خیلی زیاده ولی از اونایی نیسم که واسشون بمیرم با هرکسی اندازه حدش
3️⃣ته تغاریم ولی از اون لوسا نیسم
4️⃣همیشه ازادی داشتم ولی جنبشو داشتم
5️⃣دنبال رابطه های بی سر و ته نیستم
6️⃣بلد نیسم اخم کنم نمیدونمم چرا همیشه در بدترین حالتم میخندم
7️⃣وسواس دارم ارثیه
8️⃣یه اخلاق های بدیم دارم که دست خودم نیست
9️⃣مسافرت رفتنم دوست دارم کلا جاش واسم مهم نی مهم اینه برم بگردم دیگه
1️⃣0️⃣ با همه خوبمااا ولی امان از روزی که از یکی بدم بیا فک کنم تا الان ۲ نفر اینجوری بودن مثلا یه دوستم بود ۸ ساله نگاشم نکردم
1️⃣1️⃣ خیلی عجولم دلم سبکه
1️⃣2️⃣شخصیتم به شدت هلپره و بدجور کمک کردن به مردمو دوس دارم دست خودمم نی
1️⃣3️⃣با این همه شلوغ بازیم همیشه بچه محبوبه مدیر مدرسه بودم
1️⃣4️⃣هیچ علاقه ای به ماشین ها ندارم چه برسه به گواهینامه راننده داشتن بیشتر حال میده
1️⃣5️⃣خیلی رک هستم به ادما اصل چیزو میگم اهل تیکه انداختن نیسم
1️⃣6️⃣ تنبلم هستم انکار نمیکنم راه های آسونو انتخاب میکنم
1️⃣7️⃣همه میدونن دیگه ماهی هستماز بس حافظم قویه
1️⃣8️⃣اعصاب مصاب درست حسابیم ندارم
1️⃣9️⃣کینه ای نیسم خیلی زود یادم میره ملت چیکارم کردن ولی بازم حدمو باهاشون حفظ میکنم
2️⃣0️⃣یه حقیقت وحشتناک من بدم میا جوراب یکی بهم بخوره کلا باید برم حموم اونوقت
2️⃣1️⃣تاکید بیشتر از حقیقت ۲۰ خییلیی بدم میاخببببب دیگه هرکی خواس بنویسه پا منهمه دوستام هسن دیگ
-
Marzieh Abouei عجول بودن رو که فکر کنم بیشتر داریم
من در این حد عجولم که دستم زود تر از مغزم کار میکنه
-
Matin Mousavi 1 دقیقاااا منممممم
-
@حمید-صباحی ممنونم از دعوتتون
۲۰ حقیقت دوممه
۱. سوسک رو فاکتور بگیری از هیچی نمیترسم اگه سوسک نبود لقب نترس ترین رو بهم میدادن
۲. خییلی خیلیی حیوونا رو دوس دارم اگه میذاشتن بیارمشون تو خونه ، دیگع خونه اسمش خونه نبود باغ وحش بودد
۳. خیلیی زیااد میخوابم ( به امید روزی که ساعت خوابمو گینس ثبت کنه ) ساعت خواب نرمالم ۱۲ ساعته ( خرس خودتی )
۴ . حرف نمیزنم یا اگه حرف بزنم کسی نمیتونه دهنمو ببنده
۵. یاد گرفتم به کسی وابسته نشم ، هیچ چیز تو این دنیا ابدی نیس( سخنرانی کردن بسه بریم بقیشو بنویسیم)
۶. بد خط تریینمم ( میگن هر کی بد خطع باهوش ترع پس چرا ناسا منو نمیبرهمن منتظر میمونم تا ناسا بیاد منو با خودش ببره اینجا استعدادام هدر میرع)
۷. اصلا از مدرسه خوشم نمیااد همیشه از مدرسه فراری بودم و ...( بچه اینجاس بد اموزی داره نمیگم بقیه شو )
۸. به حرف کسی گوش نمیدم کار خودمو انجام میدم ( این خیلی بدع سعی میکنم گوش بدم به حرفاتون ، گوش ندادم ناراحت نشیی)
۹ . بهم میگن تو باید دلقک میشدی( ما رو چ به دلقک بازیی وقت منو تو سیرک دیدین بفهمین خودم با پای خودم نرفتم
۱۰. دیگه نمیدونم چ زری بزنم
۱۱. عینکی نیستم ولی از عینک خوشم میاد
۱۲. اعصاب معصاب تعطیل
۱۳. خیلی دوست داشتم ابجی داشته باشم (البته اینجا ابجی های زیادی دارم )
۱۴. عاشق شکلات و چیپسم۱۵. سه پنج تا پونزده تا
۱۶. انیمه میبینم زیاااد
۱۷ . از اون ادمایی ام که شوخی باهام بشه ناراحت نمیشم
۱۸. احساسی نیستم
۱۹ . بر عهده ی ابجی عزیییزم
۲۰ اب بهم بدین گلوم خشک شد
دعوت میکنم از
Faez Fateminia -
سلام
Farideh Khangah
Gharibe Gomnam
خیلی ممنون از دعوتتون
ببخشید دیر شد
به نام حق-
۱. تو رفاقت بیشتر دلم میخواد حال رفیقمو خوب کنم و حرفاشو بشنوم تا اینکه حال بدمو باهاش شریک شم
-
۲. اگه خودم راهمو انتخاب میکردم علاقم رشته ریاضی مهندسی معماری و طراحی دکوراسیونه ولی خب سرنوشت جور دیگه ای رقم زد و راضیم...
-
- یکی از نقطه ضعفام یا شایدم قوتم بچه ها ی کوچیکن خیلی دوسشون دارم چون پاک و معصومن و هنوز دروغ بلد نیستن
-
- از دروغ و دروغ گو و زود قضاوت کردن به شدت بدم میاد جوری که اگه از کسی ببینم باهاش سرد میشم و میزارمش کنار
-
۵. با هرکسی دقیقا عین خودش برخورد میکنم مگه افراد خاص زندگیم..
-
- خیلی وقتا بهم میگن چقد کم حرفی ولی خب بعضی وقتا حرفی برا گفتن نیست یا از اون محیط و اون افراد حس خوبی ندارم ولی به موقش و با رفقا شاید حتی پرحرفیم میکنم
-
7.به موسیقی خیلی علاقه دارم درصورتی که مستقیم با ساز زده بشه و بی کلام باشه به ویژه گیتار و سه تار و ویالن
-
- ورزش والیبال و فوتبال و ووشو و شنا رو تا حد متوسط بلدم و خب به تیراندازی و سوار کاری علاقه دارم
-
9.ساعت 9شب 9/9 بدنیا اومدم و بچه اولیم
-
- به جمله ی شکست مقدمه ی پیروزیه خیلی معتقدم،
-
۱۱. عاشق کتاب خوندنم و میتونم یه کتاب 400صفحه ای یا بیشتر رو تو سه چهار روز تموم کنم و کتاب های صوتی و کاغذی رو خیلی دوست دارم
-
- شاید ظاهرا مغرور به نظر بیام ولی از نظر رفیقام و نزدیکانم خیلی احساسیم و ساده میخندم و ساده گریه م میگیره
-
۱۳.از شعر خوندن و نقاشی کشیدن و کارای هنری خسته نمیشم
-
- چندوقت یکبار به سکوت و تنهایی نیاز دارم
-
- از مسافرت با خانواده خیلی لذت میبرم و هرچی تعداد بیشتر باشه بهتر البته که مسافرت با دوستام لذت دیگه ای داره
-
۱۶. تو مدرسه از اونایی بودم که مدیر معاون و معلما فک میکردن خیلی بچه مثبتم ولی همه شیطنتامو هم میکردم و کسی متوجه نمیشد
-
۱۷. شخصیت درون گرا دارم و کمتر کسی کامل منو میشناسه حتی مامانمم خیلی وقتا اعتراف میکنه هنوز نشناخته منو فقط افراد خیلی صمیمی کامل میشناسنم
. -
- وقتی عصبانیم که خیلی کم پیش میاد فقط تنهایی میتونه آرومم کنه
-
۱۹. به نظرم سخت ترین امتحان خرداد امتحان انشا س که از ریاضی برام سخت تره چون چارچوب خاصی نداره همیشه به نظر خودم چرت و پرت مینوشتم ولی 20میشدم واقعا برا م سخت بود مخصوصا اوایل امتحان
-
- دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
و دعوت میکنم از
Nafas Hadian 0
M Tg
خیلی کار سختیه ولی از پسش برمیاید
-
-
Faez Fateminia در چالش 20 حقیقت گفته است:
سلام
Farideh Khangah
Gharibe Gomnam
خیلی ممنون از دعوتتون
ببخشید دیر شد
به نام حق-
۱. تو رفاقت بیشتر دلم میخواد حال رفیقمو خوب کنم و حرفاشو بشنوم تا اینکه حال بدمو باهاش شریک شم
-
۲. اگه خودم راهمو انتخاب میکردم علاقم رشته ریاضی مهندسی معماری و طراحی دکوراسیونه ولی خب سرنوشت جور دیگه ای رقم زد و راضیم...
-
- یکی از نقطه ضعفام یا شایدم قوتم بچه ها ی کوچیکن خیلی دوسشون دارم چون پاک و معصومن و هنوز دروغ بلد نیستن
-
- از دروغ و دروغ گو و زود قضاوت کردن به شدت بدم میاد جوری که اگه از کسی ببینم باهاش سرد میشم و میزارمش کنار
-
۵. با هرکسی دقیقا عین خودش برخورد میکنم مگه افراد خاص زندگیم..
-
- خیلی وقتا بهم میگن چقد کم حرفی ولی خب بعضی وقتا حرفی برا گفتن نیست یا از اون محیط و اون افراد حس خوبی ندارم ولی به موقش و با رفقا شاید حتی پرحرفیم میکنم
-
7.به موسیقی خیلی علاقه دارم درصورتی که مستقیم با ساز زده بشه و بی کلام باشه به ویژه گیتار و سه تار و ویالن
-
- ورزش والیبال و فوتبال و ووشو و شنا رو تا حد متوسط بلدم و خب به تیراندازی و سوار کاری علاقه دارم
-
9.ساعت 9شب 9/9 بدنیا اومدم و بچه اولیم
-
- به جمله ی شکست مقدمه ی پیروزیه خیلی معتقدم،
-
۱۱. عاشق کتاب خوندنم و میتونم یه کتاب 400صفحه ای یا بیشتر رو تو سه چهار روز تموم کنم و کتاب های صوتی و کاغذی رو خیلی دوست دارم
-
- شاید ظاهرا مغرور به نظر بیام ولی از نظر رفیقام و نزدیکانم خیلی احساسیم و ساده میخندم و ساده گریه م میگیره
-
۱۳.از شعر خوندن و نقاشی کشیدن و کارای هنری خسته نمیشم
-
- چندوقت یکبار به سکوت و تنهایی نیاز دارم
-
- از مسافرت با خانواده خیلی لذت میبرم و هرچی تعداد بیشتر باشه بهتر البته که مسافرت با دوستام لذت دیگه ای داره
-
۱۶. تو مدرسه از اونایی بودم که مدیر معاون و معلما فک میکردن خیلی بچه مثبتم ولی همه شیطنتامو هم میکردم و کسی متوجه نمیشد
-
۱۷. شخصیت درون گرا دارم و کمتر کسی کامل منو میشناسه حتی مامانمم خیلی وقتا اعتراف میکنه هنوز نشناخته منو فقط افراد خیلی صمیمی کامل میشناسنم
. -
- وقتی عصبانیم که خیلی کم پیش میاد فقط تنهایی میتونه آرومم کنه
-
۱۹. به نظرم سخت ترین امتحان خرداد امتحان انشا س که از ریاضی برام سخت تره چون چارچوب خاصی نداره همیشه به نظر خودم چرت و پرت مینوشتم ولی 20میشدم واقعا برا م سخت بود مخصوصا اوایل امتحان
-
و دعوت میکنم از
Nafas Hadian 0
M Tg
خیلی کار سختیه ولی از پسش برمیاید
@kosar-mortazavi کوثر جان نمیدونم نوشتین یانه ولی شمام دعوتین
-
-
Faez Fateminia
از دعوتت ممنونم قشنگم
(تاج سرم)
بهتره یکمی از اخلاقیات بگم که کسی نمیدونه
اینطوری خیلی جذاب تره
1.اصلا دوست ندارم کسی تاریخ تولدم رو بدونه
چون دلم نمیخواد بهم تبریک بگن
2.روی وسایلم خیلی حساسم و اگر کسی بهشون دست بزنه......
3.دیوانه وار رشتمو دوست دارم در حدی که جونمو به پاش میزارم تا رشد بکنه
(این کار خیلی حس خوبی بهم میده)
4.خیلی کم حرفم، البته کم حرف شدم فقط در زمانی پر حرف میشم که بخوام با کسی حرف بزنم و سبک بشم
5.پدرم همیشه بهم میگه نرگس بلبلی و توی گوشیشون منو به این اسم سیو کردن
6.دیگه به کسی اعتماد نمیکنم حتی نزدیک ترین افراد در زندگیم
7.جدیدا دیگه احساسی نیستم به جرعت میتونم بگم احساساتم برای دیگران مرده یا خاموش شده. اما خیلی مهربونم فقط برای آدم های خاص و البته کسایی که باهام رفتار درست داشته باشن
8.با خودم بی نهایت حرف میزنم و از این کار به قدری لذت میبرم که با چیزی عوضش نمیکنم
9.اگر اعصبانی بشم یا ساکت میشم یا با طرف مقابلم انقدر بحث میکنم و بهش تیکه ميندازم تا سبک بشم
البته بستگی به طرف مقابلم داره که کی باشه
10.آدم مذهبی هستم نه مذهبی خشک ولی پایبند به خط قرمز ها
11.به خدا خیلی اعتقاد دارم و تنها کسیه که بی چون و چرا ازش اطاعت میکنم حتی اگر باب میلم نباشه
12.پدرم رو خیلی قبول دارم و بهترین راهنما و پشتیبانم هست. خیلی دوسش دارم
13.تاریخ تولد منو پدرم در یک روز هست و از این بابت بسسسسسسسسسی خرسندم
14. کتاب رو خیلی دوست دارم خیلییییییییی و دلم میخواد کل عمرم سرم دائما توی کتاب باشه و اگر قرار شد روزی تغییر سبک زندگی بدم توی کتابخونه زندگی کنم(البته یک طبقه به لطف پدرم داریم که خیلی دوسش دارم)
15.اصلا کینه ای نیستم و زود فراموش میکنم
16.یک ثانيه هم قهر نمیکنم اگر حرف نمیزنم يا سرد رفتار میکنم بعد از دعوا فقط بخاطر اینکه حرفی نزنم که بعدا پشیمون بشم
17.از آدم های دو رو متنفرم
18.از کسایی که توی زندگیم فضولی میکنن بدم میاد
19.خانوادم خیلی برام مهم هستن و اگر کسی پاشو کج بزاره و بی احترامی کنه از زندگیم حذفش میکنم و ترجیح میدوم هیچ وقت دیگه نبینمش چون از تیکه هام در امان نمی مونه
20.عاشق قرآنم و وقتی میخونمش آروم میشم و دلم میخواد این کتاب رو حفظ کنم تا هر وقت میخوام زیر لب زمزمه کنم
🥴
بالاخره تموم شد
چرا انقدر سخت بود
البته یکمی راحت بود برام چون قبلا بهش فکر کردم ولی ننوشتمفقط لطفا لایک نکنید که نیاد جز بهترین ها
و در آخر از تمام کسانی که دعوتم کردن ممنونم -
Nafas Hadian 0 خسته نباشی
-
درود بر آنان که از شهد گل علم بهره می برند، کما که از گهواره تا گور دانش بجویید.........
1- محبوب من ادبیات و معشوق من ، موسیقی است ...........
2- در طلب علم خستگی ناپذیر جلو میروم ولی هیچ وقت به آنچه که میخواستم نرسیدم الی یکبار( نفر 1 قلمچی)
3- برادردیگری ( دوقلو بودیم) داشتم که در کودکی از دستش دادم و این داغ گرانی بود) طلیعه داشتن برادری بود که نشد............
5- آنچه که میخواهم، کوچک ترین جمله ای است که گران مینماید و اونم اینه که به همه جای این کره خاکی سفر کنم و اگر پزشک شدم و متمکن، با ایجاد فرصت های مناسب و نفوذ در قلوب ، هم نوعانم را از بند سختی ها و مشقت ها و مشکلات برهانم
6- نوازنده سه تار و تار هستم ..............
7- شیفته استاد کلهر و استاد محمدرضا و همایون شجریان و استاد
هوشنگ ابتهاج و .... که اگر بازگویم تا صبح باید بنگارم.......
8- و عاشق ترکیب رنگ های قهوه ای و کاراملی در اتاقم هستم که از ان نیز بی بهره ام اما دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...............من 20 مورد را در این 8 مورد گنجانیدم
ارزوی سلامتی و بهروزی برای دوستانم -
Mahan Xodayi 2
arthur morgan
@Zeinab-Evazi
Mehrsa 14
@Allen-Gamer
منتظریم دوستان -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farideh Khangah on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mahan Xodayi 2 باریک جان فکر کنم دوباره باید بگی
-
Farideh Khangah
ممنون بابت دعوتتون
من قبلا نوشتم همون قبوله؟؟ -
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 تو خوشحال نشو بیام تو رو باز دعوت میکنم
من تو گل برم همه رو با خودم میکشم تو گِل -
Mahan Xodayi 2 باید دوباره بنویسین