چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
-
منم یک زمانی چقدر منظم بیدار میشدم
ای داد هی روزگار
-
سلام سلااااام
چطورید؟!
یکی اینجا هرروز ۵ صبح بیداره ولی فرصت نمیکنه بیاد اعلام کنههه
شما چه خبر؟
بیدارید دیگه؟
آخه رنگ آسمون رو اون موقع صبح ببین🥲 دلت میاد بیدار نباشی نبینیش؟maryam111 در چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
گفته است:
سلام سلااااام
چطورید؟!
شما چه خبر؟
بیدارید دیگه؟
آخه رنگ آسمون رو اون موقع صبح ببین🥲 دلت میاد بیدار نباشی نبینیش؟تو خوابگاهید درسته ؟
-
maryam111 من ک تاحالا ی ربع ب 7 بیدار میشدم برا همین ننوشتم ی مدت
از فردا با گودرت 5 صبح میامممMichael Vey منتظرتمممم
-
@jahad-128 دوباره شروع کن تو میتونی
منم بهم ریخته بودم الانم یک هفته است که باز به قبل برگشتم و واقعا خوبه -
maryam111 در چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
گفته است:
سلام سلااااام
چطورید؟!
شما چه خبر؟
بیدارید دیگه؟
آخه رنگ آسمون رو اون موقع صبح ببین🥲 دلت میاد بیدار نباشی نبینیش؟تو خوابگاهید درسته ؟
@Allen-Gamer بله🥲
-
@jahad-128 دوباره شروع کن تو میتونی
منم بهم ریخته بودم الانم یک هفته است که باز به قبل برگشتم و واقعا خوبه -
سلام سلااااام
چطورید؟!
شما چه خبر؟
بیدارید دیگه؟
آخه رنگ آسمون رو اون موقع صبح ببین🥲 دلت میاد بیدار نباشی نبینیش؟سلام ببخشید یک سوال داشتم میشه بگید شما چجوری ۵ ثبح بیدار میشید منظورم کار خاصی انجا، میدید که وقت بیدار میشید دیگه دوست ندارید بگیرید بخوابید؟
شب ها ساعت چند میخوابید که راحت بیدار میشید من خیلی دوست دارم این ساعت بیدار شم اما نمیشه 🥲 -
خیوووبب خیوبب
خواب 11
بیداری 5 و نیمامروز باید حسابی فرسنگارو جلو بزنمم هوهوو
-
سلام ببخشید یک سوال داشتم میشه بگید شما چجوری ۵ ثبح بیدار میشید منظورم کار خاصی انجا، میدید که وقت بیدار میشید دیگه دوست ندارید بگیرید بخوابید؟
شب ها ساعت چند میخوابید که راحت بیدار میشید من خیلی دوست دارم این ساعت بیدار شم اما نمیشه 🥲@salma-khajavi سلام
ببین اول اینکه باید با هدف بیدار بشی، ینی حتما یه کاری برای انجام دادن داشته باشی، که برای شما درس خوندن میشه
بعد اینکه خودت رو مجبور کن چند روز حتما سر ساعت ۶ یا ۵ از جات بلند شده باشی، فقط سریع باید این کار رو انجام بدیا، ینی به محض اینکه چشمات باز شد بلند شو برو کتری بذار بعدم مثلا برو تو حیاط یکم بدو یا راه برو سرحال میشی خواب از سرت میپره
فقط نباید تنبلی کنی و کار آسونی هم نیست اولش سخته واست ولی بعدش اصلا نمیتونی زیاد بخوابی دیگه -
@salma-khajavi سلام
ببین اول اینکه باید با هدف بیدار بشی، ینی حتما یه کاری برای انجام دادن داشته باشی، که برای شما درس خوندن میشه
بعد اینکه خودت رو مجبور کن چند روز حتما سر ساعت ۶ یا ۵ از جات بلند شده باشی، فقط سریع باید این کار رو انجام بدیا، ینی به محض اینکه چشمات باز شد بلند شو برو کتری بذار بعدم مثلا برو تو حیاط یکم بدو یا راه برو سرحال میشی خواب از سرت میپره
فقط نباید تنبلی کنی و کار آسونی هم نیست اولش سخته واست ولی بعدش اصلا نمیتونی زیاد بخوابی دیگه -
سلام منم قبلا بودم الان میخوام دوباره شروع کنم
-
سلام منم قبلا بودم الان میخوام دوباره شروع کنم
احسان نوروزی کیوی به به
عالییی -
سلام من از اینجا با موفقیت فارغالتحصیل شدم
(دیگه افتادم رو غلتک) -
سلام من از اینجا با موفقیت فارغالتحصیل شدم
(دیگه افتادم رو غلتک)Sadegh Abbasian به بههه عالیههه
دیگه میتونی با عینک آفتابی بعنوان یه فارغ التحصیل از چالشای آلاء تو آلاخونه بچرخی و پزشو بدی -
هایی
خواب 11
بیداری 5 و نیمپ.ن ب خودم: امروز دیگ فق بدو ک جا موندی.. بیتربیت!
-
سلام
از اون جایی که بهر حال باید شروع کرد دوباره
با اینکه خوب نیست ولی گزارش می دم که شروع کنم
خواب 2/20 بین 2/20تا 2/30بیداری اصلی) 7/30تا 7/40
-
11:30 تا 7:30 دیگه زودتر نمیشه(:::::
-
11:30 تا 7:30 دیگه زودتر نمیشه(:::::
@mehdi-mosavi
میشه یکم زمان بزارید و تمرین کنید میشه
هیچ چیز نشد نداره.
تایم خوابتون که خیلی خوبه. فقط صبح ها رو کم کم بیارید عقب خواب 6 ساعت م فکر کنم نرمال باشه باز البته بستگی به توان و میزان مورد نیاز بدنتونم داره . اما بدن انسان هم می تونه عادت کنه و تغییر
-
@mehdi-mosavi
میشه یکم زمان بزارید و تمرین کنید میشه
هیچ چیز نشد نداره.
تایم خوابتون که خیلی خوبه. فقط صبح ها رو کم کم بیارید عقب خواب 6 ساعت م فکر کنم نرمال باشه باز البته بستگی به توان و میزان مورد نیاز بدنتونم داره . اما بدن انسان هم می تونه عادت کنه و تغییر
@jahad-128 البته شبا هم باید زود خوابید...
-
@jahad-128 البته شبا هم باید زود خوابید...
دقیقا
حالا ایشون شب زود خوابیدند نسبتا. فقط یک همت باید کنند سکن زود تر بیدار. شند