هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اصلا بزن به دریا دلتو کج کن سمت جنوب
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei گرمه ... من جا خوش اب و هوا میخوام
-
مجتبی ازاد اررهههه نت میخوره یوتیوب بدتره
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei یوتیوب ؟ اها اره .... صحیح
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi کنسل شد
فقط بزنننچ نچ نچ ، سودای شهرت توره در بر گرفت
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saghi-Mortazavi آقا اشتباه کردم
عکسمو بزنین -
مجتبی ازاد هی دنیا
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno خدا بع بچه های پاکی مث ما که نمیده ...
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi کارتون بزن
-
Marzieh Abouei گرمه ... من جا خوش اب و هوا میخوام
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اره دیگ یزد میپوسی
-
مجتبی ازاد اره دیگ یزد میپوسی
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei بندر اینا آب پز میشی
-
@haniehno خدا بع بچه های پاکی مث ما که نمیده ...
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نمیدونم چی بگم
تجربی بود ؟ اگه حقش ۱۵ نباشه یجا میگوسه ( یعنی خدا جوابشو میده ) -
مجتبی ازاد اره دیگ یزد میپوسی
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei خودم الان جای کویریمم ... دوس ندارم .. میخوام برم جای خوش اب و هوا .. سمت حمید و حامد اینا
-
مجتبی ازاد نمیدونم چی بگم
تجربی بود ؟ اگه حقش ۱۵ نباشه یجا میگوسه ( یعنی خدا جوابشو میده )نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno اره تجربی بود .. این المپیادم رتبه اورد :)) .. منظورم اینه از اون خر خون های چیزه .. هول
-
تبریک میگم به کسایی که رشته که می خواند برند رو و انتخاب کنند و که دوست دارند. می تونند برند.
سلامت و موفق باشید همگی -
@F-Seif-0
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi آقا اشتباه کردم
عکسمو بزنیننه دیگع دیره
-
@F-Seif-0
اره چرا که نه باید مصاحبه انلاینم بکنند با هاتون همین طوری که نمیشه.
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حاجی فک کنم این اطراف یکی خروس داره
موقع طلوع آفتابا صداش در میاد
حس روستا بهم دست میشه🥲 -
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128 اووو در این حد؟
-
@F-Seif-0
اره احتمالش هست
اگر از راه ابریشم هم استفاده کرده باشید دیگه خیلی زیاد.دیگه نشد همین جا تاپیک می زنند ازتون پرسش و پاسخی مصاحبه می کنند.
-
@F-Seif-0
اره احتمالش هست
اگر از راه ابریشم هم استفاده کرده باشید دیگه خیلی زیاد.دیگه نشد همین جا تاپیک می زنند ازتون پرسش و پاسخی مصاحبه می کنند.
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 اره ابریشمی بودم