هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari باشه من رفتم
دارم میرم ها
کسیجلو دارم نمیشه؟
pouya hosein pour درم یادتون بره ببندید کولر روشنه هوا گرمه
-
طولانی مفید ی که پیر نشیم هم خوبه یا حداقل تا حدی که بتونیم کارهای خودمون رو خودمون بکنیم.
اخه من خیلی دوست دارم چیزای جدید یادبگیرم و بخونم. نمیشه یک نمه چیزای خفن شیمی رو یادنگیرم برم
البته از اینده خبر ندارم شایدم مردم.
مردنمم باید خوشکل باشه.
-
@jahad-128 اوفف ن ن ن من واقعا تحمل ی زندگی طولانیو ندارم
حتی اگر مفید باشه و باب میلتون و با ارامش
-
Michael Vey خیلی با کلاس خودکشی میکنین دیگه خیلی باید امید به زندگی داشته باشین که اهنگ بی کلام گوش بدی و همه از خداییم و ........
face_with_tears_of_joy:
@fazel-zakeri خب پس بزار ی جور دیگ بگم.. اینکه دیوونه بشی از تیمارستان فرار کنی با قهقهه خودتو بندازی جلوی ماشین و...
بومممممممم -
pouya hosein pour درم یادتون بره ببندید کولر روشنه هوا گرمه
@roghayeh-eftekhari من که ندیدم ،
تبریز الان یخبندونه ،
-
@jahad-128 اوفف ن ن ن من واقعا تحمل ی زندگی طولانیو ندارم
-
@fazel-zakeri خب پس بزار ی جور دیگ بگم.. اینکه دیوونه بشی از تیمارستان فرار کنی با قهقهه خودتو بندازی جلوی ماشین و...
بومممممممم -
من اگر در جهت درستی باشه و هر راهی باشه بتونم از طریق هدف های کوچیک به هدف اصلی برسم . اون راه رو می رم. و دیگه راصییم
-
حتی اگر مفید باشه و باب میلتون و با ارامش
@jahad-128 هوممم... اگ بخواد باب میلم باشه ک زندگی باید خیلی سخت تر از اینا تلاش کنه تا از دستم نده
-
تبریز الان یخبندونه ،
-
Michael Vey
اولین جمله بود که واقعا برم باید تحقیق کنم روش ..........@fazel-zakeri چرااااا
چ تحقیقی
-
pouya hosein pour اهل تبریز هستین؟
خوشبختم
البته از لحاظ تبریز نه ها.......
ترکم من@fazel-zakeri خوشبخت ترم برادر
،
-
@jahad-128 هوممم... اگ بخواد باب میلم باشه ک زندگی باید خیلی سخت تر از اینا تلاش کنه تا از دستم نده
@Michael-Ve
-
تبریز الان یخبندونه ،
pouya hosein pour خب برای یه عده ام بخاری روشنه درهرصورت درو ببندید
-
Michael Vey
من برم بهتره
@fazel-zakeri از جمله فانتزیامه.. و البته ی قسمت از داستان ذهنیم... :>>>
-
@حامد-صباحی دیگه این یه مدت هم که بگذره ذهن خلوت تر میشه بعد از کم پیدایی بیرون میاید:)
-
@fazel-zakeri چرااااا
چ تحقیقی
-
@حمید-صباحی وای یادمه قبل کرونا ی سال کلا شبای محرم میرفتم مسجدی ک دوستم توش بود.. وای چقد خوش میگذشت.. هعی باهم سینی جا به جا میکردیم جارو میزدیم غذا میخوردیم بچه هارو میترسوندیم
هعی.. کی فکرشو میکرد یروزی پدر دوستم ک رسما جای عمو یا حتی پدرمو داشت از پیشش بره....Michael Vey
امام حسین خودش کمک کنه دوباره این مجالس و احسان دهی ها برپا بشه