هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari باشه من رفتم
دارم میرم ها
کسیجلو دارم نمیشه؟
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour درم یادتون بره ببندید کولر روشنه هوا گرمه
-
طولانی مفید ی که پیر نشیم هم خوبه یا حداقل تا حدی که بتونیم کارهای خودمون رو خودمون بکنیم.
اخه من خیلی دوست دارم چیزای جدید یادبگیرم و بخونم. نمیشه یک نمه چیزای خفن شیمی رو یادنگیرم برم
البته از اینده خبر ندارم شایدم مردم.
مردنمم باید خوشکل باشه.
-
@jahad-128 اوفف ن ن ن من واقعا تحمل ی زندگی طولانیو ندارم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحتی اگر مفید باشه و باب میلتون و با ارامش
-
Michael Vey خیلی با کلاس خودکشی میکنین دیگه خیلی باید امید به زندگی داشته باشین که اهنگ بی کلام گوش بدی و همه از خداییم و ........
face_with_tears_of_joy:
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fazel-zakeri خب پس بزار ی جور دیگ بگم.. اینکه دیوونه بشی از تیمارستان فرار کنی با قهقهه خودتو بندازی جلوی ماشین و...
بومممممممم -
pouya hosein pour درم یادتون بره ببندید کولر روشنه هوا گرمه
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari من که ندیدم ،
تبریز الان یخبندونه ،
-
@jahad-128 اوفف ن ن ن من واقعا تحمل ی زندگی طولانیو ندارم
Michael Vey
اولین جمله بود که واقعا برم باید تحقیق کنم روش .......... -
@fazel-zakeri خب پس بزار ی جور دیگ بگم.. اینکه دیوونه بشی از تیمارستان فرار کنی با قهقهه خودتو بندازی جلوی ماشین و...
بوممممممممMichael Vey
من برم بهتره
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اگر در جهت درستی باشه و هر راهی باشه بتونم از طریق هدف های کوچیک به هدف اصلی برسم . اون راه رو می رم. و دیگه راصییم
-
حتی اگر مفید باشه و باب میلتون و با ارامش
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 هوممم... اگ بخواد باب میلم باشه ک زندگی باید خیلی سخت تر از اینا تلاش کنه تا از دستم نده
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri جزء شایعه پراکنی کار دیگه ای نمیکنی
فعلا -
@roghayeh-eftekhari من که ندیدم ،
تبریز الان یخبندونه ،
pouya hosein pour اهل تبریز هستین؟
خوشبختم
البته از لحاظ تبریز نه ها.......
ترکم من -
Michael Vey
اولین جمله بود که واقعا برم باید تحقیق کنم روش ..........نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fazel-zakeri چرااااا
چ تحقیقی
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی روزا خیلی خوب بودن ولی دیگه هیچوقت دوست نداری بهشون برگردی:) -
pouya hosein pour اهل تبریز هستین؟
خوشبختم
البته از لحاظ تبریز نه ها.......
ترکم مننوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fazel-zakeri خوشبخت ترم برادر
،
-
@jahad-128 هوممم... اگ بخواد باب میلم باشه ک زندگی باید خیلی سخت تر از اینا تلاش کنه تا از دستم نده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Michael-Ve
-
@roghayeh-eftekhari من که ندیدم ،
تبریز الان یخبندونه ،
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour خب برای یه عده ام بخاری روشنه درهرصورت درو ببندید
-
Michael Vey
من برم بهتره
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fazel-zakeri از جمله فانتزیامه.. و البته ی قسمت از داستان ذهنیم... :>>>
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی دیگه این یه مدت هم که بگذره ذهن خلوت تر میشه بعد از کم پیدایی بیرون میاید:)
-
@fazel-zakeri چرااااا
چ تحقیقی
Michael Vey اخه نشنیده بودم کسی بگه من تحمل عمر طولانیو ندارم
من خودم الان دو ساله دارم پول جمع میکنم یه چیزی بسازیم لااقل 100 سالگی رو رد کنیم.... -
@حمید-صباحی وای یادمه قبل کرونا ی سال کلا شبای محرم میرفتم مسجدی ک دوستم توش بود.. وای چقد خوش میگذشت.. هعی باهم سینی جا به جا میکردیم جارو میزدیم غذا میخوردیم بچه هارو میترسوندیم
هعی.. کی فکرشو میکرد یروزی پدر دوستم ک رسما جای عمو یا حتی پدرمو داشت از پیشش بره....Michael Vey
امام حسین خودش کمک کنه دوباره این مجالس و احسان دهی ها برپا بشه