هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Felli خوب نیس... و منی ک امروز زیتون پرورده خوردم...حس میکنم گلوم ار خون میاد ://
mahsaaa rezaeee
نه دیگ من سه روزه خیلی مواظبم همش دمنوش و سوپ میخورم و میخوابم
شربت و سرم و قرص
همه جا دستم سوراخه سوراخه بس که رگ پیدا نمیکنن
از رو دستم وصل کردن سرمو -
فاططمه؟
چیجوری معدل رتبه رو بالا پایین میکنه ؟ -
mahsaaa rezaeee
نه دیگ من سه روزه خیلی مواظبم همش دمنوش و سوپ میخورم و میخوابم
شربت و سرم و قرص
همه جا دستم سوراخه سوراخه بس که رگ پیدا نمیکنن
از رو دستم وصل کردن سرمو@Felli منم رگ پیدا نمیکنن...پیدا کردم میزنن خون میارن اندازه بالشت میشه ://
-
@Felli منتظران حقیقی هستیم
mahsaaa rezaeee
یااااا
️
️
-
فاططمه؟
چیجوری معدل رتبه رو بالا پایین میکنه ؟mahsaaa rezaeee
منم دقیق وارد نیستم
ولی یه جا خوندم نوشته بود که امسال که تاثیر معدل ۴۰ درصد قطعیه
این جوری حساب میکنن
فرض کن رتبه از ۱ حساب میکنن
۰.۶ ش تراز کنکور
۰.۴ معدلته
این جوری اگ اون ۰.۴ کم باشه رتبت میاد پایین
من دو تا از نمره هام پایین ۱۹
بهم گف اگ درس اختصاصی یا عمومیت باشه حتما ترمیم بزنش
و منم ریاضیم ۱۴.۵ -
قضاوت کردن از نوع طرز فکر خود نسبت به دیگران و یا قضاوت کردن از روی ظاهر فرد اصلا کار شایسته و پسندیدهای نیست. افراد موفق در مورد دیگران قضاوت نمیکنند، چون میدانند انجام این کار روی شخصیت آنها تاثیر میگذارد.
وقتی که رفتار دیگران را مشاهده میکنیم، آنچه میبینیم به درجه شفافیت پنجره ای که از آن مشغول نگاه کردن هستیم بستگی دارد.
قبل از هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و از خودمان بپرسیم آیا آمادگی آن را داریم که به جای قضاوت کردن فردی که میبینیم درپی دیدن جنبههای مثبت او باشیم؟ آیا در دادگاه جمع دوستان کوچکترین حقی برای دفاع او قائل هستیم؟ ببینیم میتوانیم همه چیز را فقط سیاه یا فقط سپید نبینیم؟ بهتر نیست خودمان را جای آن شخص بگذاریم؟ آیا قدرت دفاع در جمعی که همه علیه کسی صحبت میکنند را داریم؟ مگر نشنیدهایم که اگر خلافی را هم دیدی فقط به خود او تذکر بده و از بیانش سر باز بزن؟ چه برسد به اینکه ندیده باشی و یا اصلا نبوده باشد؟
میدانیم آبروی مومن از۱۰بار طواف کعبه بالاتر است و به راحتی و به لطایف الحیل رفتاری از آن میگذریم؟ یا باز شنیدهایم که از هر ۳قاضی ۲نفر به جهنم میروند؟! یا اینکه بین حق و باطل فقط چهار انگشت فاصله هست پس در این شرایط و در رویارویی با حوادث گوناگون چه باید بکنیم؟ قضاوت کنیم، بیتفاوت باشیم، تحقیق کنیم و بعد صحبت کنیم، احتمال بدهیم و صد در صدی نتیجه نگیریم یا... با تمهتها و بدنامیها چه کنیم؟
پس زود قضاوت نکنید. زود به انتهای قضیه نرسید و یکه به قاضی نروید یا در میان صحبتها مدام دنبال درست و غلط نگردید. قبل از نتیجهگیری کردن بدون توجه به جنسیت در مورد حرفهای دیگران کمی فکر کنید؛ خصوصا اگر میدانید این صحبت فقط از یک احساس زود گذر نشأت میگیرد.
در نتیجه ما همیشه باید با خودمان تکرار کنیم که «خداوندا؛ به من بیاموز قبل از آنکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم، کمی با کفشهای او راه بروم.(بدون توجه به جنسیت)» -
@Felli منم رگ پیدا نمیکنن...پیدا کردم میزنن خون میارن اندازه بالشت میشه ://
mahsaaa rezaeee
وای ارع
کبوده کبووووووددددد میشهه(((: -
mahsaaa rezaeee
منم دقیق وارد نیستم
ولی یه جا خوندم نوشته بود که امسال که تاثیر معدل ۴۰ درصد قطعیه
این جوری حساب میکنن
فرض کن رتبه از ۱ حساب میکنن
۰.۶ ش تراز کنکور
۰.۴ معدلته
این جوری اگ اون ۰.۴ کم باشه رتبت میاد پایین
من دو تا از نمره هام پایین ۱۹
بهم گف اگ درس اختصاصی یا عمومیت باشه حتما ترمیم بزنش
و منم ریاضیم ۱۴.۵@Felli پووووففففف امروز زیست داشتم..فک کنم نمره قبلیم ب اون گندی بهتر بود...عصابم خوردههههههههههههههه.هم سخت گرفتن هم بیمارم حصلع امتحن دادن ندارم...نمیشه هم دوباره ترمیم زد...خاک ت سرم
-
@Felli پووووففففف امروز زیست داشتم..فک کنم نمره قبلیم ب اون گندی بهتر بود...عصابم خوردههههههههههههههه.هم سخت گرفتن هم بیمارم حصلع امتحن دادن ندارم...نمیشه هم دوباره ترمیم زد...خاک ت سرم
mahsaaa rezaeee
بالاخره کاریه که شده
بهت گفتم نگهدار واسه دی -
@Felli پووووففففف امروز زیست داشتم..فک کنم نمره قبلیم ب اون گندی بهتر بود...عصابم خوردههههههههههههههه.هم سخت گرفتن هم بیمارم حصلع امتحن دادن ندارم...نمیشه هم دوباره ترمیم زد...خاک ت سرم
mahsaaa rezaeee
زیستش سخت تر از خرداد بود؟
من خرداد یه سوال ۰.۷۵ رو خارج از کتاب نوشتم نمرمو نداده بودن شدم ۱۹.۲۵
دیگ ترمیم نمیکنم -
mahsaaa rezaeee
بالاخره کاریه که شده
بهت گفتم نگهدار واسه دی@Felli چ میدونسم قراره مرگم برسه:///
-
mahsaaa rezaeee
زیستش سخت تر از خرداد بود؟
من خرداد یه سوال ۰.۷۵ رو خارج از کتاب نوشتم نمرمو نداده بودن شدم ۱۹.۲۵
دیگ ترمیم نمیکنم@Felli پارسال ک خیلیییییییی راحت بود :////////
امسال سوالات تستیو دلیل تشریحی میخواستن....
عجیییییییبببببببببببب بوووود -
@Felli چ میدونسم قراره مرگم برسه:///
mahsaaa rezaeee
این طوری نگو از کجا باید میدونستی
خود منم کرونا گرفتم
ایشالا با ترازت درستش میکنی -
@Felli پارسال ک خیلیییییییی راحت بود :////////
امسال سوالات تستیو دلیل تشریحی میخواستن....
عجیییییییبببببببببببب بوووودmahsaaa rezaeee
وا
خوب شد واسه خرداد خوندمااا -
سلام ی سوال داشتم!
ترمیم معدل برا بچه های پایه دهم (ک خرداد دهم بودن!) فقط برای کساییه ک نتونستن نمره نمره قبولی تو درسی بگیرن یا نه همه می تونن شرکت کنن؟