چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=c2ddb183434)
-
maryam111 راستش اولش که چالش را شروع کردم فکر نمیکردم بتونم صبح زود پاشم و گزارش خواب بدم، چون خیلی دیر بیدار میشدم و مامانم اینجوری بود که تو مثلا کنکور داری
ولی الان حس خیلی خوبی داره که میتونم خودم صبح زود بیدار بشم، اینطوری وقت زیادی دارم و میتونم صبح قبل درس خوندن ورزش کنم یا پادکست گوش بدم که خیلی توی انرژی اون روزم تاثیر داره، خلاصه خیلی خوشحالم که با این چالش آشنا شدم و ممنون از شما که این چالش و تاپیک را ایجاد کردیداحسان نوروزی کیوی عالیه
قویتر از قبل ادامه بده -
Zahra Simaei بله بله حتمااا
-
Zahra Simaei چرا که نه
@fazel-zakeri
-
ساعت بیداری= ۵:۳۰
چرت روزانه= ۰
خواب شب=۱۰:۳۰ (انشاءالله)
۰۱/۰۶/۰۶ -
۰۱/۰۶/۰۶
یکشنبه
۰۵:۳۰
خواب بعد از ظهر نداشتم.
۱۰:۳۰ (انشاالله)
-
سلاااام آلایی های دوست داشتنی
حالتون چطوره؟
همونطور که میدونید قراره دور دوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزیمون رو برگزار کنیم
این بار با قوانین جدید تر و جذاب تر
اول یه توضیح بدیم واسه دوستامون که دور اول چالش نبودن
چرا 21 روز؟!
چون شما به طور طبیعی هر کار جدیدی رو که انجام میدید برای اینکه تو ذهنتون به یک عادت تبدیل بشه باید 21 روز پشت سر هم انجامش بدید.
۱۰ دلیل برای زود بیدار شدن:
ساعت 22 تا 3 زمان سم زدایی بدنه و بهتره تو این تایم خواب باشی تا بدن به راحتی بتونه تمام سموم بدنت رو بزداید(
) و از بوجود اومدن خیلی از بیماری ها جلوگیری کنه و اصلا علت بوجود اومدن خیلی از بیماری ها همین دیر خوابیدنه و ما میتونیم با ایجاد یه عادت درست در خودمون خیلی از بیماری ها رو درمان کنیم.
ساعت 5 تا 11 صبح اوج ترشح هورمون کورتیزول هست که اصطلاحا بهش هورمون یادگیری هم میگن چون بسیار موثر هست برای یادگیری مطالب جدید ( بعد حیف نیست هر روز این همه کورتیزول دور بریزی و ازش استفاده نکنی؟
)
وقتی زودتر بیدار میشی تایم بیشتری هم برای انجام دادن برنامه هات داری و راحت تر برنامه ریزی میکنی.
وقتی زود بیدار میشی، زودتر هم کاراتو شروع میکنی و در نتیجه وقت کم نمیاری. حتی خیلی از روز ها وقت هم اضافه میاری و کارات عقب نمیفته.
مثلا شما الان ساعت 8 صبح بیدار میشی ولی وقتی 6 بیدار بشی 2 ساعت تایم ذخیره کردی این در هفته میشه 14 ساعت و در سال 30 روز ( یک ماه )اضافه میاری
یکی دیگه از خوبی هایی که داره اینه که تو این ساعت از صبح کسی با زنگ و پیام مزاحمت نمیشه و خیلی راحت و بی دردسر با یه ذهن آروم و پرانرژی میتونی به کارات برسی.
با استفاده از همین سکوت و آرامش صبح میتونی تمرکز و کاراییت رو بالا ببری.
ساعت بدنت تنظیم میشه
برای ورزش صبحگاهی وقت داری
کسایی که تو کلان شهر ها زندگی میکنن! بابا کمتر تو ترافیک میمونی!
وقت بیشتری واسه خوردن یه صبحونه مفصل و خوشمزه داری و دیگه صبحونه نخورده از خونه نمیری بیرون یا نمیری سر کلاس آنلاین
سحرخیزی یکی از رازهای موفقیت افراد موفقه
ماری بارا مدیرعامل جنرال موتورز (6صبح)
تیم کوک مدیرعامل اپل (4صبح)
استیو رینموند مدیرعامل اسبق کمپانی پپسی (5ونیم صبح)
باب ایگر مدیرعامل دیسنی (4ونیم صبح)
و غیره .... حالا درسته هستن کسایی که صبح 8 بیدار میشن و موفق هم هستن ولی ما داریم علمی درباره این قضیه صحبت میکنیم و عموم مردم رو در نظر میگیریم
حالا بریم سراغ اینکه ببینیم قبل از خواب باید چیکار کنیم و چطوری این ساعته رو درستش کنیم؟
بچه ها اول از همه شب قبل از اینکه میخواید بخوابید حتما اتاقتون رو و کتاباتون رو مرتب کنید. این باعث میشه از آشفتگی ذهنی شما کم بشه و راحت تر بخوابید.
قبل از خواب حتما واسه خودتون آلارم بذارید( اگر مثل من با یه دونه بیدار نمیشید 5-6 تا بذارید) بعدش گوشی رو هم بذارید یه جایی دور از تختتون که صبح وقتی زنگ خورد مجبور شید از جاتون بلند شید برید قطعش کنید
زنگ آلارم رو یه آهنگ خاص بذارید ... یا رو اعصاب باشه یا آورنده حرکات موزون
شب زود بخوابید. امشب سعی کنید 11 و نیم دیگه برید جای خوابتون (اگر برنامه هاتون تموم نشده میتونید فردا صبح که زود بیدار شدید از تایم ذخیره تون استفاده کنید)
شبا چای و قهوه و اینا نخورید که بتونید بخوابید.
خوابم نمیاد هم نداریم برید بخوابید خوابتون میگیره
اگر الان خیلیی دیر میخوابید مثلا ساعتای 1 و 2 و اینا، هر شب نیم ساعت نسبت به شب قبل زودتر بخوابید و صبح هم نیم ساعت زودتر بیدار بشید تا ساعت بدنتون تنظیم بشه.
ظهر نخوابید! یا اگر میخوابید بیشتر از 30-45 دقیقه نشه. چرا؟ چون ذهن ما بعد از 45 دقیقه وارد مرحله خواب عمیق میشه و بعد از اون دوبرابر زمان خوابیدن وقت نیازه تا ذهنتون آمادگی لازم واسه یادگیری رو بدست بیاره مثلا اگر یک ساعت خوابیده باشید 2 ساعت زمان نیازه تا این ویندوزه بیاد بالا و مغزتون 100 درصد کاراییش رو بدست بیاره و از فاز کسل بودن در بیاد. وقتی ظهر نخوابید یا کم بخوابید شب هم زودتر خوابتون میگیره.
حالا بیدار شدیم چیکار کنیم اصن؟وقتی چشمات باز شد بلافاصلهههه از جات بلند شو (میدونم سخته و هوا سرده و کیف میده بپیچی به پتو ولی به دلایلی که گفتم و به خاطر هدفایی که داری باید از جات بلند شی)
حتما 3 لیوان آب ولرم بخور (آب لیمو و عسل هم میتونی اضافه کنی بهش)
عبادت کن
ورزش کن (نه واسه مدال گرفتن بلکه واسه انرژی گرفتن)
یه کاغذ و قلم بردار و هرچییییی که تو ذهنت همون لحظه داری میشنوی روی کاغذ بنویس
یه دفتر یادداشت کارای روزانه یا to do list داشته باشید و تمامی کارایی که باید اون روز انجام بدید رو لیست کنید چه درسی چه غیر درسی
صبحونه کااامل و مقوی بخورید
یه درس یا یه کاری که دوست دارید و بهتون انرژی میده رو انجام بدید هرچند تایم کمی بگیره
خب بعدش؟ اینجا قراره چیکار کنیم؟
اینجا قراره به مدت 21 روز شب زود بخوابیم و صبح هم زود بیدار بشیم تا بتونیم این چالش رو تو ذهنمون به یه عادت تبدیلش کنیم
هر روز صبح که بیدار شدید میاید این تاپیک و ساعت خواب و بیداریتون رو مینویسید
بعلاوه اینکه خواب بعد از ظهر روز قبل رو هم مینویسید
مثلا اینطوری
۷ آذر روز اول چالش
ساعت خواب ۲۳
ساعت بیداری ۵
خواب بعد از ظهر ۳۰ دقیقهساعت خواب باید بین ۲۲ تا ۲۳:۳۰ باشه
ساعت بیداری باید بین ۵ تا ۶:۳۰ باشه
چالشمون از فردا (یکشنبه ۷ آذر) شروع میشه
اگه دوست داری تو این چالش شرکت کنی اعلام حضور کن
یکی از دوستانت رو هم منشن و دعوت کن تا همه با هم سحرخیز بشیمپ.ن: اگر پیشنهادی واسه جذاب تر شدن تاپیک داری حتما بهم بگو
دعوت میکنم از دوستای فعال دور اول چالش سحرخیزی
@sania-Andiravan @F-Seif-0 @ftm-montazeri @fatemeh-ma kianoosh alavi Kosar Alizadeh @Ariana-Ariana Maryam Nateqi Hhh Hh عسل احمدی 0 HADAF MAN @آرمان-میرانی bahar mohammadi 0 Yegane Dehqan و بقیه دوستانم
دعوتتون میکنم به دور دوم چالش و اینکه ازتون میخوام از تجربه های دور اول بگید و بگید چه تاثیری داشته؟ دوست داشتید؟ و غیرهاز @تجربیا و @انسانیا و @ریاضیا هم دعوت میکنم بهمون اضافه بشن و همینطور همهی @دانش-آموزان-آلاء
سلام صبح همگی بخیر
هفت شهریور روز ۶ چالش
خواب ۱۱:۱۵
بیداری ۶:۱۵
خواب بعدازظهر ۰ -
سلام صبحتون بخیر
ساعت خواب 23:30
ساعت بیداری 06:00
خواب بعد از ظهر 1 ساعت -
Saqar Movalat
با سلام
خواب ۱/۵
بیداری ۹
باز الارم زنگ نخوردیا زنگ خورد من نشنیدم
خواب نیم روزی دیروز ۱/۵ ساعت
باز دوباره وضع خراب شد
بساطی دارم با این خواب🥱Saqar Movalat
با سلام
خواب ۱/۲۰
بیداری ۹
ده دقیقه پیشرفت -
سلام خواب ۲۱
بیداری ۴ -
سلام
۸ شهریور روز هفتم چالش
خواب ۱۱:۴۵
بیداری ۶:۱۵
خواب بعدازظهر ۱ساعت -
سلام صبح همگی بخیر
ساعت خواب 00:00
ساعت بیداری 06:44 -
سلام
۶/۷
بیداری ۵:۴۵
چرت ۳ ساعت
خواب شب ۱۱ -
Saqar Movalat
با سلام
خواب ۱/۲۰
بیداری ۹
ده دقیقه پیشرفتSaqar Movalat
با سلام
خواب ۲/۵
بیداری ۸
باز من آزمون دارم باز دیقه نودی
دیر خوابیدن همان و دیر بیدار شدن همان -
Saqar Movalat
با سلام
خواب ۲/۵
بیداری ۸
باز من آزمون دارم باز دیقه نودی
دیر خوابیدن همان و دیر بیدار شدن همانSaqar Movalat اگر برات مقدوره زودار بخواب حیفه بخدا دیگه این زمانا بر نمیگرده.. زودتر بخواب هم طی روز خسته نیستی هم بیشتر به کارات میرسی اگر درسی مثلا مونده شب نخون بذار فرداش..و...
-
Saqar Movalat اگر برات مقدوره زودار بخواب حیفه بخدا دیگه این زمانا بر نمیگرده.. زودتر بخواب هم طی روز خسته نیستی هم بیشتر به کارات میرسی اگر درسی مثلا مونده شب نخون بذار فرداش..و...
Zahra Simaei خیلی سعی میکنم ولی وقت خواب که میشه یه حس عذاب وجدان دارم. باخودم میگم خب این مبحثو بخون بعد برو بخواب بعد میبینم دو سه ساعت گذشته🥲🥲
-
Zahra Simaei خیلی سعی میکنم ولی وقت خواب که میشه یه حس عذاب وجدان دارم. باخودم میگم خب این مبحثو بخون بعد برو بخواب بعد میبینم دو سه ساعت گذشته🥲🥲
Saqar Movalat به خودت بقبولون تو دستگاه یا ربات نیستی ممکنه خسته بشی ممکنه نرسی کل برنامرو بخونی ممکنه یه پارت مشخص خیلی طول بکشه پس هیچ اشکالی نداره اگر ساعت ۲ شبت بشه ۱۲ در عوض ۵ تا ۷ صبح روز بعد بخونیش! من بهت قول میدم اونایی که نصفه شب خوندی شاید ۵۰ درصدش الان تو ذهنت مونده باشه مگر به استثنا..