-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط m.m انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا دلم خیلی گرفته خیلیییییییی خسته ام خسته یه دل اروم میخوام خدایاااخودت کمکم کن .
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خدایا دلم خیلی گرفته خیلیییییییی خسته ام خسته یه دل اروم میخوام خدایاااخودت کمکم کن .
از اونجایی که قلب پاکی داری دعات زود اجابت شده و خدا منو فرستاده دلتو باز کنم
نماز شکر بخوووون خخخخ -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۵تیریه روزی بوده که یه دخمل خوشگل ونازوخنده رو بدنیااومداون دخمله اسمش چی بود ؟؟؟؟!!!
کی میدونه اسمشو؟هرکی میدونه بگه ؟!! -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه سوال کردن داشت دختر خوب معلومه دیگه
کیه ؟
واقعا درانجمن الا کسی پیدامیشه همه این صفاتیوکه گفتیو یه جا داشته باشه حتی اگه خونشون اتیش بگیره وبازم بخنده و همرو شادکنه ؟؟؟؟؟ -
۵تیریه روزی بوده که یه دخمل خوشگل ونازوخنده رو بدنیااومداون دخمله اسمش چی بود ؟؟؟؟!!!
کی میدونه اسمشو؟هرکی میدونه بگه ؟!!@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کی میدونه اسمشو؟هرکی میدونه بگه ؟!!
بهارم
رفیق پاک و مهربونم -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
حکایتی از زبان بهار :
آورده اند که روزی بهار سه تن را در حال نزاع دید که یکی به دیگری پرخاش میکرد و میگفت اگر یکی گویی هزار بشنوی
بهار رو به ان دیگری کرد و گفت هرچه میخواهی به من گوی که اگر هزار گویی یکی هم نشنوی -
حکایتی از زبان بهار :
آورده اند که روزی بهار سه تن را در حال نزاع دید که یکی به دیگری پرخاش میکرد و میگفت اگر یکی گویی هزار بشنوی
بهار رو به ان دیگری کرد و گفت هرچه میخواهی به من گوی که اگر هزار گویی یکی هم نشنوی -
کی میدونه اسمشو؟هرکی میدونه بگه ؟!!نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کی میدونه اسمشو؟هرکی میدونه بگه ؟!!@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مگه سوال کردن داشت دختر خوب معلومه دیگه
کیه ؟
واقعا درانجمن الا کسی پیدامیشه همه این صفاتیوکه گفتیو یه جا داشته باشه حتی اگه خونشون اتیش بگیره وبازم بخنده و همرو شادکنه ؟؟؟؟؟مرسییییی عزیزدلم
سورپرایز شدددم ههههه روز تولد خودم که شهادت بود
البته شهادت نبود فک کنم امام علی بر اثر همون ضربه رو سرش زخمی شده بود
در کل حال نداد خخخ
ولی مرسسیییییی که تولدمو یادت بود
عزیزییییی -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
حکایتی از زبان بهار :
بهار رو به ان دیگری کرد و گفت هرچه میخواهی به من گوی که اگر هزار گویی یکی هم نشنوینوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasoud در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حکایتی از زبان بهار :
بهار رو به ان دیگری کرد و گفت هرچه میخواهی به من گوی که اگر هزار گویی یکی هم نشنویمرسی مسعود جان
ههه خیلی خندیدم دمت گرررم -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا یه تبریکی هم میگیم بهش این وسط
-
بهارم
رفیق پاک و مهربونمنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهارم
رفیق پاک و مهربونمممنون دوست گلمممممم
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا معلوم نبود چطور توجیه کردی ولی عب نداره
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اصلا معلوم نبود چطور توجیه کردی ولی عب نداره