هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo
فک نمیکردم اینطوری باشین -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
اععع داری میری؟ -
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour قطعا کمتر آن بیشتر آف
-
Michael Veyreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to چیچک on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
@haniehno
سلام هانیه خانوم چطورین؟ -
Mo Xo دیروز خیلی تعریفتون میکردن
تصوراتشون رو بهم زدین -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mo Xo ......افرین... بر دیکتاتور
-
@حامد-صباحی سلام
هانیه خانم هستم
ممنون شما خوبین -
@حامد-صباحی رفتن رو که نمیتونم ، به کسایی قول دادم که تا آخر باشم ( ولی اونا بد قول بودن)
حس میکنم نباشم تو جمع بهتره ،
وقتی نیستم بچه شاد ترن -
@haniehno
ی دیکتاتور قابل تعریف نیست؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo نه حاجی
-
@haniehno
واییییییییییی چرا همش اشتباه تایپ می کنم ️️ -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
صدافراین؟ -
@soniaaa
:/// -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo بزرگترین دیکتاتورها در طول تاریخ پایدار نموندن🦾🦾🦾🦾🦾
-
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to pouya hosein pour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mo Xo از نظر من نه
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه که بقیه پایدار موندن
-
@haniehno اهان نظرتون محترمه:))
-
@حامد-صباحی مرسی تایید کردید
435614/1000113